Pufi iubiti ian-feb 2010 (180) LMA Luca Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

multumim mult de urari. abia acum vad ca doar noi suntem norocoase de 13

RUXITA, da, ema abia acum incearca mersul in 4 labe, ceea ce pe mine ma bucura tare, ca aveam un pitic pe creier ca nu poate.bine, nu merge clar sa mishune,dar a inceput cu "cotzaiala" ca Tudor, apoi tarash pe coate inapoi si azi a reusit inainte.

aaa si a ajuns la scaun pe care s-a si ridicat.tot premiera

asa ca mai dau o tura de beut!! pana diseara se apuca de integrame, sa-l ajunga pe jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

tocmai vroaim sa zic ca Dragos doarme de la 12 si nu da semne de trezeala ca il si aud cum maraie, asta e semnalul ca se scoala
ma dcu sa pap repede ca mi-am pus la incalzit, mai am 5 minute

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Ema Felicitari pt mersul de-a busilea inainte
Alexa cu intarziere
Eu daca bate si vantu si e si mai ger ii pun prelata aia de ploaie ca oricum ii tine ceva si cu o paturica peste cum e imbracata ridicata asa mai pana spre gurita.
O zi buna sa aveti.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

deh, cine sta cuminte in carucior...merge.bravo ei.
noi mai nou iesim afar cu premergatorul, ca sa stea mandra linistita, sa ajunga unde vrea. ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

bai, ruxi, ma simt pusa la punct....

tocmai ce am venit de afara.....m-a luat naiba de frig, eram cam golasa, recunosc, asta mic ar mai fi stat, dar am zis ca aproape 20 de minute de prim contact cu ger adevarat sunt suficiente!

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

mda. stai calma, sa nu te apuce vreo "sfarsheala" tot construind la obiective SMART.

eu zic ca principiile astea cu obiective SMART, problem solving in 5 pashi la orice...etc sunt f.ok in business si chestii job related, dar in viatza e mai cu virgula, asa. mai ca la "lateral thinking",care imi place mie de mor, adica orice idee/plan/raspuns e ok, atata timp cat nu incetam sa vrem/dam idei, raspunsuri.
si mai zic ca e f bine sa iti doresti sa fii fericita.vezi tu cum, iar ce nu se potriveshte la marele scop, dai reject

... cred ca am fost inversunata tocmai pe acea "sfarseala" de care pomeniti ca va f... :))) (foarte tare!) un obiectiv trebuie sa te indemne la actiune nu la reflectie! Eu de ex. 90 la suta din cazuri imi doresc sa fiu o vrajitoare care rezolva totul printr-o scuturare de bagheta... ceea ce nu m-a ajutat foarte mult sa progresez in viata! Am exemple concrete de oameni care isi fixeaza obiective SMART si de regula reusesc! Ma lasa masca, fara replica... eu vreau sa-mi stabilesc niste obiective foarte clare si chiar sa le urmez, cel putin o perioada sa vedem ce pisici iese... E adevarat ca sunt job related dar de ce nu le-am aplica si in viata personala? NU vad foarte multi de "de ce NU"...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Fetelor va invit ...pe fundal de ProfmXmas...la un ceai negru "Winter Scent" (cu aroma de martipan, scortisoara si rom) si pentru cine prefera si cu putin laptic

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

OMG suntem sus la nani,ema la tzatza.m-ai omorat pana pot coborai sa-mi fac. sanatate.

Multumesc!!!

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

intrebare/sondaj:
dati papa inainte sau dupa nani?

acu de cand cu frigul iesim afara abia pe la 11-12 si...ne cam dam peste cap.so far era cu tzatza pana la primul somn,pe la 10 si la trezire fructe.apoi iar tzatza,al doilea somn pe la 13-14 si la trezire pranzul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

bai, ruxi, ma simt pusa la punct....

tocmai ce am venit de afara.....m-a luat naiba de frig, eram cam golasa, recunosc, asta mic ar mai fi stat, dar am zis ca aproape 20 de minute de prim contact cu ger adevarat sunt suficiente!

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

mda. stai calma, sa nu te apuce vreo "sfarsheala" tot construind la obiective SMART.

eu zic ca principiile astea cu obiective SMART, problem solving in 5 pashi la orice...etc sunt f.ok in business si chestii job related, dar in viatza e mai cu virgula, asa. mai ca la "lateral thinking",care imi place mie de mor, adica orice idee/plan/raspuns e ok, atata timp cat nu incetam sa vrem/dam idei, raspunsuri.
si mai zic ca e f bine sa iti doresti sa fii fericita.vezi tu cum, iar ce nu se potriveshte la marele scop, dai reject

... cred ca am fost inversunata tocmai pe acea "sfarseala" de care pomeniti ca va f... :))) (foarte tare!) un obiectiv trebuie sa te indemne la actiune nu la reflectie! Eu de ex. 90 la suta din cazuri imi doresc sa fiu o vrajitoare care rezolva totul printr-o scuturare de bagheta... ceea ce nu m-a ajutat foarte mult sa progresez in viata! Am exemple concrete de oameni care isi fixeaza obiective SMART si de regula reusesc! Ma lasa masca, fara replica... eu vreau sa-mi stabilesc niste obiective foarte clare si chiar sa le urmez, cel putin o perioada sa vedem ce pisici iese... E adevarat ca sunt job related dar de ce nu le-am aplica si in viata personala? NU vad foarte multi de "de ce NU"...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Toata viata mea mi-am dorit sa fiu Samantha ...

Mergi la inceput

Citat:

intrebare/sondaj:

acu de cand cu frigul iesim afara abia pe la 11-12 si...ne cam dam peste cap.so far era cu tzatza pana la primul somn,pe la 10 si la trezire fructe.apoi iar tzatza,al doilea somn pe la 13-14 si la trezire pranzul...

De obicei la trezire ...dar ma multumesc oricum ...numa sa-mi pape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:

intrebare/sondaj:

Ale mele matzulici nu papa nik daca nu sunt odihnite/dormite... Si uneori nu-mi dau seama ca le e somn (nu avem program batut in cuie) si ma cam enervez ca nu mananca, renuntz, le pun in patutz si subit ...
Noi cu ieshitul...mai rar de la o vreme incoace. Recuperam noi cat de curand... ashteptam poate ne vine cheful de dardaiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Sondaj : in ce culori impodobiti bradul?

Noi avem ornamente cumparate de vreo 3 ani pe roshu/auriu + brad artificial si le vom folosi si anul acesta.
Intreb si eu... pt ca am ramas mask_cand am vazut la tv o tipa care zicea ca ea in fiecare an aloca 500 ron pt brad si il impodobeshte dupa cum e moda: albastru, roz, argintiu etc...

Mergi la inceput