Fiv la Cluj 46
Raspunsuri - Pagina 4
alinutahu spune:
buna dimineata....
corina...un mare pt tine si insanatosire cat mai rapida ....ma bucur foarte mult ca ti-au esit analizele bune si de abia astep sa ne vedem
cat desre medicamente ,da in Hu numai cu reteta poti face rost de medicamente ...am mai incercat pt cineva sa scot si nici cum nu am reusit
lyette....ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa vb cu tine si eu ma repet ...pt ca nu aveti probleme majore nici tu nici sotul ,zic sa isistati utin cu IA si stimulare poate ,poate va ajuta DD si reusiti
injectia pt maturarea foliculilor se numeste fostimonHp si se da deobixcei in z 9 de cm ,asta la un ciclul de 27-28 zile
cristina...a venit weekendul si ai disparut?
sa aveti un week. cat mai frumos
+27 surprize...surprize!
corivio spune:
Alina
M-am gandit eu ca numai cu reteta.Dar parafa medicului trebuie sa fie de Ungaria sau poate fi si parafa unui medic roman?
Corina,in curand o fericita
cristina3343 spune:
Buna fetele!
Alinuta,ce ma bucur ca sporovaim ca inainte...
Corina,te pup,ma bucur ca ti-a iesit bun TSH-ul si ca ai primit protocolul de inhibare-stimulare,BRAVO!
Sper sa-ti faci rost cat mai repede de medicamente.
Lyette,bine faci ca incerci cu IA,poate reusesti asa,iti doresc mult succes,eu am inteles de la dr.micu ca se fac intre 4-6 IA de obicei;e pacat sa te duci la fiv daca ai sanse cu IA
Eu o singura data am fost la surcel,la testul postcoital am fost,eu personal n-am rezonat cu el,poate e un medic bun,cel putin asa ziceau fetele pe aici.
De fapt fiecare cu cine rezoneaza,de exemplu sora mea rezoneaza cel mai bine cu nanu.
Ce bine fetele ca ne putem intalni...
la toate
Gabi_B spune:
ma bag si eu in vorba...noi am luat din Ungaria medicamente cu reteta de medic austriac, si din Bulgaria cu reteta din Romania...asa ca nu cred ca e o problema!
probabil ca multe medicamente s-or da si fara reteta, dar cum sa te intelegi in maghiara, ca engleza am vazut ca nu prea stiu farmacistele!?
Gabi+24
placenta previa centrala
cristina3343 spune:
Corina,eu stiu ca kry si-a luat medicamente din franta pe reteta scrisa de micu,parca pe internet le-a comandat si i-a sosit coletul,cu hu nu stiu cum e,dar sigur te lamureste alinuta
cristina3343 spune:
Littlegirl
Tu cand ai putea?
Alinuta iubita,ce zici de laboratorul de la clinica?
alinutahu spune:
buna iubitelor....
cristina.....ma repet ,eu sunt foarte multumita de clinica si de personalul de acolo ,cat despre laborator eu una personal nu am fost inauntru dar biologa mi-e tare draga si imi explica intodeauna ce si cum a facut cu sperma recoltata de la sot ,cati gigiei au fost si cati au ramas
lyette...cred ca intalnirea va fi pe undeva prin 27-28 dec
sa ma corectati daca gresesc
+27 surprize...surprize!
cristina3343 spune:
Alinuta,multumesc
Asa am inteles si eu cu intalnirea...
Edennoa,pe unde umbli ,tu poti in zilele acelea
alinutahu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui littlegirl Cand se pune de o intalnire? |
te asteptam cu multa placere....eu am spus 27-28 dar sa vedem restul fetelor pt ce data voteaza
+27 surprize...surprize!