Fiv la Cluj 46
Raspunsuri - Pagina 5
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la cafelute cu frisca,ceiuturi si lapticuri cu miere
Littlegirl,ma bucur mult ca poti veni si tu
Fetele,care se mai inscrie la intalnire?
Eu sunt racita cobza,fac niste vitamina C intravenos,asa vreo 5 sa fiu apta de intalnire .
Corina,sper ca ti-a trecut si tie raceala ca e tare rau sa fie omul racit.
Alinuta,bruni,uratica,mara,criadema si restul fetelor si duminica placuta!
alinutahu spune:
cristina...multumim de ceiut ...imi prinde bine ca tocmai am fost afara cu Lacky si am inghetat
pup pt toate fetele si o zi frumoasa
+27 surprize...surprize!
cristina3343 spune:
Alinuta,eu deja astept primavara .
Acum ma duc si eu cu cateii sa se zbenguie,sa fie si ei fericiti,sa simta ca traiesc
uratica spune:
buna fetele mele dragi..
ce frumos-intalniri,sarbatori,craciun,an nou..VREAU SI EU ACASA!
uff..eu azi am facut histeroscopia!am scapat de polip..se pare ca hidrosalpinx nu am..asa ca..in ianuarie februarie dau start la fiv..
bruni-au incercat sa imi faca pe viu histeroscopia!ai avut dreptate!i-am zis ca daca nu imi face anestezie imi scapa un pumn in dintii lui-ptr ca piciorele mi le-au legat!am inghetat de frig acolo..dar la final a decurs totul bine..insa ce pot sa spun..e ca m-am simtit mai ok in romanica cand am facut operatiile decat aici..
ma doare ff rau burtica-se pare ca polipul a fost ff micut-mai micut decat scria pe foile de la hsg si ecografie..dar era acolo si trebuia inlaturat!deci..eu am facut tot ce se putea..acum ma las in maineile lui Doamne Doamne!
fetele si numai bine va doresc!sa va aduca anul nou si Mos Craciun cel mai frumos cadou din viata voastra-un bebic sanatos,voios,voinic!
aaaaaaaaaaaaaa..si sa nu credeti ca ati scapat de mine!ca vine imediat stresu!pe bruni deja am zapacit-o de cap!saraca fata ce mai trebe sa suporte!o nebuna!
cristina3343 spune:
Uratica,ce veste buna ne dai...ca ai inlaturat polipul.
Micut,micut,dar ti-a creat destule belele.
Refacere rapida!
Uratica,eu iti doresc sa ne stresezi si tu ca alinuta
brunadria spune:
uratica, ma bucur ca ai scapat de histero si ca a decurs ok , nu te mai ingrijora o sa fie bine!
ce scrie pe rezultatul de la histro mai exact?
cristina
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Lyette spune:
Eu cred ca ma intorc la Cluj doar marti sau miercuri, 28, 29.
Mi-ar placea sa va intalnesc.
O sa urmaresc ce decideti si daca voi fi aici voi veni!
Pupici