Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
office spune:
Ana, felicitari pentru cele 3000 (si ceva) de mesaje! dar ai povestit, nu gluma!![]()

Meme de Maiu si Lulia
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina Sebi are doi mugurasi de dintisori,care stau sa rupa gingia.ii freaca toata ziulica.sunt uimita. l-am pupat tot, se intelege. |
Oau!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Buna!
Donna e mare tare cada!![]()
Iunia ce ochisori dulci!
Mari ce noapte linistita la voi!
Si noi ne intoarcem pe burta! Am o chemare dincolo!![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
camisv spune:
Buna dimineata!
Iunia,felicitari pentru bebelina "miscatoare" ... cred ca-i prima de pe aici.![]()
La noi noptile sunt linistite, dar ziua este un mic terorist si ma intreb unde gresesc. Uneori vrea numai in brate, plimbat si mai sta si morocanos (o fi o trasatura de Tudori
). Nu cred ca mai are colici,desi il mai doare uneori burtica. Curatenie de Craciun?...un vis ... poate apuc sa dau cu aspiratorul. Cel mai greu curat in baie (pune manusi, freaca, scoate manusi,spala mainile si fugi ... ca urla).![]()
sa aveti o zi usoara,cu bebei veseli si mancaciosi.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#
Iunia82 spune:
Pana acum am scos-o doar in "cosmonaut" + fes + fularel, iar pe sub, doar body si pantalon + sosete. Acest cosmonaut e foarte calduros si e destul de mare astfel ca nu are nevoie de manusi sau incaltari. Nu am scos-o cand a fost foarte frig.
La temperaturi sub 0, voi adauga pulovarel si eventual o paturica, cand o plimb cu carutul. Daca merg in spatii inchise/cu masina, doar cosmonaut si mai lejer pe sub el.
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
Iunia82 spune:
Cami, ce baietel frumusel!! Are un capsor asa de rotund...
Am vazut ca i-ai luat centru de activitati. Vreau sa investesc si eu in ceva asemanator. Cum se manifesta Tudor? Ii place cand il pui acolo?
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
Andreea82 spune:
Buna dimineata si de la noi,
Mari, multumim pentru micul dejun!
Raportam o noapte linstita pana la 5 cand ne-am trezit sa papam si nu ne-am mai dat culcate...am plans, am marait, am dat afara laptic, iar am plans si tot asa
Ieri a fost tare agitata si maraita Ale, sper astazi sa fie o zi mai buna
Nike, felicitari pentru "mugurasi"
Ana, tare dulcica Maia a ta. Nu ai zice ca te chinui cu ea la laptic.
Alynta, am vazut printesa. Chiar ca e o printesa 
Fistiq, numai 2.5kg????? Cum faci?
Iunia, e tare faza cu nasucul
. Felicitari pentru intorsul pe burtica!
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Buna dimineata! Mare noroc avem cu tine Mari ca pregatesti mereu micul dejun! ![]() Voi cum ii imbracati pe bebelusicand iesiti afara? Meme de Maiu si Lulia |
Hainele care sta in casa, plus un pantalon si jacheta sau plouver , caciula si cosmonautul.
ana_25 spune:
Buna dimineata!!
Multumesc OFFICE!!!Am avut limbarnita nu gluma !!

ALYNTA e tare dulcica Maria! Ce mare a crescut!
IUNIA,NIKE felicitari pt bebeii mari si miscaciosi!

FISTIQ,nu biberonul e problema,ca dupa muuulte insistente papa fara probleme cu el. Nu cred ca-i trebuie altul.
MARI multumim pt cafeluta si micul dejun!
IUNIA si eu tot asa o scot afara!
CAMI crezi ca eu fac curatenie generala de Craciun?Sa zic mersi daca ma lasa terorista sa sterg praful si sa aspir.![]()
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
ana_25 spune:
LOREDANA multumim!
ANDREEA felicitari pt botezul frumos!(mi-a soptit o pasarica,ca a fost super fain la botez!![]()
)
Nu m-am uitat la toate pozele ca sunt muuuuulte,dar am vazut o mamica superba,eleganta si o bebelina adorabila!
La primavara tre' sa facem neaparat o intalneala cu bebelusi!!

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia