Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Bantui si eu pe aici.
Sarah a fost foarte agitata peste zi, abia acum a adormit.Noi mergem la vaccinul de 3 luni, la mijlocul saptamani.Va fi prima intepatura...deja mi mila de ea.
Fistiq Eric al meu nici acum nu putea sa bea cu biberoanele de la avent, se chinuia sa bea 90 ml cate o ora.Am folosit cele de la chicco si in cateva minute "topea" 150-180 ml.Cu cele de la nuk iar nu se descurca.Am incercat toate marcile de biberoane ce se gasesc pe piata dar tot la chicco am ramas.

Simona eu cred ca Matei trece printr-un puseu de crestere.

Ana felicitari pentru stelute.Maia e o scumpica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

credeam ca sunt singura care nu doarme. din fericire, matei a adormit de la 10; la 12 s-a trezit sa pape dupa care iarasi a adormit. lucru care ar trebui sa il fac si eu, dar il astept pe mihai sa ajunga acasa. din vara de cand a avut accidentul, nu pot dormi noaptea pana nu il vad acasa.
si pentru ca brusc mi s-a facut pofta de un ostropel, am si gatit. da, da! dupa ce i-am dat sa manance marmotzelului, am bucatarisit. maine(azi) avem programata curatenia de craciun. abia astept!
va pup si o noapte linistita!

p.s. donna, fistiq, loredana . asa zic si eu, ca e un puseu de crestere; adica cel de 12 sapt. acum ,intrebare intrebatoare:urmatorul la cate luni este? ca deja imi fac griji de ce va fi atunci..

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Eu nu stiu de ce nu dorm la ora asta, ca obosita sunt... Pai ma mai mir cui ii seamana fii-miu!?
Ce mai kestie si cu biberoanele astea. Nici nu imi inchipuiam ca poate conta firma. Pt mine biberonul era biberon, iar aventul credeam ca stie ce face. Hmm, o sa vad in curind atunci.

Simona, mie chiar mi-e foame dar m-am uitat prin frigider si nu am decit niste orez si aripioare, dar sunt reci Asa ca am mai baut niste apa si ma duc si eu linga puiutul meu, ala micu', ca "biberoanele" imi spun ca trebuie sa se trezeasca.
Mama, ce as minca o pizza! Mai am numai 2,5 kile din 20 in plus luate, dar cred ca numai sinii au atita

As putea totusi sa ma uit dupa niste cadouri. Anul asta asa cred ca o sa le comand ca n-am de ales.

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare!
M-am linistit vazain ca nu sunt singura insomniaca!
Eu folosesc bibe de la Avent si sunt multumita de ele. Oricum nu poate fi o regula. Fiecare bebe cu preferintele lui.
Legat de TV, eu incerc sa nu il prea las pt ca mi-e frica sa nu ii dauneze la ochisori.
La vaccin si noi ne-am suparat destul de tare. Si eu am avut senzatia ca a fost traumatizat pt ca bebele meu nu plange fara un motiv bine intemeiat, dar dupa vaccin vreo 2-3 zile de cate ori se trezea din somn se trezea plangand. A fost morocanos si cam fara pofta de mancare cam o saptamana. Ma gandesc cu groaza la cel de la 4 luni. Bine ca atunci va fi o singura intepatura.
Va pup! Merg la nani

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Pentru ca fata mea devine din ce in ce mai jucausa, vroiam sa va intreb ce activitati mai faceti voi cu copilasii? Ce joculete mai stiti? Ca eu sunt in pana de idei...I-am cantat melodiile pe care le stiam si noi ("in padurea cu alune" etc.), dar m-a cam lasat inspiratia si nu stiu ce sa mai inventez. Sa-i citesc e prea mica, ii mai zic poezii, dar ma asculta 1 minut si apoi incepe gimnastica ei zilnica

Ieri am stat pe rand eu si sotul s-o supraveghem pentru ca se muta non-stop de la un capat la celalalt al patutului ei si se intoarce cu fata in jos, pentru a se intoarce pe burta, asa ca stam cu grija.
Tot ieri, si-a descoperit nasul si trage cu toata puterea de el

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Haideti la cafeluta si un sandvis!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Asa, sa revenim cu ce avem de spus:
NIKE, lui Sebi. Lasa ca mai e putin si va trece greul...ai incercat sa mananci in timp ce el e la san? eu mai fac asa si copilul meu parca mananca mai cu pofta cand ma vede pe mine mancand. Fii mandra ca tot ceea ce faci e prin forta proprii si ca nu are nimeni sa iti reproseze ca te-a ajutat!
IUNIA, si la noi ideile sunt putine, dar facem tot ce ne trece prin cap, inventam povesti, poezii, cantece Vlad inca nu se intoarce dar se impinge cu piciorusele atat de tare incat se deplaseaza cate jumatate de metru rapid...asa ca evit sa il pun spre marginea patului ziua...iar in patut...el e sefu'
KITTI, trimite si in Dobrogea niste zapada!
Tv-ul la noi e bun pentru zgomot, lui Vlad ii place mai mult becul si pernuta cu Mickey Mouse si Pluto (facuta tot de soacra-mea)...isi petrece minute bune ,,vorbind'' cu cei doi.
Raportam o noapte excelenta in care al meu copil a dormit pentru prima data 6 ore intr-una!!! de la 9 jumate seara la 3 jumate...daaaar, ca exista si un dar, aseara a avut un mare program de plans, asa de vreo ora si ceva...si asta pentru ca era foarte obosit, nu isi facuse somnul de amiaza cat trebuie si s-a simtit. Am fost ieri in vizite la soacra si cumnata, iar Vlad trebuia sa doarma pana la 2 jumatate in mod normal, insa cumnata a facut pustiul de bine de l-a trezit, cu toate ca i-am spus ca e ora lui de somn...si a fost el ok atunci, dar mai tarziu, doar eu stiu cum am reusit sa il calmez si sa-l adorm.
m-am intins...dar cred ca nu va suparati

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Raportam oficial ca ne intoarcem pe burta. La scurt timp dupa ce am scris mesajul, Lavinica mea s-a intors complet pe burta cu capsorul sus, doar o manuta a ramas sub corp ca inca nu si-o poate scoate.
Era de asteptat dupa ce ieri si azi numai asta a exersat. De la 3 luni a inceput sa se intoarca tot mai des pe o parte...
Eu am lipit poezii de Farago in dreptul patutului ca sa i le citesc si ii place cand spun versurile cantat.

Mari, felicitari pentru cele 6 ore.

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

iau si eu o cafeluta.
azi doar am bagat o masina.mi-am facut de ieri mancare, plus ce mi-a mai trimis mama, asa ca 2-3 zile stau linistita.nu va zic ce pofta am de carnati si sarmale.abia astept sa fac carnatii.
noi ne-am trezit de 2 ori:la 1 si la 4.30.a dormit bine pana la 7.30 ca trebuia sa plece fra-su la gradi.vineri am si serbare la cel mare:suntem piticul nr.4 din alba ca zapada.costumul e la croit.cadoul i l-am luat, dar mai trebuie unul si pt acasa si nu am idei.nici pt sot.lui calin i-am luat deja.
iunia, felicitari pt intoarcerea pe burtica.al meu nu poate din cauza fundului.
si mie mi-e groaza iar de vaccin, noi saptamana asta il facem pe cel de 4 luni.sper sa nu aiba reactii.
nike, incet incet ne revenim.stiu ca esti obosita, dar chiar trebuie sa-ti faci timp sa mananci.macar in timp ce faci altceva.felicitari t mugurasi.
auziti, dar e musai sa iasa jos prima oara?ca eu il banui pe calin ca ar da sa iasa sus.sau doar mi se pare mie.ala mare a scos un dinte sambata si asta se chinuie sa ii iasa.tare nu.
la tv se uita si calin, atata timp cat il pun in fata lui.eu il pun mai mult in fata acariului, la pom, la beculete.
ma duc sa intind rufele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata! Mare noroc avem cu tine Mari ca pregatesti mereu micul dejun!
Voi cum ii imbracati pe bebelusicand iesiti afara?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput