Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
Arianna11 spune:
Neata fetelor,tot incerc sa ma tin si eu de voi dar e tare greu,cand intru tr sa stau la recuperat o gramada,ca aveti un spor la scris....
Noi ieri ne-am plimbat toata ziua prin magazine,dimineata am fost la impartasit...iar seara am avut 1 ora de plans,de am crezut ca a deochiat-o cineva,i-am zis Tatal Nostru...si mai tarziu a adormit.
A mea doarme cu pernuta sub cap,desi o sa renuntam la ea ca e mai bine.
Cercelusi cred ca o sa punem pe la 3 luni sa mai creasca putin,are abia 1 luna si aproape 3 sapt.
Si noi mai avem cateodata cate o noapte cu urlaturi de imi vine sa ma urc pe pereti de mila ei,cand o vad cum plange.
Fetelor bebelusii vostri cand fac kk se chinuie,a mea se inroseste toata si se chinuie de zici ca nu a mai facut de 3 zile, ea face moale,chiar nu inteleg de ce face asa greu....
Cu tv-ul si Alesia e captivata de lumini..aude voci si gangureste....
Va poftesc la o prajitura delicioasa cu crema de nuca de cocos 
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria
alynta27 spune:
Andreea,Ana multumesc!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
camisv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iunia82 Cami, ce baietel frumusel!! Are un capsor asa de rotund... Am vazut ca i-ai luat centru de activitati. Vreau sa investesc si eu in ceva asemanator. Cum se manifesta Tudor? Ii place cand il pui acolo? http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink mamica de Ana Lavinia (01.09.2010) |
multumim de aprecieri
. La Tudor ii place in centrul de activitati (cand nu este marait), mai ales ca i-am pus si un clopotel. In centru ii mai atarn niste jucarii si tot trage de ele.Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#
Iunia82 spune:
Multumim, Alynta! Ochisorii sunt ai lui tatica-su
. Mi-a zis si sor-mea ca o sa cam rapeasca inimi cu ochii astia. Pentru mine e frumoasa oricum, ca doar e a mea.
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
LUANASHANA spune:
Buna dimineatza si de la noi.
Tudor e la puseul de crestere, azinoapte a mancat la 2, 3, 5, 7, 9, 10 si in timpul zilei mananca tot la 2 ore.
Mi-am luat pompa electrica Medela Swing, este o minunatie, nu doare, nu mi se umfla mamelonul, si scot laptele usor , repede si mult.
S-a meritat asteptarea.
Cadou pentru craciun, i-am luat centrul de activitati Loveste si descopera de la Tiny Love, mi s-a parut cel mai complex si amuzant.
M-am gandit si ce cadou sa-i iau de Sf. teodor, o sa-i iau Jumperoo de la Fisher Price caci m-am indragostit uitandu-ma pe youtube la bebelusii care se jucau in el.
Sa aveti o saptamana frumoasa si vesela!
Andreea82 spune:
Multumim Anuta
A fost frumos si scurt - a trecut foarte repede. Cel mai rau imi pare ca in toata agitatia...am uitat sa facem o poza noi 3: bebelina, mami si tati...avem o tona de poza si nici una cu noi 3 
puiutza spune:
Luanashana si de unde iei Jumperoo- si eu vroiam sa il iau pt. ALex, dar cautam o sursa mai ieftina.
Andreea82 spune:
Mamicilor care alimentati cu lapte praf, voi cam cat ceai dati la bebelini? Si ce fel de ceai?
eveline spune:
Buna dimineata si de la noi.
Darian si-a facut program, oarecum, in sensul ca ziua mananca, mai sta treaz cat sa interactionam un picut - eu il tin cat pot de mult treaz - si noaptea somn (cu n mese, uneori 3, alteori 2, insa prin somn, fara trezire).
Nu stiu cum e pe la voi, insa aici eu un ger de crapa pietrele...
Am citit si eu OUG 111, asta cu CIC-ul, si din tot OUG-ul, pe noi ne vizeaza un singur art, ultimul...in care se specifica cuantumul indemnizatiei - 75%... daca mai era vreun dubiu. Eu inca mai speram ca el de la 11 ian sa revina la 85.. astia 10% ce-i "pierd" chiar conteaza, of....
mamica de
Andreea Bianca si Victor Darian
puiutza spune:
Tutz mersi de reteta pt. turta dulce.Saptamana asta cat de repede o sa o fac.
Vreo reteta buna de biscuiti aveti?