Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 19
pogonici1977 spune:
CU triumf vei reusi sa cureti arsurile si cu cif lichid..sticla albastra...si eu azi tot aragazul lam curatat
cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png
bebecris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andreea82 Vazandu-va cat sunteti de harnice toate m-a apucat si pe mine harnicia M-am apucat sa curat in bucatarie tot, sa fac luna si am ajuns la cuptor. Vreau sa-l curat pe interior de arsurile alea urate, dar nu prea reusesc. Aveti idee cu ce se curata bine? mami de Alexandra-Biancahttp://picasaweb.google.com/101394678195027213458 |

Cristina, mami de bebita David
LoredanaB spune:
| citat din mesajul lui office LoredanaB, la voi cum e cu indemnizatia si concediul?Am inteles ca se poate sta 6 ani acasa pentru cresterea copilului ?! ![]() ![]() ![]() Meme de Maiu si Lulia |
6 ani?!!! Office, concediul de ingrijire a copilului are o durata cuprinsa intre 1 an si 2 ani jumate, dupa preferintele mamei.Suma pe care se acorda e aceeasi, indiferent de durata sau salariul parintelui.
Intai trebuie sa aplic pentru Familienbeinhilfe (alocatia copilului) care este de 160 Euro pe luna pana la varsta de 26 de ani sau mai bine zis pana ce copilul/tanarul isi incheie studiile universitare.Pe parcursul facultatii se mai acorda un ajutor in valoare de 500-600 Euro cu conditia sa nu lipseasca de la cursuri nemotivat si treaca la toate examenele.In cazul in care renunta la cursurile universitare, banii trebuie returnati.
Dupa ce primesc OK-ul de la Finanzamt pentru alocatie abia apoi pot sa depun actele pentru CIC.Suma totala care se acorda in CIC este de 16 800 Euro.
Se mai poate aplica pentru un ajutor in valoare de 110 E cu conditia ca sotul sa nu castige mai mult de 11 000 Euro pe an.
crina-s spune:
Buna dragelor
Hai ca iar am cam tras chiulul![]()
![]()
![]()
Ca sa ma revansej va servesc cu o felie de tort caci astazi printesa mea face 3 luni

.
Va pup dulce pe toate si pe bebeii vostri frumosi!!!
Crina mamica fericita de VERONICA ELENA 14.09.2010
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui crina-s Buna dragelor Hai ca iar am cam tras chiulul Ca sa ma revansej va servesc cu o felie de tort caci astazi printesa mea face 3 luni ![]() ![]() .Va pup dulce pe toate si pe bebeii vostri frumosi!!! Crina mamica fericita de VERONICA ELENA 14.09.2010 |
La multe luni Veronica Elena! Sa ne cresti mare!

Crinuta, multumim de tort

Andreea82 spune:
Multumesc de sugestii fetelor.
De Triumf stiam si eu ca da rezultate bune, am avut mai demult. Pb. e ca acum nu am in casa si pe mine cand ma apuca pai atunci tre' sa fac![]()
blackpanterro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
Karina de la nastere a avut ac pb.Timp de 2 luni i-am pus picaturi cu atibiotic sau fara, ser fiziologic, inclusiv lapte matern.I-am facut masaj la baza ochiului.Acum nu stiu dc a trecut de la asta ori ba. Cert este ca si Kendra dupa vreo sapt. de la nastere a facut ac lucru, dupa 3 sapt de pus ser, am trecut pe antibiotic care cica trebuie schimbat la 5 zile in cazul dc nu-si face efectul. Mamica de doua fetite Karina Alessia {14.10.2008} si Kendra Arianna {03.11.2010} |
Wow, 2 luni? Asa de mult? Mie mi se pare mult 2 saptamani cum mi-a prescris doctorul...nu stiu ce sa fac. Vecinei mele i s-a prescris picaturi cu antibiotic 5 zile pt exact aceeasi problema...
Azi e deja mai bine, i-a curs ff putin galben din ochi, daca vad ca trece o sa ii dau si eu numai 5-6 zile si vad dupa cum este
Multumesc mult!
Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
andr33aaa spune:
m-am plimbat azi 2 ore jumate ca sa platesc o taxa de 1 leu catre stat
m-au trimis dintr-un loc in altul, desi mi-am luat informatia de pe net + telefon si cerut detalii. de fiecare data cand am de-a face cu statul ma gandesc serios sa emigrez.
scuzati off topic, sunt un car de nervi.
nikolici spune:
blackpantera da asa este, am schimbat la 5 zile antibioticul cu altul dc nu se imbunatatea situatia, din pacate 2 luni a durat la Karina sa vedem la Kendra.
Sa-i faci masaj la baza ochiului, e posibil sa fie blocat canalul lacrimal si ajuta masajul.

Alexandra-Bianca