Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Facem si noi prezenta pe ziua de azi, mai tarziu
Aseara am facut vaccinul Infanrix hexa. Pitica a plans vreo 2 min si apoi a adormit. Nu a facut febra noaptea si nici nu a plans, doar a scancit si s-a trezit din ora in ora sa ii dau sa pape. Sunt chiauna, sper sa doarma in noaptea asta
Dimineata avea putina febra, dar i-am mai dat jumatate de supozitor cu paracetamol si acum e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Salutare!
Sunt un car de nervi - am predat adeverinta de CIC la lucru in data de 3 decembrie. Azi am intrebat cand o primesc, si raspunsul a fost - las'ca iti trimit saptamana viitoare !!!!!!!!!!!!!!!!

Unde naiba ma mai duc de craciun sa depun dosarul. Nici nu stiu daca mai accepta dosare dupa 20, iar eu in 23 am plecat la Zalau!
Cat de greu poate fi de completat sa ma tina 3 saptamani????

Deci scuze de offtopic dar mor de nervi.

PS: Andreea - cam un cm gros. Oricum va fi moale indiferent de grosime.

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Tudor azi a facut 3 luni, LA MULTI ANI PUIULUI MEU!
Azi o sa ma supar si eu pe voi caci lui nu i-a zis nimeni La multi ani!

Plecam sa mancam tort, daca mai ramane ceva, poate ne mai gandim sa va dam maine, daca ne trece supararea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

La multe lunite Tudor-Alexandru! Sa ne cresti mare, sanatos si voios si iti trimitem multi, multi, multi pupici tie si mamei sa va treaca supararea pe noi!

Si la fel ii uram si Mariei, bebelusa de alynta27 si Tudor Stefan, bebe de Fistiq!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

La multi ani Tudor de Luanashana! Sa cresti mare si voinic!Luana cred ca trebuia sa dai si tu tort si veneau si urarile....Te pup eu si o trimit pe Vero sa-l pupe pe Tudor.

Si daca tot veni vremea de urari:LA MULTI ANI ptr mami ALYNTA si FISTIQ!!!Sa va traiasca comorile si sa aiba mult noroc in viata!

Loredana, Andreea multumim ptr urari! Multe ganduri bune va transmit si eu puilor vostri!

Sarbatoare astazi....

Crina mamica fericita de VERONICA ELENA 14.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

La multe lunite Tudor-Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Blackpantero, felicitari pentru grasunica! (nu stiu cum mi-a scapat mesajul tau)!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

La multe luni si multi ani Veronica,Maria,Tudor Alexandru si Tudor Stefan!!
Sa cresteti mari si sanatosi!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

fetelor! am o prietena care este insarcinata in 6 luni si care vomita zilnic. asta ar fi ok, doar ca azi a vomat si cateva cheaguri de sange. e de rau?! cu dr ei nu poate lua legatura in seara asta, iar pitica e cam ingrijorata. si eu pe langa ea...

simona cu matei

Mergi la inceput