Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ARIANNA - aveti o fetita ca o papusica, sa va traiasca!

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Arianna,Office,Oramona sunt superbi bebelusii vostrii1 Sa va traiasca!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Pity din cate stiu eu trecerea pe LP se face treptat - adica amesteca-i intai 3/4 LM si 1/4 LP, si cresti treptat doza de LP si scazi doza de LM. Eu am facut asa si cand am schimbat marca de LP la Bobi. E cumva un soc pt. ei daca trecerea e rapida - gusturile sunt foarte diferite.

Si Alex al meu e foarte agitat de o vreme la san - si intai trebuie sa il llinistesc si adorm un pic si pe urma papa doar. Eu ziceam ca e o alta cauza - ca Bobi vine intr-una in camera cand ii dau sa pape si Alex se tot uita dupa el si nu isi vede de mancarea lui. Am decis sa inchid camera de-acuma cand ii dau sa pape.Dar se poate sa fie si ceva specific la 3 luni, dar noi avem deja 3 luni jumate. Mai studiez inca.

Apropo de cazut parul - imi cade in draci - ma scuzati dar daca cade in ritmul asta in scurt timp raman fara par. Am inteles ca e hormonal si ca tine pana spre 6-7 luni. Oricum mie coafeza mi-a spus de niste vitamine Miss Vitaal indicate pt. par si unghii - cica alte cleinte de-a ei care alaptau le-au luat si a fost ok. Am luat si eu o cutie si alternez- o zi iau elevit o zi de-astea. Inca de-abia am luat vreo 5 pastile de-astea. Dupa ce vad ceva efecte va spun.

Nu vorbesc nimic de curatenie ca sigur nu o sa apuc. Iar doaman care ma ajuta de-avaratelea e plecata din tara.Asa ca o lasam pt. la anul.

Gata - nu ma mai intind ca azi avem serbare la gradi....!

O zi faina la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Ca sa vezi ce inseamna sa fii adormita!!
Bebecris ma uitam la pozele cu David,si la o poza fac ochii cat cepele! Zic:Doaaamne i-au pus si cercel la bb! Cand ma uit mai bine era capsa de la body,care se vedea in dreptul urechii,exact ca un cercel!! Nu-s normala!!

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Ca sa vezi ce inseamna sa fii adormita!!
Bebecris ma uitam la pozele cu David,si la o poza fac ochii cat cepele! Zic:Doaaamne i-au pus si cercel la bb! Cand ma uit mai bine era capsa de la body,care se vedea in dreptul urechii,exact ca un cercel!! Nu-s normala!!

Poze

Cum s-a nascut Maia

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna ziua si de le noi!
Ati avut ceva spor la scris, de abia am reusit sa citesc din urma si sa ajung la zi

de cateva zile, Alexandra a inceput sa doarma noaptea, slava domnului. Aseara,de exemplu, dupa ce a marait vreo ora, de la 22-23 a dormit pana la 7.15,cand am trezit-o.Imi era teama ca o sa moara de foame, nu alta
Si la mine ieri si alaltaieri a fost cam maraita cand o alaptam. La un moment dat ii spuneam ca daca mai tipa la tzatza, se sperie si nu ii mai da lapte. Ce minte si la mine...
A inceput si sa-mi zambeasca cand vorbesc cu ea si sa prinda cu manutzele, se tine de biberon cand mai mananca din el.
Parul si mie imi cam cade, dar eu am pus-o pe seama faptului ca nu mai mai spal la 2 zile,asa cum o faceam inainte. Nu stiu cum o fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna fetele,

Ghiocela - si eu am patit chestia cu mersul la control si vazut burtici si picat in melancolie si dor dupa burtica mea

Tutz, vreau sa fac turta dulce dupa reteta ta, zilele astea poate apuc o pauza de bebelina: cat de gros se intinde amestecul?

Mie nu imi cade inca parul, dar mai e timp. In schimb e foarte sensibil si se rupe foarte usor.

Azi am fost putin in oras cu bebelina - ne-am plimbat pe la casutele din centru in speranta ca gasim costumas de craciunita pentru Ale, dar nu am gasit

Nu am avut inca timp sa "rasfoiesc" pozele cu bebelinii, dar am sa o fac cat de curand si o sa punem si noi cateva poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Buna ziua si de la noi!
V-am citit in graba ce ati mai scris dar prea putine am retinut.Sunt cam obosita.
Am reusit sa vad noile poze dar Sarah fiind agatata de mine si holbandu-se la laptop, nu am reusit sa las cate un comentariu.Fetelor, copilasi sunt minunati si grasuni.Pupam falcutele piticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Va Ela!
Promit mai multe randuri,data viitoare

Vine Craciunul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Vazandu-va cat sunteti de harnice toate m-a apucat si pe mine harnicia
M-am apucat sa curat in bucatarie tot, sa fac luna si am ajuns la cuptor. Vreau sa-l curat pe interior de arsurile alea urate, dar nu prea reusesc. Aveti idee cu ce se curata bine?

Mergi la inceput