Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Lora si geamurile mele sunt murdare,dar pana la primavara nici gand sa le spal.Sa le spele ninsoarea si ploaia!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Aha, nu ala, bine. La noi cea mare vrea toate jucariile de la reclamele de la tv. Si ce scumpe sunt, dar la toate zice, de asta nu-mi cumperi?Acum eu ii raspund de multe ori : sa vedem daca le gasim in magazin, dar cat mai tine oare.
Si piticul nostru face niste ochi mari, mari cand vede zapada, cred ca-i place. Poate o vrea si cu saniuta

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

buna dimineata si de la noi!
mari, pt cafeluta! tare buna!!! ieri mi-am facut curaj si mi-am facut si eu cafea; cu muuult lapte si putin zahar. fetelor, nu-mi venea sa cred ce fericita eram! eu cafea n-am mai baut din iunie,deci intelegeti fericirea! al meu sot radea de mine si zicea ca parca as fi un copil care a primit nu-stiu ce jucarie minunata.

raportam o noapte linistita, cu pauza de papa la 12 si 2;dar pauza de la 2 a tinut vreo 2 ore, ca marmotzelul avea chef de joaca. nu stiu ce s-a intamplat ieri si azi, ca matei a regurgitat cam mult. dupa fiecare masa, chiar.
pentru ca si matei avea cojite pe capsor, am aplicat metoda cu uleiul de masline! la noi a dat rezultate! mai are doar cateva.

pana maine sunt doar cu matei acasa. mihai pleaca acasa(la ai nostri) sa faca ceva "cumparaturi" pt CRaciun.niste carnita de porc si vita, varza pt masale(sarmale); sper sa vina si cu bradutul!
marmotzica e treaza de la 8:30;a descoperit degetelele de cateva zile si este taaaare fericita!
o zi mununatica , fetelor!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

m-am conformat si am pus poze in album.cele mai recente.
lora,vise mama.sa dea domnul sa fie ei fericiti cu nurorile mele.ca asta conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Ana, i-mi e atat de draga Maiuta ta, ce rade draga de ea, e scumpica foc.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

In sfarsit imi merge conexiunea la internet.

Mariuk multumim pentru cafeluta.

Am si eu o intrebare:la vaccinul de 2 luni ati cumparat careva si synflorixul?

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

nastasie ce mare a crescut Calin!!!Se tine de barele de la leganus!!!Si ce atent e la jucarele!!

Noi nu stim inca ce sa facem cu manutele,nici nu le-a observat!

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Ana, i-mi e atat de draga Maiuta ta, ce rade draga de ea, e scumpica foc.

Cristina, mami de bebita David

Multumim frumos!!Zambeste in fiecare dimineata,si dupa ce papa,si cand e in toane bune,numai zambete.
Pupam grasunelu' David!!

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Am facut si noi ieri poze

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Buna fetele!

nu prea activez aici ca mi-e imposibil sa citesc tot dar ma confrunt cu o problemuta si vreau sa stiu daca mai are cineva la fel.
Lui Isabelle ii curge ceva galben din ochi de cand s-a nascut si am banuit ca e infectie pt ca are lacrimi ceea ce nu mi-a sugerat canale infundate. Azi am primit antibiotic si ma intreb oare cat dureaza sa treaca pt ca mi s-a spus sa pun crema la ochi timp de 2 saptamani dar tubusorul e mic tare si nu cred ca ajunge.

In rest Belle e super, doarme bine noaptea de cand s-a nascut, o trezesc eu ca imi explodeaza sanii daca nu o fac.

Azi la 3 luni are 7.2 kg, alaptata exclusiv.

Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Karina de la nastere a avut ac pb.Timp de 2 luni i-am pus picaturi cu atibiotic sau fara, ser fiziologic, inclusiv lapte matern.I-am facut masaj la baza ochiului.Acum nu stiu dc a trecut de la asta ori ba.
Cert este ca si Kendra dupa vreo sapt. de la nastere a facut ac lucru, dupa 3 sapt de pus ser, am trecut pe antibiotic care cica trebuie schimbat la 5 zile in cazul dc nu-si face efectul.

Mergi la inceput