Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
office spune:
Lora, lasa ca se fac fetele mari si te ajuta! sa vezi atunci cum straluceste casa!
Meme de Maiu si Lulia
nastasie spune:
lora, office are dreptate.dar eu cu 2 ce ma fac cand vor fi mari?
asta nici gunoiul nu-l duc.![]()
office, am nteles, sa traiti.pun poze.eu stersesem albumul sa mai fac loc sa puna si restul fetelor.
blackpanterro,felicitari mai ales ca papati numai titi.noi suntem pe LP.
lora,lasa geamurile daca tot zice ca e inghetat peste tot.
bebecris26 spune:
Buna dimineata. Multumim Mari de cafeluta. Daca dupa ce am nascut, cam o luna nu am pus gura pe cafea, acum beau in fiecare dimineata cate una si bebe nu are nimic. Daca e sa fie cuminte si sa doarma, doarme dar daca e sa fie agitat este oricum. Asa ca eu i-mi vad de mica mea placere si necesitata ca, daca nu beau cafea ma doare capul si nu sunt buna de nimic. Afara a nins putin, ce frumos ee.. asa parca mai simt ca vin sarbatorile.
Cristina, mami de bebita David
oramona spune:
Buna dimineata si de la noi. Da, Lora are dreptate , la noi e totul inghetat si alb. Ce as mai vrea si eu la cumparaturi. Si tare as vrea sa ne intalnim si sa ne cunoastem(Lora).Dar cum stau asa departe de centru, numai intr-o sambata sau duminica mai calduroasa s-ar putea.Acum eu nu conduc sub nici o forma dupa ce in ultimii doi ani in aceasta luna am facut praf cate o masina. De asta ma uit la pisicuta mea si imi dau lacrimile cand ma gandesc ca eram cat pe ce sa nu mai fiu si sa nu o am nici pe ea, sa nu ramana nimic in viata dupa mine.
GAta ca m-a luat nostalgia.
Daca va intereseaza, aici gasit ordonanta despre indemnizatia mamelor: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_22533/OUG-nr-111-2010-privind-concediul-si-indemnizatia-lunara-pentru-cresterea-copiilor.html
Va 

pe toate si va rog sa nu va mai certati.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
andr33aaa spune:
buna dimineata, multumesc pentru cafea. foarte buna in dimineata asta, cu putin lapte si putin zahar, mari ai nimerit-o exact cum imi place!
eu mi-am luat inima in dinti azi si am inaugurat batista bebelusului. bietul copil, de 2 zile abia respira, si eu doar ser fiziologic si betisoare de urechi. eram constienta ca nu facem fata la mucisorii pe care ii avea dar... recunosc ca mi-era tare frica de monstrul zgomotos. azi dimineata, cu tati pe langa noi, cu mari emotii... am incercat. evident ca andrei zambea la noi
, n-a fost deranjat deloc. cam asa am patit si la vaccin, eu am transpirat 2 zile inainte si el n-a simtit mai nimic 
o zi minunata va doresc, cu spor la shoppingareala de craciun 
LoraG76 spune:
office, atunci astept sa creasca!
nastasie, tie iti aduc 2 nurori harnice care-or sa te tina-n puf!
(viseeee)![]()
oramona, pai cand o sa iesiti la plimbare sa-mi dai un apel, ca iesim si noi, daca suntem acasa. Dar stii ce? Ai putea veni cu autobuzul intr-o zi pana la 1 mai, la o cafea. Ce zici? Normal, cu Elisa dupa tine. Ori venim noi sa va luam.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Mari-Mariuk spune:
ANDREEA, asa am facut cafeaua, sa stii!!!
curajosului Andrei!
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
oramona spune:
Lora, sa vad daca imi fac curaj sa ies cu Elisa , cu autobuzul, te anunt. Stiu ca ai intrebat de Winnie povestitorul, e in Real la oferta de la 300 ron la 190 ron.http://www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=Craciun_112.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Lora, sa vad daca imi fac curaj sa ies cu Elisa , cu autobuzul, te anunt. Stiu ca ai intrebat de Winnie povestitorul, e in Real la oferta de la 300 ron la 190 ron.http://www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=Craciun_112. ![]() mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) |
uaiii, Ramona, nu ala...mamaaaa, ce preturi. E o minge cu winnie, cu butoane, e cam 110 lei in kaufland.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Buna dimineata! MARI multumim de cafeluta!!
Ce dulce e Vladut cu vestuta lui facuta de buni!!![]()
![]()
Dupa cum am citit,si bebeii vostrii fac nazuri la papa.Asa face d-soara,plange,se arcuieste de spate,protesteaza dar pana la urma se calmeaza putin si papa.
Si la noi a nins si e totul alb!!A dus-o tati pe Maia la geam,si a facut ochisorii maaaari cand a vazut totul alb!![]()
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia