Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

avem si noi poze proaspete in albumul bebelusilor
va rog sa observati ciufu' din varful capului. orice i-as face tot in sus sta... de unde si cele 2 nume noi ale lui andrei: ciufarina sau indianul talpa-iute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

aaaaa... si tot ma tin sa va spun. ma uit in album si vad bebelusi frumosi foc, alaturi de surioare/fratiori, si asa pofta mi se faceeee.... deja fac calcule, cu cezariana asta mai am un pic de asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Bebelusul meu e indragostit de Paula Seling . Ii place la nebunie cum canta colinde, le asculta cu drag, rade, gangureste, ce sa mai e topit cand o aude cantand. Am gasit modalitate sa-l fac sa stea cuminte cand se plictiseste ii pun colinde, in special Paula seling . aa cand se opreste melodia plange

Cristina, mami de bebita David

Dar de Alex Velea nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Apropo de cezariana, azi ma duc la controlul de 6 saptamani, si a trebuit sa-mi aranjez "brazilianca" care se transformase in jungla, mi-a fost teama sa ma fac din cauza operatiei, oricum cu greu am reusit sa fac carari.
Mai bine lasam padurea macar nu se vedea asa operatia de bine.
Cum este la voi, cat de mare, cat se strange?Zici ca am fost injunghiata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Bebelusul meu e indragostit de Paula Seling . Ii place la nebunie cum canta colinde, le asculta cu drag, rade, gangureste, ce sa mai e topit cand o aude cantand. Am gasit modalitate sa-l fac sa stea cuminte cand se plictiseste ii pun colinde, in special Paula seling . aa cand se opreste melodia plange

Dar de Alex Velea nu?

Mamica de doua fetite Karina Alessia {14.10.2008} si Kendra Arianna {03.11.2010}

inca nu i l-am pus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata!

Afara ninge ... nu prea linistit! Astazi am inceput ziua cu mai mult zambet, sper sa o tina tot asa. Tudor doarme bine noaptea, dar eu parca nu reusesc sa ma odihnesc bine. Azi-noapte l-am verificat de n ori daca nu si-a bagat manutele printre gratii (reuseste sa le bage pe sub protectii, acum doarme pe burta si cu manutele rasfirate si trebuie sa aiba loc)

Astazi vine fratelo in vizita, sa-si vada nepotul si Tudor a vrut sa-l astepte treaz: s-a trezit la 8.30 si abia la 11 am reusit sa-l mai adorm. Sper sa doarma mai mu;t de 10 min.

Am vazut pozele cele noi (Calin, Andrei, Maia), avem copii superbi. Eu ma uit in fiecare zi la poze, dar nu apuc sa spun.

Fetele, voua a inceput sa va cada parul? Eu m-am speriat cand am vazut cat cade, desi stiu ca este normal. Cel mai mult ma enerveaza, cand vad ca ajunge pe paturica si hainele copilului

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Mai dar Maia e toata numai un zambet. -am zambareata. Si al meu a inceput sa rada foarte mult cand vorbim cu el dar cand vede aparatu sta serios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cami, si mie imi cade foarte mult.eu tre sa ajung neaparat sa ma tund.imi sta ca o matura si iar nu mai are nici un dzeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Ce bebelusi frumosi am vazut!
Am pus si eu cateva poze...sa nu fiu mai prejos!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Camisv, ce frumos l-ai asortat pe Tudor cu oita ( e oita, nu?! ) !

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput