Mamici inimoase de Constanta *135*
Raspunsuri - Pagina 7
georgipuia spune:
Fix cu aceleasi cuvinte ma imbarbateaza o colega de birou mai in varsta... Doamne ajuta!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Fix cu aceleasi cuvinte ma imbarbateaza o colega de birou mai in varsta... Doamne ajuta! Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
Noi astea, mai babe..stim ce stim
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
roxanaz spune:
Angi pot sa iti declar ca te iubesc de mor?
am comandat si pista si valiza!!! iupi!!!
georgipuia spune:
Tu baba??? ceri batuta
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
diana2242 spune:
Scuze pt absenta dar am fost harnica astazi am facut o parte din curatenie acum ma apuc de calcat si maine vad eu cu ce mai continui pt ca mult nu mai este si nu vreau sa le fac asa devreme ci atunci innainte cu 2 zile sa miroasa frumos si ma refer la perdele si lenjerii.In rest numai bine nu mai stau ca o sa se trezeasca un pitic si nu mai pot calca.Eu am spalat niste hainute asa ca le voi aduce.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
Dodo-pui spune:
la Navodari nu am avut net azi( o defectiune intre CT si Navodari la fibra optica)
Maine avem si noi serbarea...la Navodari inca ninge
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dandusa spune:
Lulu,
sanatate multa puiului mic,sa uitati de raceala asta repede,repede.zici ca-ti tii cadourile in portbagaj?ce nr de masina ai?zi-mi exact ce contine,poate scap si eu de cheltuiala si de mers prin magazine
Georgi,
pune-ti doape in urechi si lasa fata sa exerseze cat vrea.daca o pasioneaza,trebuie incurajat talentul.tot inainte,Mony
si la Buc a nins azi toata ziua,nu s-a depus mai nimic dar ne-am rasfatat privind fulgii la geam.azi n-am iesit deloc,am gatit de toate si jucat in bucatarie.distractia favorita,nu oricum
emaaimee spune:
sanatate bolnaviorilor.
cum e in Cta? a nins? si la noi iar s-a lasat rece, o sa ninga iar. doar ce s-a mai dezghetat un pic. la noi a fost zapada si frig( de pe 28 nov- prima zapada zdravana cu frig pana la minus 12gr noaptea& diminetile). doar ce s-a mai incalzit de joia trecuta. pana atunci a nins aproape zilnic. acum de bine ce sa-u dezghetat nametii se face iar frig. de joi cica.
scoala fetii a fos inchisa, au inceput abia lunea asta. s-a jucat in zapada in fiecare zi, ca toti copii de altfel. omul de zapada din gradia inca nu s-a toit de tot, e jumate'.
noi avem Party de Craciun vineri seara. sper sa nu inghete ca din Dublin pana la noi acasa e ceva de condus. altfel stam la hotel, dar nu vreau.
si io am niste cadouri pt fata in masina ca deja i-a scris lu' Santa, vrea choclit maycr( asa a scris in scrisoare-chocolate maker) ca sa facem noi oua de cioco sau ursuleti
gata ati luati cadourile?
va salut rapid, fug la sport, ca altfel ma apuca lenea.
va pup
kim222 spune:
Crix cum pe o parte??? Nu-i o pozitie buna! Se sta pe spate cu picioarele indoite..si sper ca faceti macar 5 zile tratament!
Rox,Angi nu gasesc pe site..vreau sa vad preturile..ca mai bine iau chitara ...
Alina sanatate! ..sigur este viral!Daca vreodata cauti un pediatru bun..iti dau un pont,,dar la spital!
mihaela77O spune:
buna dimineata,inimoaselor!
m-ati dat disparuta?
eram/sunt prin zona,dar la capitolul timp stau rau!
va dau o fierbinte sa va incalziti!
Alina,sanatate lui Luca!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...