Mamici inimoase de Constanta *135*
Raspunsuri - Pagina 6
georgipuia spune:
Voi nu primit ofertele lor acasa? eu ochisem din we oferta si cum Mony a vazut si a cerut.. si avea si banii la pusculita... nu puteam sa o refuzam... Dar incearca oricum, ca or mai avea in magazie doar nu le scoate toate odata sau poate realimenteaza... nu iti pierde curajul..
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
jone spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis rox, ca de obicei noi doua iubitoarele de zapada io cand vaz dimineata fulgi ma apuca asa o bucurie de numa', fac scenarii cum o sa inghete si raman blocata si tre' sa las masina..... cat despre pista musai sa ajung maine la selgros, ca azi nu pot, da' cat costa, jone maica, de ti-a atras atentia pretul?! daca nu e , traiasca forumul ca mi-a vandut cineva un pont pt on-line. doamne, ce e-how, aici gasesti info pt orice! |
si eu am cosmaruri la fiecare fulg cazut...ca raman inzapezita la eforie, cu masina sub troiene ca anu trecut ....
maine am drum la selgros si ma uit.ok?
si fiimea cea mare a zis dimineata ca daca a nins atunci sigur vine mos craciun si la ea si ca a iertat-o ca nu preeeaaa a fost cuminte! (ultimele cuvinte le-a zis in soapta, si eu o intrebam "ce ziciii???? mai tare ca nu te aud!")
lulu77 spune:
Noi plimbam in portbagaj cadourile ptr Mos..hehe sunt plimbate si rasplimbate.Luca scobeste peste tot..si ma tot gandesc unde sa le ascund, ca sunt si voluminoase.Bob Constructorul cu tot cu scule, etc si o corabie cu pirati(ptr acasa), ptr joi la gradinita este mai mic coletul, motoreta de la M&M, sa completam colectia
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
lulu77 spune:
Aici(adik in port) NINGE...aviz amatoarelor
bazar umanitar
vladis spune:
daaa, am un ochi lipit de geam si unul pe ceas
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis daaa, am un ochi lipit de geam si unul pe ceas mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005) Si Mihaita are nevoie de voi! Speranta si incredere pentru David www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE |
mai ai putin...nu se face polei/nameti pana pleci tu..si vb cu seful tau drag si scump sa pleci mai devreme
bazar umanitar
georgipuia spune:
La mine AMR 60 de minute... nici azi nu luam actele la casa sa le ducem la banca maine si poimaine avem serbari cu copii... si trece saptamana...
lulu77 spune:
Georgi, nu te mai stresa...o sa fie bine pana la urma si o reusiti, cu siguranta.
bazar umanitar
georgipuia spune:
O sa... dar am emotii.. si astia intra devreme in vacante... aveam un vis prea frumos eu sa reusim inainte de vacanta lor dupa cosmaru de noaptea trecuta imi pemiteam sieu sa visez.
lulu77 spune:
georgi, tu esti constienta ca, casuta voastra este undeva, va asteapta ..asa ca rabdare.
bazar umanitar