Mamici inimoase de Constanta *135*
Raspunsuri - Pagina 5
georgipuia spune:
Mai bine mi-ai ura sa stau bine cu nervii... ca aci sunt probleme ma si gandeam, sa vezi de amu cantece Multumesc mult! Chiar mi-ar place sa ii aud cantand frumos la chitara. A fost un vis de-al meu... numai sa si ajung cu ea la Clubul elevilor.
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
simonapro spune:
Buna, fetele!
Alina: multa sanatate lui Luca, sa se faca bine, sa nu lipsiti de la serbare
Georgi: sa stapaniti sanatosi chitara si Sebi ma tot bate la cap sa-i cumpar clapa sau chitara, ca e innebunit dupa muzica, tine niste concerte , din vara il duc si eu la clubul elevilor sa studieze un instrument.
Miha: cum mai sunteti, mai baga un ochi si pe la noi?
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
vladis spune:
rox, ca de obicei noi doua iubitoarele de zapada io cand vaz dimineata fulgi ma apuca asa o bucurie de numa', fac scenarii cum o sa inghete si raman blocata si tre' sa las masina.....
cat despre pista musai sa ajung maine la selgros, ca azi nu pot, da' cat costa, jone maica, de ti-a atras atentia pretul?! daca nu e , traiasca forumul ca mi-a vandut cineva un pont pt on-line. doamne, ce e-how, aici gasesti info pt orice!
lulu, sanatate lui luca si succes la serbare!
aseara in real era mosu pe tron, a venit o spiridusa la vlad si l-a momit cu bomboane, dar n-a fost chip sa se duca in bratele lui, s-a inrosit tot si ma tragea de mana, era asa emotionat doamne, ce dulci sunt cand ii vezi cum cred...iar azi dimi cand a vazut zapada a fost si mai convins ca era chiar mosu aseara si ninge ca si-a scuturat pletele albe
sanatate tuturor barbatilor intepeniti posed si eu una bucata, oare om avea noi vreo vina?
georgi, ce sa mai zic, de tine mi-e mila tare cu serenadele
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
roxanaz spune:
Angi, unde pe net? da adresa pliz. ar fi ok sa fie zapada.. dar saptamana viitoare cand mai e si vacanta. si noi mai putem face si cumparaturi intre timp
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis sanatate tuturor barbatilor intepeniti posed si eu una bucata, oare om avea noi vreo vina? mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005) Si Mihaita are nevoie de voi! Speranta si incredere pentru David www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE |
pot sa stiu la ce te gandesti?sau mai bine..nu vreau sa stiu....
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
vladis spune:
lulu, la ce sa ma gandesc, doar stii ca-s delicata
rox, uite www.minitoys.ro/product_info.php?products_id=16095&osCsid=a0bd7eaf7eb396dee58c7e4fc9563142" target="_blank"> saitu colea
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
CRIXIA spune:
ce ma fac eu fara voi...
si eu vreau chitara!!! Notat, la kaufland 80 ron....cat de mare e? Poate s-o imite pe Hannah Montana fii-mea( cea mare)?? sper sa nu-i vina pe degetul mic
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana
lulu77 spune:
citat din mesajul lui vladis mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005) Si Mihaita are nevoie de voi! Speranta si incredere pentru David www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE |
F delicata, tocmai de aceea te intrebam
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
georgipuia spune:
citat din mesajul lui CRIXIA ce ma fac eu fara voi... si eu vreau chitara!!! Notat, la kaufland 80 ron....cat de mare e? Poate s-o imite pe Hannah Montana fii-mea( cea mare)?? sper sa nu-i vina pe degetul mic |
E cam la 75 cm... e perfecta pentru 6-10 ani cred si arata foarte bine, dar zice sotul ca era bataie pe ele ieri.. da fuga AZI...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
CRIXIA spune:
ah, si aseara l-am trimis pe taica-miu la o piata scurta, ca ramasesem fara pamapersi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana