Mamici inimoase de Constanta *135*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

muult..nu m-as duce sa vada ca este ok si sa dau 50 ron..la el fiind o afectiune la nivelul pielii se vede cu ochiul liber ca nu mai are nimic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Dragele mele,

In legatura cu data de 20 Decembrie.....
Timpul e scurt, sala este inchiriata intre ora 17 si 20.00, Mosul vine la 18.00 sa aiba timp sa imparta cadourile tuturor copiilor.
Eu zic sa incercam sa ne strangem in timp util, sa apucam si noi sa mai vb. barfim, etc, pana vine Mosul...ca dupa aceea, suntem ocupate cu POZE, etc, si timpul trece rapid.
Ma gandesc ca nu mai este vreme sa facem Bazar clar, asa ca ....eu propun(daca voi aveti alte idei, e f bine) daca cineva are ceva de donat, o poate face direct catre mamica/mamicile care doresc inainte de intalnire sau in ziua respectiva, fiecare cum doreste, are posibilitate.
Se va pierde f mult timp si nu ne vom incadra in timp, plus ca, cu siguranta dorim sa iasa frumos ptr copii, sa se bucure de venirea Mosului, si ptr asta avem nevoie de timp.

In alta ordine, eu incep sa fac planuri ptr cumparaturi. Daca pana vineri intervine vreo schimbare in programul vostru si nu mai veniti(cele care mi-au confirmat ca vin) sau mai este cineva care nu a confirmat venirea, va rog sa ma trageti de maneca.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Eu mi-am propus sa nu aduc hainutele la intalnire, ci sa ma ocup personal de punerea lor la bazar. Nu ca as avea multe, dar fetele or avea destule griji si destule de pus la bazar. Sa ajut si eu fizic, nu? Numai sa reusesc sa pozez si postez intr-un week-end.. poate chiar urmatorul.

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

V-am pupat de noapte buna, fetele... eu sunt rupta de somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladis

ete www.jucariata.ro/mighty-beanz-pista-slashn-smash-p-2592.html" target="_blank">asta e dracovenia si s-a trezit acu' ca vezi -doamne numai asta isi doreste de la Mosu' si nu mai e nici macar in on-line pe romania nu cred ca ar mai ajunge de pe amazon sau alte site-uri de gen.

Nu bag mana in foc dar la selgros parca am vazut-o, dar acu cateva zile.
Ma uimise pretul.

Sunt telegrafica ca stau prost cu timpul.
Anul asta nu prea am chef de craciun.Nici bradul nu l-am scos inca.In anii trecuti cum trecea de 1 decembrie eram in verva.Probabil sunt muuult prea obosita si epuizata.
Cat despre minunatii....e musai sa fie cu dovleac ca am pe stoc :D.
O merge oare "cozonac cu dovleac" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mneatza,

Helpppp o cafea mare si tareee...inca o noapte aproape alba, am atipit numai spre dimineatza, cand s-a mai linistit Luca cu tusea.A tusit extrem de mult si azi noapte.I-am pus sare mare incalzita pe piept pana la 1 noaptea.De dimineatza se auzea cum incepe sa fie productiva.
Am fost la Sima, in urechi curat, plamanii curati, o chestie virala a zis, plin de mucozitati in gat.Erdomed, Aerius si ceva homeopate.
Si azi l-am tinut acasa.Joi avem serbarea, sper sa nu o ratam, sa inceapa sa isi revina

Revin.Ma duc sa ma droghez cu cafea.

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
bai nu vreau sa inghete, da? . sa ninga saptamana viitoare cand se mai linistesc lucrurile
Ali sanatate multa lui Luca! sper din suflet sa isi revina pana joi.
pupici tuturor si o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Lulu, pup tusitorul mic! Sa se refaca pana la serbare! Pe Elena o intreb si iti spun, dau mesaj azi.
Kim, i-am dat ketonal, mydocalm... l-am tinut la pat asezat pe o parte. Azi s-a aventurat la servici...n-am cu cine sa ma inteleg in ale medicinii, sotul meu e Gica contra!

A venit iarnaaa! Frumos afara, mai ales eu care am o priveliste de strazi ca la Cuculia din deal, cu noroi ...ca pe camp. Macar asa e totul alb....un vis, o poveste!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Citat:
n-am cu cine sa ma inteleg in ale medicinii, sotul meu e Gica contra!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Am si eu unul acasa...stiu cum este

bazar umanitar

Mergi la inceput

Neata fetele... Lulu dau eu o cafea, daca vrei! fac un ibric mare sa ajunga la toate fetele, ca vremea asta sigur va imbie oricum la somnic.Sanatate maxima la copii si calm mamicilor care sufera alaturi de ei

Noi avem maine serbare cu Mony si joi cu baiatul. Abia asteptam. Aseara i-am luat la fata, din banii adunati de ziua ei, chitara acustica cu sunete reale de la Kaufland... Initial aveam retineri ca o fi panarama, dar ne-a impresionat cand am vazut-o si am inceput sa zdranganim la corzi. Pentru 80 ron e inca prea buna. Macar sa o dau eu la cursuri de chitara si sa vad ca invata si-i place... ca-i ia mama si una de firma la 2 milioane sau cat o fi ,nu? Mony este atat de incantata si-i sta atat de bine cu chitara ei, mica si roz...

Mergi la inceput

Georgi, sa folositi cu drag chitara, la cat mai multe serenade!

bazar umanitar

Mergi la inceput