Mamici inimoase de Constanta *135*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Mneatzaaaaa,

Am dormit, uraa...Luca nu a mai tusit toata noaptea si a dormit f bine, ba a mai si sforait.
Tusea a devenit productiva, mucii sunt la putere, dar e bine.Maine mergem la serbare

Kim, astept pontu' pe mess sau PM

dandusule, am dus aseara acdourile in casa, le-am urcat pe ultimul raft din dressing, le-am acoperit, acum asteptam.

Pup inimoasele.Revin.Beau o cafea mare si tare.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!!
Ema, aici nu e asa frig si nici zapada nu este. cica va mai ninge zilele viitoare.
Miha spor la trebi!!
Gabi succes azi la serbare, abia asteptam impresiile si povestile!!
Oliv ce nu gasesti? hai ca vorbim dupa-amiaza.
pupici dragutelor pentru toate! si o zi cu spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetele... undei cafeaua.... cine da cafeaua... am intrat fuguta sa va arat chitara si sa va intreb daca ati ajuns sa luati?

http://family.webshots.com/photo/2524111210079712242fgoJjb

Mony e tare incantata si nu stiu cum sa fac acum sa-l impac pe Teo ca vrea si el sa zdrangane la ea si parca nu i-as permite sa-i rupa corzile... sa-l refuz imi e mila de el... ca e grijuliu, dar daca-l las in voia lui de cate ori vrea el se supara soarasa... Offf....

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

io-s la o cafea cu voi, cremuita fresh dau cafea,ceai, MD sanatos, haideti la barfa...
aseara am cam stat tarziu, am vazut un episod din Spartacus, Blood& Sand. nu am mai citit. si sunt tare curioasa ce se intampla vol 2( citesc Saga familiei Courtney, Wilbur Smith). am citit Primul vol., Festinul leilor, pe nerasuflate. voi ce mai cititi?
Moni e o scumpa cu chitara ei roz, poti sa ii iei si lui Teo( set muzical de copii mic sau chitara mica de plastic).
sa aveti o zi buna, fug sa ma imbrac si gata distractia, la munca cu mine.
va pup

Mergi la inceput

Sorry, doamnelor, da nu m-am descurcat sa pun foto la vedere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct
....am emotii de nu pot sa va spun....

O sa fac foto sper sa prind momentele cele mai importante(si sa nu plang...la asta-s prima)

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Curaj Dodo... savureaza momentele si nu te lasa doborata de emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Dodolinule, asteptam poze, nu rata momentul tinem pumnii.Cu siguranta o sa iasa ffff bine.Hai ..lasa emotiile

Maine e randul nostru

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

noi avem chitare in casa destule asa ca zic pas la asta
Ema, mie nu mi-a placut spartacus-ul ala!! regizorul e mare fan 300 si zau daca m-a impresionat cu ceva. oi fi fost si intr-o faza mai altfel dar zau ca era o gramada de ketchup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Pupicesc Ema! ma faci sa scot cartea din sertar, n-am mai citit, m-am lenevit!
Kim, pai curbura era pe o parte, un umar cazut, un sold ridicat, si cica sa-si revina...statea invers curburii. Of, ieri a rezistat cam greu pe scaun, dar ce sa-i fac daca e devotat muncii sale

N-am ajuns la chitara de la Kauf. Georgi, am vazut poza si e chiar draguta, merita. E si colorata in trend.

Dragelor, eu vreau sa fac sarmalele mai devreme, se poate? Sa le fac zilele astea si sa le pun la congelator. Dar cum, crude sau fierte?

M-ati inteles in ce criza sunt, incat vreau sa fentez timpul cumva

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput