Bazar Umanitar ***57***

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

mama,Nushule,inseamna ca e bun rau lapticu de la mami..Fii-miu abia la 7 luni avea greutatea aia.Lasa,sanatos sa fie,ca frumos e..
ps:nu am insinuat nimic mai,spuneam ca de obicei pe astea mici ma straduiesc sa le trimit rapid,ca stiu cat de repede ies copii din ele..dar recunosc ca stiind ca puiul tau e micut inca,nici nu m-am gandit ca ar fi probleme..Vezi tu,poate ii vin..eu pup grasunelul cu body sau fara.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Am adaugat, doua produse la bazar, pentru fetele care calatoresc la munte in perioada asta:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13183
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13180&n=Salopeta-sky

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica
bun am inteles ca e buna adresa de pe factura dar eu nici pe aia nu o am ca am arhivat-o deci tot imi trebuie si dupa craciun

Ai incercat s-o dezarhivezi, sa vezi de se mai vede ceva in ea?

Eu azi o sa intru in concediu. In 3 ianuarie ma intorc. O sa caut sa mai confirm, dar nu zilnic.

mikaeela nu-mi trimite ce-am castigat, nu-mi trebuie pe moment si nici n-am platit.

Sa vina colindatorii si ingerii cu urari si daruri insemnate pentru voi si toti ai vostri si mai ales pentru copiii speciali!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna tuturor!

Ancadragoman, am fost azi si am luat jacheta de la posta. Multumesc, este foarte frumoasa!

Va urez sa aveti un Craciun fericit alaturi de cei dragi, sa primiti colindatori, sa fie un prilej de bucurie pentru toata familia!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna fetelor!
Si eu pe aici, in fuga. Am admirat o gramada de copii frumosi in poze, nici nu stiu pe care sa-l laud mai intai!
Fetita mea e racita, acum e mai bine dar marti spre miercuri n-a dormit deloc, tuse si nas infundat cat cuprinde, of.
Diana, mi-a sosit coletul, f. frumoase manusile, multumesc! Iar bonusul e superb, multumesc inca o data!
Mady, nu ma da disparuta, apar eu. Vorbim.
Rhyanna, astept porcul sau mielul daca tot m-ai botezat.
Sper s-ajunga gentuta repede.
La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile si un Craciun minunat tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Fetele.. pentru ca si eu de maine sunt in concediu si e foarte posibil sa nu reusesc sa mai intru dupa bunul meu plac... pentru siguranta va urez de pe acum:

La multi ani cu bucurie!
Casa, casa sa va fie
Masa, masa sa ramaie,
Iar in jurul ei sa vie
Oameni buni, de omenie
Sa v-aduca veselie,
Ganduri bune, cumpatate
Si urari de sanatate,
Zile multe si prospere,
De la Dumnezeu putere.

Craciun fericit si La multi ani!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Craciun fericit !!! tuturor celor care pleaca si nu mai pot intra pe forum. Petrecere frumoasa! Asteptam poze la intoarcere.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna fetelor.

Am promis ca azi voi mai trimite un rand de pachete,dar nu le-am putut trimite ptr ca era f aglomerat la posta si eu am fost cu Ionela si nu am putut intra acolo cu ea in aglomeratia aia,mai ales ca eram si cu carutul.Promit ca luni-marti le voi trimite pe toate.

Va pup pe toate si va urez si eu ca lumina sfanta a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca in inimi pace si numai bucurii. CRACIUN FERICIT,TUTUROR

Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_eric spune:

Buna seara ma numesc cristina sunt mamica de un baietel de 4 luni il cresc singura doar din alocatia lui de 200 de lei as dori sa stiu si eu daca exista cineva pe aici care ne poate ajuta si pe noi cu cate ceva ne descurcam foarte greu mai ales cu lapte pempersi si hainutele daca exista cineva care ne poate ajuta si doreste m-as bucura tare mult.Va multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Salutare fetelor
Ieri a facut mica mea 2 anisori asa ca azi am avut prima mea zi de munca...si ce zi. Am invatat cat altii intr-o luna, in pas alert ca saptamana viitoare trebuie sa tin locul unei colege, adica sa intru in paine. Dupa 2 ani in care s-au schimbat toate procedurile si intreg sistemul informatic in care lucram, am avut si "surpriza" sa constat ca tot cele mai multe sarcini de servici le am eu si cel mai mic salar. Asa ca am plecat spre casa pe la 18.30 (adica destul de repede) cu un gust destul de amar si imi vine sa
In fine, maine e o noua zi...Maine avem program scurt pana pe la 15-16, dupa care trebuie sa fug acasa ca mergem cu colinda la vreo 12 familii. La noapte trebuie sa termin comenzile pe Craciun plus praji mea si maine cred c-o sa fiu zombi.
Am mai multe produse de pus la bazar dar nu cred ca intr-un viitor prea aropiat o sa pot...poate cu noroc, sapt viitoare.
Va doresc Sarbatori fericite si multa liniste si caldura !!

Mergi la inceput