Bazar Umanitar ***57***
Raspunsuri - Pagina 44
anyvovcu spune:
dragele mele ancadragoman si flavia ramona am primit coletele si sunt de vis multumesc din suflet
va uram si noi sarbatori fericite si caldura in case si in suflete si multumim din suflet pt tot.va pupacim dulce pe toate mamicile si viitoarele mamici.
mamica de galusca alexandru gabriel
szivarvany spune:
Craciun fericit,
dragi mamici cu copii deosebiti si dragi bazariste
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***
mari_paun spune:
BUNA DIMINEATA LA MOS AJUN!!!!
va doresc numai bucurii si multa sanatate, multumiri pt ca sunteti alaturi de acesti copii care au nevoie de ajutor, sa aveti spor la bazarit !!!
azi Petru a implinit 3 luni, are 6,700kg si 60cm...dar are mai mult ca nu prea a stat, d-na Dr a zis ca e ca din revista
Ema azi a stat langa patut si il tinea pe frate-su de mana
valentina_22 spune:
Buna, dragi prietene!
Am prins un moment de pauza si profit de asta ca sa va urez cele mai calde urari de bine, de sanatate si bucurie. Sa va bucurati impreuna cu cei dragi voua de caldura sufleteasca si de multa, multa iubire.
Mari, sa-ti traisca micutul Petru si la cat mai multe lunite fericite!
Diana, la multi ani si pentru fetita ta! Sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot binele din lume! Cu scuzele de rigoare iti transmit ca am ridicat coletul de la tine zilele trecute si iti multumesc tare mult pentru ele si pentru placutele surprize. Din cauza unor evenimente neasteptare si a drumurilor fara numar am uitat sa-ti spun.
As veni si eu cu vesti, dar nu vreau sa stric magia sarbatorilor. Zic doar atat ca mai am multe de spus pe aici si nu o sa scapati voi asa de usor de mine. Un singur indiciu va dau: am aflat rezultatul biopsiei.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ChicAlexa – val-1.jpg
ChicAndrei – val-2.jpg
BAZAR DC
aka spune:
multumesc din suflet pentru urarile facute Cristinei. chiar a fost o surpiza frumoasa, nu prea ma asteptam sa stiti de ziua ei.
acum, am facut platile pe care le aveam, cu scuzele de rigoare. la un produs mai aveam putin si ajungeam la termen cu factura. am avut o perioada grea din punctul asta de vedere, dar ne revenim noi incet incet.
am primit pachetul de la Twin demult, multumesc mult pentru bonusuri.
am ridicat azi de la posta si pachetul de la ancadragoman, foarte draguta bluzita.
Valentina ne lasi asa...zi ceva...
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
EllaX spune:
Laura25, n-am mai gasit pozele cu strumfii tai! Poti sa-mi dai un link, te rog?
mikaeela, am aviz pt coletul de la tine. Maine sper sa ajung sa-l ridic. Cum mai e cu muscatura de caine?
valentina, nu ne strici sarbatorile. Hai, desarta sacul!
ducky, chiar daca imi doresc (f mult) un job, nu te invidiez acum, pt al tau! Acum... iti dai seama ca intoarcerea la job si alergatura cu sarbatorile si oboseala sunt perfecte, la un loc, ca sa iti creeze o stare de kko.
EllaX spune:
Si pentru ca este deja Ajunul Craciunului, primiti cu colinda?
http://www.youtube.com/watch?v=caxLge33stY&feature=related
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EllaX Laura25, n-am mai gasit pozele cu strumfii tai! Poti sa-mi dai un link, te rog? mikaeela, am aviz pt coletul de la tine. Maine sper sa ajung sa-l ridic. Cum mai e cu muscatura de caine? valentina, nu ne strici sarbatorile. Hai, desarta sacul! ducky, chiar daca imi doresc (f mult) un job, nu te invidiez acum, pt al tau! Acum... iti dai seama ca intoarcerea la job si alergatura cu sarbatorile si oboseala sunt perfecte, la un loc, ca sa iti creeze o stare de kko. EllaX cu Ana (30 iunie 2006) |
http://laurasn.shutterfly.com/2089
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Dodo-pui spune:
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
cris_82 spune:
dodo mi-a mers la suflet colinda,dar da-mi si o cafea
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR