Bazar Umanitar ***57***
Raspunsuri - Pagina 42
EllaX spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa va salut - beau si cafeaua, cu un drum.
Noi azi avem zi de fursecuri-turta dulce-saratele. Plus curatenie. Plus, eventual, mers la posta - unde intr-adevar sunt niste coooozi!...
mari_paun, am vazut pozele de la serbare. Sunteti tare dragute, si Ema, si tu!
Am mai vazut (si mi-au placut), zilele trecute, poze si filmulet (amuzant si induiosator) de la serbarea lui Lucas al lui Jasmin. Stiu ca avea Mosul niste saaaci!...
Cre' ca mai am de vazut si poze de ale Laurei, da' astept timp ca sa ma pot bucura de ce fac. Mie imi plac pozele si imi place sa le vad pe indelete.
diannaalex, stiu ca am spus ca-ti trimit ceva, dar efectiv n-am avut timp, zilele astea. Nu am uitat, sa stii!
Gata, la treaba! Spor!
pooh spune:
Criss,ma bucur ca iti plac....sa va bucurati de ele si sa va jucati mult-mult impreuna!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Jasmin012 spune:
Neata, imi dati si mie o cafea?
Ella, merci, da, erau imensi sacii, de aia i-am si pozat
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
georgipuia spune:
Buna ziua Doamnelor...
Am intrat si eu din viteza sa anunt ca am achitat 40 ron pentru Marius-Andrei si am trimis chitanta pe mail. Anunt si produsele pentru care am achitat:
Rochita roz - 10 lei - ancadragoman
blugi noi - 20 lei - ancadragoman
cercei - 10 lei - monismonica
Multumesc pentru rabdare si Sarbatori fericite!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
nushulica spune:
va rog din suflet dati-mi si mie adresa mihaelei mamica lui mihaitza am un colet de trimis si vreau sa il pun azi musai plizzzzzzzz
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
georgipuia spune:
Nushuleee a zis Mihaela ca adresa de pe factura e buna, sa trimiti linistita. Problema este ca la posta e groaznic zilele astea. A zis ca nu e graba cu coletul de la tine. Trimite dupa Craciun.
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
nushulica spune:
giorgi multumesc si aici tot timpul imi sari in ajutoracum dorm brotacii de aia imi permit sa scriu
bun am inteles ca e buna adresa de pe factura dar eu nici pe aia nu o am ca am arhivat-o deci tot imi trebuie si dupa craciun
si vreau sa zic ca a ridicat mama azi coletul de la ledisunt extrem de incantata de tot ce am luat ledi sunt chiar asa cum ma asteptam singura pb e ca bodyurile nu cred ca ii mai vin uriasului meu desi abia maine face 3 luni si bpdyurile sunt de 3-6luni..oricum le-am pus deja la spalat sper sa le poarte macar o data pe fiecare ca mi-e ciuda de ele ca sunt tare frumoase
Leditia spune:
Neatza mai pe la pranz asa.
Nushule,eu le-am trimis extrem de repede,tocmai de asta,insa m-am uitat pe etichete si scria ca-s pana la 7,5 sau 8,5kg,nu mai retin exact..Sa nu-mi zici ca atata are deja
Oricum eu sper sa-i vina si sa le poarte sanatos.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
ada_coman spune:
Buna ziua!
Am facut ieri o plata de 23 lei, in contul lui Mariu Andrei, cu initialele ARM. Ma poate confirma cineva, ca nu am chitanta? Multumesc frumos!
Oare sa-i trimit PM Ancai Dragoman?
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Avem poza chic ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Neatza mai pe la pranz asa. Nushule,eu le-am trimis extrem de repede,tocmai de asta,insa m-am uitat pe etichete si scria ca-s pana la 7,5 sau 8,5kg,nu mai retin exact..Sa nu-mi zici ca atata are deja Oricum eu sper sa-i vina si sa le poarte sanatos. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!. |
ledi eu stiu ca tu le-ai trimis repede nici nu ma refeream la asta...da sunt pt pana la 8 kg ,el are 7.040 aseara l-am cantarit dar are bulanasele grase tare sus si nu i se inchid intre picioare bodyurile(in general ca pe astea inca nu le-am probat)...bunica-mea radea de mine si cica sa pisc cu un foarfec bodyurile pe laterale ca sa fac deschizatura mai larga sa=i incapa pulpanu'