Bazar Umanitar ***57***
Raspunsuri - Pagina 41
alex_andra spune:
Felicitari fetelor din Constanta pentru actiune
Laura, tare frumosi copii tai
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
dicirstea spune:
Primiti o oaie ratacita de turma?
La multi ani sarbatoritilor zilelor trecute au fost destui, dar si astazi se sarbatoreste fetita Aneivocu, parca...sau m-am sclerozat eu
Eniuiei..am ridicat pachetele de la
1-Claudia Andrici, foarte dragute, multumim
2-Ancadragoman, 2 surprize, adica gecuta primita (de dama) si care a fost luata intr-o doara, ca sa nu faci pachetul doar cu gecuta luata pentru Mati, imi este foarte buna, dar gecuta asta lipseste cu desavarsire. Nu-i problema, ca oricum nu-i era sezonul si pana la primavara poate mai pui ceva interesant..
si ultima pe lista, dar nu cea din urma
3-madyrizi, si , camasuta este bestiala. Mii de scuze pentru intarzierea platii...poti sa crezi ca am stat dupa 6 persoane la coada la brd la sun plaza, ca numai ala mai era deschis seara, si doar mi-am alimentat cardul???am uitat cu desavrasire sa platescdar am o scuza...aveam creierii prastie dupa 3 ore de certuri dimineata si 4 ore pierdute la asigurari, ca m-a busit unul in spate si mi-a spart bara, dupa care a incercat toate manevrele saa ma scoata vinovata asa ca pana la ora 19 nu bausem niciun pahar cu apa , macar.
Maine imi iau revansa
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Eseea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmin012
Eseea, un alt amanunt important in legatura cu plata ramburs este ca in cazul in care cumparatoarea nu ridica pachetul, cand iti revine tie trebuie sa platesti parca vreo 14 lei sa ti-l ridici de la posta. De aia e mai problematica plata ramburs. Sper sa fie cineva serios. Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza http://blogulluilucas.blogspot.com/ http://elblogdeluquitas.blogspot.es Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii... |
multumesc mult fetelor, off numai alte formulare nu-mi trebuiau de completat. E prima data cand trimit asa.
Jasmin,si eu sper din tot sufletul ca e serioasa, ca altfel ma lecuiesc de tot. E prima data cand cumpara de la bazar si vrea asa cu tot dinadiinsul, ce pot face?? asta mi-ar mai lipsi, sa dau si o gramada de bani in plus. Stau cu emotii, oricum, pana vad banii la mine ( mi-i aduce postasul, nu??) ca oricum a facut super afacere cu ce a luat de la mine acum. Dar sa pierd 14 lei nu am chef sigur!! mai ales ca prevad niste cooooooooooozi la posta in perioada asta!!
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
cris_82 spune:
neataaaaaa,eu astept o cafea tare
brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA
A VENIT IARNA
BAZAR
lulu77 spune:
mneatza,
ducky, multam din suflet, am ridicat ieri coletul.este exceptional pulovarul.
cris, te asteptam si dincolo
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
diannaalex spune:
Buna dimineata si de la Vaslui. La noi e frig si e o ceata ingrozitoare. Ramona_patra ma bucur ca iti plac cerceii. Sa ii porti sanatoasa. Restul coletelor nu au ajuns? Ca stau cu grija. Sper sa ajunga cu bine pana la urma. Acu fug la treaba. Ne revedem mai tarziu. O zi buna va dorim
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
pooh spune:
Neata!!!Mersi de cafea!!!!Criss,a ajuns pachetul?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
cris_82 spune:
offf,m-am luat cu treaba si am uitat de pachet
A VENIT IARNA
BAZAR
cris_82 spune:
pooh am deschis coletul azi,brostele lulu sunt nemaipomenitesarumana si pentru bonus
P.S azi le fac baita si sa vad pe unde le pitesc sa nu le vada kinderul momentan
A VENIT IARNA
BAZAR