Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
mericica30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka am pus video cu www.youtube.com/watch?v=_MTqxp1Rp10" target="_blank">Isa razand _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
ce scumpa este isa si ce frumos se uita la sora ei.
rodyka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mericica30
ce scumpa este isa si ce frumos se uita la sora ei.mari, mamica fericita de bebeita teodora cristina ( 01.07.2010) |

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bamboletta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
o lingurita mica de cafea are 1 ml, o lingura normala de supa are 5 ml (nu de aia mare, adanca). poti masura cu o seringa de la vreun sirop... _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
ma bagati in ceata
eu stiam ca lingurita are 5 ml si lingura 15 ml 
Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

bamboletta spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 ia vedeti cum papam mar in safe feeder Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
ce bun e

ce pofticios e 
Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si

Sarbatori Fericite !!!

bamboletta spune:
| citat din mesajul lui rodyka am pus video cu www.youtube.com/watch?v=_MTqxp1Rp10" target="_blank">Isa razand _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |

sa o mananci toata 

Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si

Sarbatori Fericite !!!

bamboletta spune:
Am ocupat toata pagina ![]()
Ieri am facut vaccinul de 4 luni...nici nu si-a dat seama cand i l-a facut a dat sa planga dar l-am luat in brate si i-a trecut...
Are 6990 kg 66 cm...cu diversificarea mi-a zis dupa 5 luni...oricum nu ma grabesc eu vreau la 6 luni...acum depinde si de el...voi incepe direct cu piure de legume nu ma vad facand sucuri..cu toate ca mi-am luat storcator special pt asta
am facut de 2 ori pt noi si cand am vazut cat am de spalat la el
m-am lasat balta sta in dulap ![]()
Pe Antonia o luasem cu mine si cand colo surpriza si ei vaccinul de 4 ani
m-am cam blocat cand mi-a zis doctorita
era singura fara sot ce ma fac daca nu sta
am tinut-o in brate sa il faca ea a plans mai mult...draga de ea 
Oana-ce scum e Matei 

Adriana-o sa treaca si perioada asta 
Rodyka-am folosit si eu fiole tratament pt par si au dat rezultate...am avut alea de la vichy...dupa ce am nascut-o pe Antonia...vreau sa mi le iau si acum..fiole+sampon i-am scris lui Mos Craciun ![]()
Crispo-
pt capitol nou...si eu stiu sa fac dar daca parola e secreta ![]()
Paula-Raul e ca Antonia mea...
la 7 luni statea in picioare in patut si la 9 luni mergea...cat am mai alegat dupa ea prin parc
si acum e ca o svarluga nu are stare nici la masa...
da din picioare pe scaun...ori alearga prin casa...iar mai ia o gura 
Eladea-La multi ani sa fii fericita..iubita si multa sanatate 

super pozele 

Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si

Sarbatori Fericite !!!

rodyka spune:
Radu de puiutz
Albert Simion de Raluk
Tudor Stefan de babiela
ELADEA
, sa fii fericita, mami, sa te bucuri de multi ani impreuna cu familia ta frumoasa 

LAAA MUUULTI AAAANI
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
rodyka spune:
bambo, nu te las singura pe pagina
, pana la urma te-ai dus cu o treaba si ai rezolvat doua (vaccinuri)
. bine ca ati scapat de ele!!
o noapte buna va doresc, Isa doarme de ceva vreme, tati motaie pe langa mine, si Maria topaie ca vrea si ea la calculator la ora asta 
_
bamboletta spune:
citat din mesajul lui rodyka Radu de puiutz![]() Albert Simion de Raluk![]() Tudor Stefan de babiela![]() ELADEA , sa fii fericita, mami, sa te bucuri de multi ani impreuna cu familia ta frumoasa ![]() ![]() LAAA MUUULTI AAAANI![]() _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
La multi ani !!!
Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si

Sarbatori Fericite !!!

bamboletta spune:
Nu am somn ![]()
Crispo-ce mail ai pe gmail?
am vrut sa-ti trimit invitatie la poze si am scris cristinaprodan@gmail.com
si mi-a aparut Criss si nistre poze cu maci...flori de camp
imi e ciuda daca am trimis la altcineva pozele
ce treaba am si eu la 1 noaptea 
...il astept pe sot de la munca 
n buna...somnic usor delfinasi si mamici...sa va treziti dimineata ![]()

Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si

Sarbatori Fericite !!!