Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

cris, greu cu masina ca e drum lung...mi-e frica sa nu ne inzapezim cumva..plus ca 8 ore nu ar sta amandoi in scaune, schimbat etc. asa in tren mergem in super conditii 2 paturi in vagon de dormit eu cu bebe jos, tati cu ale sus. se inchide cu cheia, caldura, chiuveta, super super. ajungem dimineata fresh. am mai fost. nu e prima data. doar ca prefer sa trimit bagajele cu autocarul si noi sa mergem doar cu copii. ca e suficient.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mericica30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
MYCYA

Rody eu chiar nu stiu cum se trece ca si eu am uitat sa intreb cand am facut certificatul de nastere cand ma duc de Paste acasa o sa ma duc sa ma interesez

iti spun eu, ca am fost azi la consulat si am intrebat: inscrierea in livretul de familie se face la primaria din Ro, unde ai domiciliul, pa baza certificatului de nastere si a actelor parintilor...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

cand am nascut-o pe tea nu eram cununata cu sotul asa ca in momentul cand am facut certificatul de nastere am facut si actele pentru alocatie . a trebuit sa fac un livret de familie pe numele meu si am trecut fata pe el. livretul mi-a fost eliberat de la primarie.cand am facut botezul ne-am si cununat asa ca ne-au eliberat un alt livret dar pe acesta nu e trecuta fata.urmeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

dati-mi si mie un link de pe bebelusul tau cu safe feader ca astia nu au sistem de cautare...uffff

terminat activitatile inclusiv dragalit Ale si hranit cu lingurita ca bebei mici piure cu piftelute...ma duc la film cu sotu' film si atat ca e post...ce credeati?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Of mai larisa, am tot incercat sa il aduc aproape de mine, sa facem lucruri impreuna, poate poate, dar uite ca nu e ce ar trebui sa fie; doar Rebeca ne aduce o raza de soare in casa. Cum adoarme Rebeca, se schimba total atmosfera, practic nici nu ne vorbim, ca nu avem ce sa ne spunem, sau cand o facem sfarsim prin a ne certa sau a ne jigni.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

katalina, mi-am taiat parul, adica am scurtat varfurile care erau vai de ele de vopsea si cate si mai cate si masajul a fost cu niste fiole ptr caderea parului, e ceva extract de placenta...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Si eu pe aici

OANA Matei este asa de frumos! si cum roade el cornitele Andrei roade si copitele

DENISA ai niste copii minunati!!

MERI, Tea e f frumoasa ! am vazut-o pe Sophie !

RODI sa iti fie de bine tunsul !

ANDREEA ce de jucarii!!! dar vad ca le-au placut si copiilor mari, iar cei mici s-au dat la cafea

LARISA cu trenul??? sa te interesezi sa iti neaparat de ala cu 2 paturi, adica sa fiti doar voi in compartiment. nu mai stiu care e cuseta si care e vagon de dormit te cam zgaltaie, dar poate la copii le place e cald si bine in tren (sau asa era cand am mers noi), te trezeste controlorul la statia unde vrei sa cobori, e ok. sunteti curajosi

ADRIANA imi pare tare rau ca nu te intelegi cu sotul. scuza-ma ca te intreb, dar parca spuneai ca nu mai aveti relatii. poate asta sa fie o cauza a racelii dintre voi, poate de asta si tu esti mai suparata. sa ajungeti cumva la o intelegere si sa regasesti linistea de care ai nevoie!!! sarbatorile sunt un bun prilej de impacare!! sfatul meu e sa te duci la Biserica, sa te spovedesti, si sa te rogi pentru luminarea mintii si liniste si iubire in casa!!

TINA m-ai pus pe ganduri cu ce ai spus eu iau de la un aprozar de la bloc, care clar se aprovizioneaza din piata. pai ce stiu eu ce fel de mere or fi alea atunci, ele sunt romanesti

nu mai stiu daca mai aveam ceva de zis

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Larisa, vad ca ai mai fost cu trenul

Katalina nu am gasit, abia a venit o tanti, sa vad pe cine mai chemam saptamana viitoare la interviuri, o sa fie tare greu si mie foarte greu sa il las cu o straina si sa plec

Adriana iubita iesiti la un film, la un restaurant in oras, intr-o zi cand sta soacra cu Rebe Bebe

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

eu am consumat "de-detoate" e adevarat ca nu cantitati mari, dar am bagat si cola si fast-food. Rebe a gustat toata gama de alimente.

Eu sunt tare tare abatuta. Din pacate nu gasesc nici o cale de comunicare cu al meu barbat. Daca nu ar fi fost Rebeca cred ca plecam demult. Parca nici sarbatorile nu mai au sens.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

adriana iti doresc sa rezolvati problemele repede si sotul sa revina la sentimente mai bune.-ici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am pus video cu www.youtube.com/watch?v=_MTqxp1Rp10" target="_blank">Isa razand

_

Mergi la inceput

multumim de comentarii. toate avem copii minunati. sa ne traiasca multi ani fericiti si sanatosi!

Mergi la inceput