Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Nu am somn

nici eu

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ELADEA inca odata La multi ani !!
am vazut pozele cu halba debere

il sarbatorim si noi azi pe tati .

RODICA si eu am cumparat iar un sampon din ala,vineri,si cntinui,plus vitamine.
daca nu dam cu nimic,chelim,am vazut femei cu chelii vizibile la 3-5-9-luni dupa nastere.din experienta mea stiu ca desi pare ca nu face nimic nici un tratament,pt cadureaza mult,la un moment dat se stopeaza.daca nu dau cu nimic cred ca ma tine un an,asa sper ca in vreo 3 luni se regleaza.mai devreme nu prea..
Asa ca vopseste-te,ca nu putem nici sa stam asa atatea luni ...

eu nu am libret de fam romanesc,poate se face la consulat,sau unde ai facut tu restul actelor,ca la voi merge repede.dar ai nevoie neaparata de asta?ca eu nu am asa ceva,trec granita cu pasapoartele copiilor,certificat de nastere...
din actele astea se vede ca sunt surori,pt ca au aceiasi parinti in acte.
citesc alt mesaj al tau in care vad ca ai aflat deja..

Sofie,linguritele mele de cafea au 5 ml.probabil fetele au unele maimici. cel mai bine masori tu cu o seringa gradata,varsata intr-o lg.

MERICICA ce scumpa e Teodora!

La multi ani !!Radu , Albert Simion ,Tudor Stefan!!!

Mergi la inceput

aelita, o sa ma vopsesc cu cateva zile inainte de Craciun, nici n-am apucat s-o intreb eu pe tipa, ca mi-a spus ea ca deja a crescut mult la radacina si pot sa-l vopsesc TOT, ca la 5-6 luni e necesar sa se vopseasca parul pe toata lungimea lui, nu doar radacinile si apoi amestecat tot in ultimele minute... habar n-aveam

LA MULTI ANI, MEDIA NARANJA DE AELITA

pai ce fac eu la ora asta pe net?! s-a trezit Isa la 4 si a papt bine de tot, voi incercati sa scoateti mesele de noapte si eu ma bucur cand am una!! chestia e ca mananca linistita, nu se uita pe pereti, nu sunt zgomote care sa-i distraga atentia, in plus, pana sa mai pape bine pe la 10, se face alt laptic. bine, asta daca nu se mai trezeste imediat, pe la 8... oricum, eu m-am intors in pat pe toate partile de o ora jumate, asa ca imi caut o ocupatie

tu fete, ca vb de ceva vreme de caciulite, cum e cu masurile astea, ca vreau si eu sa iau cuiva de varsta lui Isa si nu stiu daca de 64-71 sau 74-81 (sau asa ceva... aia is cm), parca le vad prea mici pe primele si prea mari pe celelalte...

ma mai bag un pic pe la ferma si-apoi... mai vedem

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

cristina, vroiam sa te intreb cum e cu wii astea, e singurul lucru pe care-l vrea Maria de Craciun si, desi mosul zice ca nu merita (maine iar tre sa merg la scoala ca face nazbatii ), ne sta capul sa-i luam una. dar noi n-am ajuns inca pana acolo cu tehnologia, ne-am oprit la calculatoare, laptopuri, nintendo, tv, camere video... adica ce-i asa mare lucru de capul la wii daca vrea sa renunte la nintendo si calc ptr asta...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani scumpa Eladea! Sa iti dea Dzeu sanatate, spor in toate, multa iubire si intelegere in sanul familiei!

Aelita, sotului! Sanatate multa sa va bucurati de fiecare zi impreuna!

Radu de puiutz Albert Simion de Raluk Tudor Stefan de babiela

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mericica30 spune:

neata delfinariu.
RADU de Puiutz mic
ALBERT SIMION de Crissteo
MAEVA CATERINA de Raluk31
TUDOR STEFAN de Babiel
BEBE de Iulia_N

si mamica ELADEA 2005 multa sanatate si DD sa-ti indeplineasca toate dorintele - ici multi si multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetelor, iubitelor, va multumesc din suflet pt urari...

ma simt tare bine, tocmai am implinit 33 de ani si nu mi-e rusine sa zic... sunt f fericita si implinita si as vrea ca toata viata sa fie asa cum e acum...

va servesc cu toate bunatatile...si va trimit din energia mea pozitiva de astazi...

evident urmeaza alta tura de muasfiri azi...asa ca am ceva treaba...o sa intru mai tarziu...

va pup!!!!!!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Revin azi cu msg de ieri

Eladea

Sotului Aelitei

Radu de puiutz
Albert Simion de Cissteo
Tudor Stefan de babiela
Maeva Caterina de Raluk

Rody ce frumos rade Isa

Denisa ce adorabil e Mateo...si ce cuminte sta Carla si se uita

Oana ce frumos roade Matei la Sophie

Am admirat/o si pe Tea cu piciorusul in gura

Aseara am avut o noapte mai buna...nu s/a mai trezit plangand...i/am dat inainte de culcare 2,5ml nurofen...oare am facut rau?...da nu stiam ce sa mai fac sa doarma si ea bine si eu pe langa ea ca imi exploda capul

Adriana sper sa va rezolvati problemele...nici noi nu stam prea bine la capitolul relatie de cuplu dar sper sa se rezolve

Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Adriana, musai sa gasesti o cale de a discuta cu sotul... nu ai cu cine sa o lasi pe Rebe 2 ore? Sa mergeti la o cina in oras, sa povestiti un pic... acum deja Rebe e mare, greutatile de la inceput au trecut... ar trebui sa incepeti sa va apropiati...

Mericica, ce dulceata de fetita ai acolo! Da ce dulce e piciorusul! Vad ca ati facut bradul deja! Mi se pare inaltuta Teodora, asa e?

Rodi, ce bine ca te-ai relaxat la un coafor...

Denisa, bestiali copiii- ii place la Matteo, iar Carla scumpa de ea, cum se intindea si ea, si povestea...

Katalina, ce tare esti... cum le explicai tu babelor...

Rodi, ce fete faine ai!!! Ce scumpa e Isa razand!

Bambo, . ai mers pt un vaccin si te-ai ales cu 2... (vad ca exact la fel a scris si Rodi...) Io is pe yahoo - cristinadprodan@yahoo.com... nu is io aia cu macii...

Rodi, mie imi place wii... cel initial are tenis de camp, box, golf si bowling... noi 99% ne-am jucat tenis, e fain, cand joci in 2... acuma asta fitness are o gramada de jocuri faine (numai ca tre sa cumperi si wii initial, si placa de aerobic...) mie mi se pare cam scump, dar cum era ziua mea... la inceput ne-a fermecat... acum ne-am cam saturat...

SI hai cu urarile:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LA MULTI ANI!!! Andreea sa traiasca, Andreea sa traiasca, LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita mereu, sa ai parte numai de clipe minunate in viata, sa te bucuri de familia ta frumoasa, sa fiti santosi!!!

Puiut, sa-ti traiasca Raducu, sa craesca mare si frumos! AM vazut pozici cu el, si a crescut frumos! LA multi ani!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bambo, ti-am trimsi PM cu parola.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput