Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
paula_m spune:
Buna dimineata
LA MULTI ANI ANDREEA!!!Multa sanatate, fericire si tot ceea ce iti doresti tu, sa ti se inplineasca!!

La multi ani sotului Aelitei!!
La multi ani Radu, bb Iuliei, Albert, Maeva si Tudor!!!

Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
bamboletta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Bambo, ti-am trimsi PM cu parola. ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
deci mai este o cristina prodan
oricum am sters linkul de la ea...sper 
mersi pt parola

Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

ooana spune:
Racusor 
| citat din mesajul lui rodyka am pus video cu www.youtube.com/watch?v=_MTqxp1Rp10" target="_blank">Isa razand _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
superrr!!! ce dragoste mare e acolo intre Maria si Isa 
o sa il filmez si eu pe Matei razand...
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui rodyka Radu de puiutz![]() Albert Simion de Raluk![]() Tudor Stefan de babiela![]() ELADEA , sa fii fericita, mami, sa te bucuri de multi ani impreuna cu familia ta frumoasa ![]() ![]() LAAA MUUULTI AAAANI![]() _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
La Multi Ani...si din partea noastra 
Eladea revenim azi cu urarile...mami sa fi fericita toata viata asa cum esti acum!
Bambo

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a
08.07.2010Noi 2
ooana spune:
| citat din mesajul lui rodyka tu fete, ca vb de ceva vreme de caciulite, cum e cu masurile astea, ca vreau si eu sa iau cuiva de varsta lui Isa si nu stiu daca de 64-71 sau 74-81 (sau asa ceva... aia is cm), parca le vad prea mici pe primele si prea mari pe celelalte... ma mai bag un pic pe la ferma si-apoi... mai vedem _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
no chiar m-ai bagat in ceata
...si noi suntem experti in caciulite Oana mamica lui Matei – luna a 5-a
08.07.2010Noi 2
bamboletta spune:
Neata
am un somn....![]()
Antonia vrea un sot pt papusi...
...intr-o zi a venit de la gradinita si a zis ca se sacatoreste(casatoreste )cu Matei...
Aelita-
La multi ani sotului! 
Azi vreau sa fac tortila 
La multe lunite delfinasilor sarbatoriti azi 
o duminica frumoasa va doresc 
la noi e soare cu dinti -7 grade
Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si

Sarbatori Fericite !!!

michelle1981 spune:
Neata!
Vazut delfinasi: rontaila Matei, gimnasta Teodora, pofticiosul Mateo, bolfosul Bogdan-Andrei, soprana Isa

LML
Radu, bb Iuliei, Albert, Maeva si Tudor!!!
LA MULTI ANI ANDREEA!!! Sa ai parte numai de fericire, impliniri si realizari!!
La multi ani sotului Aelitei!!
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! 
crispro spune:
Bambo, io te-am pus la favorite pe picasa. dar pana nu ma pui si tu nu iti vad pozele.
Rodi, asa e cu caciulile- marimea repr dimensiunea capului...![]()
la noi e o zapada... poate fac poze sa vedeti...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui bamboletta la noi e soare cu dinti -7 grade ![]() |
Poate se mai dezmorteste vremea spre pranz.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
bamboletta spune:
| citat din mesajul lui crispro Bambo, io te-am pus la favorite pe picasa. dar pana nu ma pui si tu nu iti vad pozele. ![]() Rodi, asa e cu caciulile- marimea repr dimensiunea capului... la noi e o zapada... poate fac poze sa vedeti... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
te-am pus si eu la favorite...dar sunt pe privat...de asta vroiam sa-ti trimit invitatie pe e-mail

Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si

Sarbatori Fericite !!!

delfinasul
printesita

LAAA MUUULTI AAAANI