Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 11

crispro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bamboletta
 te-am pus si eu la favorite...dar sunt pe privat...de asta vroiam sa-ti trimit invitatie pe e-mail ![]()  Bamboletta cu   David(18 aug 2010)  si  Antonia-Gabriela(1 nov 2006)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  Sarbatori Fericite !!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 
aaaa, am inteles... atunci astept invitatie pe cristinadprodan@yahoo.com/

Cristina , mami fericita de bebe Vlad
 (17.07.2010)Poze

Cris2010 spune:
 Buna ziua, mamici!!!

Eladea, iti doresc din inima, la multi , multi ani fericiti alaturi de cei dragi!!! Sa ai o zi minunata!

LML sarbatoritilor de astazi

citesc din urma si revin
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+

mericica30 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui crispro Neata! Mericica, ce dulceata de fetita ai acolo! Da ce dulce e piciorusul! ![]() Poze  | 
cristina-aseara cand am venit de la plimmbare am gasit bradul facut.sotul meu era f nerabdator sa vada cum reactioneaza Teodora.i-a placut foarte mult era f atenta la luminite.
si,da Teodora este destul de inaltuta cred ca are peste 65 cm nu stiu sigur.am masurat-o in mare cu ruleta

ooana spune:
 eu ma gandeam sa fac bradul 
 inate cu o saptamana, deci prin 17 dec
am fost la cineva in vizita care avea bradul facut si Matei era cu ochii doar la luminitele din brad 

Primul Craciun cu  Matei - luna a 5-a 
  08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

crispro spune:
 Da, si io vreau sa fac bradul sapt viit, ca sigur ii vor placea luminile... dar sa vad cum are sotul timp sa ia un brad..
Cristina , mami fericita  de bebe Vlad 
 (17.07.2010)
Poze

Mycya spune:
 neata gagici ![]()
LA MULTI ANI ANDREEA!!!!!! MULTA MULTA SANATATE,FERICIRE SI IMPLINIRI 
 SA AI O ZI SUPERBA 
  lA MULTI ANISORI SI SARBATORITILOR DE ASTAZI, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI PUISORI DRAGI 
off ce noapte 
 treziri din 2 in 2 ore, nu stiu ce a avut dar clar o deranja ceva, probabil burtica ... io sunt zombi, am o durere de cap insuportabila

acu doarme , ma duc sa ma intind si eu langa ea putintel sa vad daca reusesc sa dorm ...
 Mami de
 Andra Maria 02.08.2010 

crispro spune:
 Mycya, incearca sa te odihnesti cat poti. 
asa ninge la noi...
Cristina , mami fericita  de bebe Vlad 
 (17.07.2010)
Poze

paula_m spune:
 Mie tocmai mi-a adus sotul bradul. L-am pus la locul lui, si as vrea sa-l impodobesc azi, desi pana acum eu doar in ajunul Craciunului il faceam...Cu tot cu bradul, cu ninsoarea de afara, cu curatenia facuta, inca nu pot intra in atmosfera de Craciun...
. Nu simt ca se apropie Craciunul...Poate am nevoie de cumparaturi
.
Paula, mamica 
 Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
 Sarbatori fericite!!!!!
poze luna 5 

ooana spune:
| citat din mesajul lui crispro Mycya, incearca sa te odihnesti cat poti. ![]() asa ninge la noi... Cristina , mami fericita de bebe Vlad   (17.07.2010)Poze  | 
ce frumosss

si la noi ninge frumos
...diseara va arat poze 

08.07.2010Noi 2

ooana spune:
| citat din mesajul lui paula_m Mie tocmai mi-a adus sotul bradul. L-am pus la locul lui, si as vrea sa-l impodobesc azi, desi pana acum eu doar in ajunul Craciunului il faceam...Cu tot cu bradul, cu ninsoarea de afara, cu curatenia facuta, inca nu pot intra in atmosfera de Craciun...  . Nu simt ca se apropie Craciunul...Poate am nevoie de cumparaturiPaula, mamica   Raul Ionut, nascut la 24.07.2010  Sarbatori fericite!!!!!poze luna 5  | 
si noi pana acum in ajun impodobeam bradul
acum vreau sa il fac mai repede cu o saptamana
cred ca noi nu prea simtim atmosfera de sarbatori pentru ca nu prea umblam prin oras...eu eram fermecata de luminite si de forfota oamenilor in cautarea cadourilor perfecte...dar acum nu prea umblu prin magazine asa ca nu prea simt atmosfera de Craciun
vreau totusi sa merg cu Matei pana la bradul din centru

08.07.2010Noi 2

David(18 aug 2010)  si 
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)