Fluturasi de martie-aprilie 2011 (95)
Raspunsuri - Pagina 9
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dorinut@ Posibil mada. Ea oricum a stat cu teama ca daca nu o sa aiba lapte suficient. Si eu sunt panicata cand va aud de colostru si eu ma 'tataiesc' toata ziua si nik nik ------------------------------------------------------------------------------------------ 28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Ana-Maria |
Nu-ti face griji,lapticul vine dupa ce nasti, nu e obligatoriu sa ai colostru.
Eu nu am avut colostru iar dupa ca am nascut am avut lapte suficient, stiu ca am folosit si Galafor +ceaiuri pt lactatie si imi voi lua si acuma
mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex
miki1979 spune:
citat din mesajul lui alina.n Fetelor va multumesc de urari va invit la o felie de tort facut de mie ,placinta cu mere si ceva de baut mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex |
alina, la multi ani, sa traiesti mami si sa te bucuri de minunile tale
mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu
alina.n spune:
citat din mesajul lui Stefana Am pus si o poza de azi si poze cu carutul. Dorinut@, dar ce mamica frumoasa esti! Si ce burtica maricica si frumusica am vazut! Abia astept sa am si eu burtica maricica, desi stiu ca e greu, dar e asa frumoooos! Esti superba! si foarte tanara... Stef 24+ cu Tudor Stefan It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
Arata superr!! Sa-l stapaniti sanatosi
miki1979 spune:
roxy, ti-am admirat si tie burtica..minunata ca de obicei
si rasfoind albumul am mai vazut ceva frumos tare la anamira..ce caciulite superbe..sunt pt bebe ?
mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu
alina.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
poftim?!!?!? hiperlactatie de la 1 litru de ceai? Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Ciudat..eu imi faceam si cate 2litri...il beam in loc de apa..ceai de fenicul+chimen+anason si nu aveam nimic la stomac...
strumphitza spune:
Buna burtici!!
Ce faceti? In afara de tzaca tzaca , vad ca aveti un spor nebun de azi , desi e sambata, in special Dorinut@ mamica frumoasa si o burtica maricica si sexy abia astept sa creasca si a mea asa mare si frumoasa aseara am vazut pe burtica pe partea stanga a inceput sa mi se crape pielea, ma asteptam, o sa fac vergeturi, asa mi-e pielea si neamul, mama si surorile au , o sa am si eu ca doar n-oi fi eu mai cu motz
Vad ca vorbiti de bagajul de spital si pentru bebe si lucrusoare si eu nu am cumparat nimic nimic, nici pentru bebe si nici pentru mine In ianuarie o sa ma apuc , cand or fi si reducerile... Tampoanele alea ce le faceti voi , eu am vazut in Mothercare o sa imi iau, nu cred ca aici in spital o sa ma accepte cu tampoane facute de mine, or si rade moasele de mine dar nici nu cred ca gasesc sa cumpar vata si tifon sa fac eu
Eu cred ca sunt putin cam inconstienta dar eu nu vreau sa fac nici un bagaj si nici sa cumpar pentru ca ma gandesc ca mai am destul timp , pana la sfarsitul lui martie tot sa cumpar de 100 ori tot ce imi trebuie, intradevar o sa creasca burtica si o sa ma misc mai greu dar cate putin in fiecare zi si tot am timp sa cumpar. Plus ca vreau sa ma duc in ianuarie pe la mijloc, pe la 30 sapt sa fac o eco la privat, eu alta eco in sistemul de stat nu mai pup , am intrebat-o pe moasa joi cand e urmatoarea eco si s-a uitat la mine mirata ca nu o sa mai fie alta , daca nu sunt probleme in nici un caz nu o sa am alta eco, doar daca se dovedea ceva iesit din comun as mai fi avut una la 36 sapt , dar asa , ca totul e ok, nu nimic.. o sa ma intalnesc cu moasa mai des ultimele luni si atat ... deci trebuie sa dau bani la privat sa imi vad bubulina si e scumpppp dar ce nu face mami pentru ea, de toate , nu-i asa?
Stefana, frumoasa burticuta ai tu si micuta , inca, dar o sa creasca nu te gandi ca nu ... si tu mai mami, pari de 25 ani nu de 32 , felicitari Sa stapaneasca bebe sanatos super caruciorul, e super, eu spuneam de chicco ca e firma buan si prosudele lor sunt rezistente, au avut 2 surori carucioare chicco la fete si s-au comportat excelent, mai ales ca o sora a plimbat 2 bebe, unul dupa altul, diferenta mica intre ele, un an si un pic, intr-un chicco trio de asta cum ai tu si a fost super ok
Pisuc, gata mutatul sau mai ai inca ? Te-ai apucat si de amenajat camera lui bebe ?
Am schimbat si eu semnatura azi, ca eu vinerea schimb saptamana, suntem in sapt 26, adica 25+ cum o scriu eu acum ... nu-mi vine sa cred , mai e asa putin ... acusi vine si Craciunul si Anul nou si sa ne vezi dupa Anul nou cum incepem toate cu emotiile, cu direri, cu doape.. cu contractii si cu bebei sanatosi in brate
Alina.n La multi ani! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ceea ce emai bun si ce iti doresti
Parca mai aveam ceva de spus dar nu mai stiu, am uitat... daca imi aduc aminte mai revin sa mai trancanesc pe aici
Azi e zi de relax si stat cocotata in varful canapelei si tricotat la paturica lui bebe , numai nu o termin, deja e destul de mare dar eu inca impletesc la ea , ca alta treaba n-am
Viss, sper ca si tu esti cocotata in varful patului ca mine ,da ?
Inchei aici romanul meu pentru acum , back to my knitting
Pup toate burticile si sa aveti un weekend frumos!!!
_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole
stefyapost spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
dorinut si tu arati super mami si burtica, si mamica.. mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu |
ce sa mai lungim vorba...suntem odiseea cu cele mai cele burticute si cei mai cei puiuti...
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+
Stefana spune:
citat din mesajul lui miki1979 mie imi pareti tinerici amandoua sa stapanesti sanatoasa carutul, arata f bine toate componenetele si burtica e super tu pari si inalta, nu ? mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu |
Multumesc!
Nu chiar f inalta. Am 1,68. Dar si vreo 66,5 kg
EDIT: Strumphy, multumesc! E asa bine sa primesti complimente cand te simti grasa si batrana
Stef 24+ cu Tudor Stefan
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
cami_antonia spune:
miki la mine pt constip[atie merge iaurtul activia si compotul de visine
viss acele scutece de bumbac iti sunt necesare acasa
intr-adevar
la spital ti-l imbraca ei in unele de asle lor
si acasa au folosinte multiple: la cadita, pe pernuta ca transpira f mult; sub bebe in landou; peste bebe vara in loc de paturica etc. si sunt si ele f utile
stefana tu de unde esti? sa-ti fie de bine cu carutul
stefy lohiile curg in cantitati mari la unele persoane si acele tampoane din comert nu fac fata
te patezi ingrozitor daca ai cantitate mare si tampoanele clasice
eu imi iau si din comert pt ultimele zile de curgere dar din cele mai lungi de noapte
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA
cami_antonia spune:
lalely e bine ca in ultimul trimestru de sasrcina sa urmarim activitatea lui bebe din burtica mai mult decat pana acum .... adica sa fim sigure ca a miscat in fiecare zi etc.
eu am avut la cealalta odisee
cum este ailed aici
fete care au pierdut copii in luna a 9-a
ceea ce esate f tragic si traumatizant
de aceea se face aceasta ecomorfo de trim 3
si in luna a 9-a se merge aproape saptamanal la eco
daca nu macar la 2 sapt
eu am fost tare stresata la antonia in luna a 9-a
cred ca de fapt de prin sapt 30
luna a 7-a
si cred ca asa voi fi si acum
de aceea vreau sa cumpar una alta