Fluturasi de martie-aprilie 2011 (95)
Raspunsuri - Pagina 14
roxy_s spune:
madutza ce tare ai fost, nu mai pot de ras nu prea am zis ca n-am avut motiv, am fost tare multumita. mama stie cum sunt eu, orice firicel de praf sa dispara, asa ca a stiut ea sa nu lase nimic ca sa comentez. sotul ...nu mai zis, el stie si mai bine
miki ce bebelina maricica ai abia astept sa merg si eu saptamana viitoare sa vad cat a crescut a mea
S-a intamplat minunea mult asteptata29+
bb_yasmi spune:
mada nici tu nu ai mai pozat burtica din sapt 28.....
dorinuta ce a crescut burticu'
mami de fetita cu codite 3+ si s30
IONY_82 spune:
Alina LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, fericita , sarcina usoara in continuare si un sanatos ,mancacios si necolicos
un buchet mare mare de
fericita 28+ cu Sara Andreea
roxy_s spune:
dorinut da, asa este. cand stii ca pregatesti totul pentru bebe parca ti-e si mai mare dragul sa faci. saptamana viitoare imi face mama si perdeaua pentru camera la bebelina nici n-am mai pus-o pe asta care o aveam, ca o pun direct pe aia
si asta este ultima curatenie mare pana vine bebelina, alta asa nu mai fac pana nasc.
ce a crescut burticuta tare frumoasa este.
bb_yasmi
lalely intrebai tu din ce lista iau tot ce am de cumparat. am selectat din fiecare ce am crezut ca am nevoie si m-am luat si dupa fete, ce au folosit ele dupa nastere.
roxy_s spune:
alina.n LA MULTI ANI! iti doresc sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si sa ai un bebe sanatos si la termen.
bb_yasmi spune:
vorbeati de morfo de trim 3. nici eu nu o fac, nu consider ca este cazul...din moment ce incepand cu 32 sapt ma cheama dr la eco la 2 sapt iar apoi din sapt 36-37 saptamanal.
bb_yasmi spune:
aaaa si am vazut ca asa se si recomanda in trm 3.
bb_yasmi spune:
eu va pupik.
pregateste sotul un movie de sambata seara . pana atunci mai bag un remy
sa aveti o duminica frumoasa!!
roxy_s spune:
stefana sa folositi sanatosi caruciorul, este chiar frumos, imi place culoarea
bb_yasmi
pe mine nu m-a chemat din 2 in 2 saptamani inca. sa vad ce-mi zice saptamana viitoare dupa control. eu mai am programare in ianuarie la 34 de saptamani, dar intre nu mi-a zis sa vin, vad eu ce-mi zice acum.