Fluturasi de martie-aprilie 2011 (95)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
VISS VEZI CA A APARUT O MODIFICARE IN ORDONANTA PRIVIND NOUA LEGE CIC : OUG 111/2010 la Art 4 alin 3 in care se specifica referitor la fractiunile de luna :
"prin exceptie se accepta ca de cel mult trei ori fractiunea de luna sa fie construita dintr-un numar mai mic mai mic de zile lucratoare decat cel prevazut la alin 2 (efectuarea a cel putin jumatate din numarul de zile lucratoare din acea luna)" inainte de aceasta OUG exceptia era doar pentru o singura luna.
si pt restul fetelor interesate , a fost publcata noua ordonanta in M.O. OUG 111/2010
mami de fetita cu codite 3+ si s30
roxy_s spune:
miki si eu tot vaccinul ala l-am facut la prima sarcina. acum am gasit altfel, Rhesonativ si asta contine doar fiola fara seringa. celalalt era complet, dar nu asta conteaza.
S-a intamplat minunea mult asteptata29+
roxy_s spune:
strumphitza hai ca ai fost tare cu chilotii de baba dar si eu trebuie sa-mi iau. chiar, astia ii iau din orice magazin? voi de unde ati luat?
roxy_s spune:
dorinut deci intru pe contul comun..... si? unde este lista cu tel? unde trebuie sa ma uit?
bb_yasmi spune:
pt ca sunt sigura ca sunt multre burtici/mamici care vor sa citeasca noua ordonanta ,aici o puteti face: http://www.monitoruloficial.ro/RO/article--e-Monitor--339.html prima M. Of. Partea I nr. 830 da ti clck pe deschide.
mami de fetita cu codite 3+ si s30
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mada nici tu nu ai mai pozat burtica din sapt 28..... dorinuta ce a crescut burticu' mami de fetita cu codite 3+ si s30 |
maine pozez burtosul, azi am spalat tricoul gri
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
cami_antonia spune:
salutare fetele
am intrat putin sa va salut
eu sunt f obosita ca am muncit azi cot la cot cu tanti care vine sa ne ajute la curatenie si mancare
si nu mai pot
yasmi da e bine sa mergi la 2 sapt la eco
da eu nu-mi permit sa dau mereu 3,5 mil
cat m-ar costa eco normal plus controlul ei gineco
deci cred ca tot rare le voi lasa dar voi face morfofetala de trim 3
prin ce saptamana se face?
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA
roxy_s spune:
cami dar atata costa o eco? 350 lei? o eco normala +control?
alina.n spune:
buna fetele
am terminat si noi cu musafirii, azi naty a sarit si peste somnul de pranz acum a cazut franta
a fost frumos , au venit si bebici in vizita cu care naty s-a intretinut ,s-a jucat, am iesit si la KFC, a trecut ziua rapid
mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex