Fluturasi de martie-aprilie 2011 (95)
Raspunsuri - Pagina 13
strumphitza spune:
Si eu din patut, adica de pe canapea ..desi mi-a cam amortit bottomu` pe aici dar ma mai ridic din cand in cand si mai bag lemne in foc in semineu sau carbuni si mai fac miscare pana la bucatarie , inainte si inapoi, sau baie ca vad ca ma duc cam des, sper sa nu fie vreo infectie ceva Am pus sa fac ceva pentru cina si mai duc si mai trag un ochi in oala , plus am pus a fac un orez cu lapte, varianta englezeasca
Dorint@ sa stapanesti sanatoasa ce ti-ai luat azi , mai ales chilotii de baba sa vezi tu ce buni sunt dupa operatie Eu tot am de gand sa ies sa imi iau chiloti de gravida sa imi vina deasupra burtii, prima data o sa imi iau 2 sa vedem cum ma impac cu ei, ce am eu acum, bikini nu mai port de mult ca-s cam baba pentru asta si nu ii mai suport in fund , port de ailalti , boxeri sau cu un pic mai mult material pe fund dar nu chiar de baba si ma cam roade bata sub burta, elasticul, m-am latit in bazin cred si plus kilogramele in plus , apropo madutza cred ca te-am luat dar asa cum ai spus tu, bebe sa fie sanatos ca dupa o sa redevenim fotomodeale
madutza, dupa cate am vazut eu in farmacii nu "se exista " vata , ai tot felul de discuri demachiante sau tamponele mici de vata de alea rotunde, dar vata ca in ro eu nu am vazut aici si nici tifon , poate ar trebui sa intreb, dar nici nu stiu cum sa intreb , or sa imi rada in fata sau pe sub mustati deci mai bine stau in banca mea si imi cumpar tampoane pentru dupa nastere de la Mothercare ca am vazut ca sunt de cumparat cat despre dat cu crema pe burta, dar ma dau ceva mai des, cam uit eu dar ma da Nick , ca il pun eu sa ma dea ca eu nu mai vad bine, decat in oglinda , ma intind pe spate si el imi maseaza burtica cu crema... am si ulei de migdlae cumparat dar nu m-am dat niciodata cu el pana acum si am si dat o caruta de bani pe el ce-ar fi sa il si folosesc , nu ?
Ma duc sa vad ce imi fac oalele prin bucatarie, revin eu mai tarziu dupa cina
_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole
dorinut@ spune:
GATA SUNTEM IN MATRIX
------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dorinut@ Vezi ca este acum, faceam eu niste teste. ------------------------------------------------------------------------------------------ 28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Ana-Maria |
da, l-am vazut. Am completat si eu.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxy_s spune:
ce faceti burticute?
noi azi am fost foarte harnicute a venit mama si ne-a ajutat la curatenie, noroc cu ea draguta, ca a facut luna peste tot pe dulapuri, pe sub dulapuri, perdele spalate si puse la loc. al meu a spalat pe jos si a aspirat si eu am intretinut atmosfera
eu am calcat perdelele, cu toate ca sunt de organza si nu trebuie calcate de fel, aveau inca dungile alea de fabricatie si am zis sa le calc sa nu le mai vad acolo. si asa ma dureau picioarele de la atata sta in picioare.
oricum, sunt tare multumita de cata treaba am facut azi. mai avem bucataria dar aia o facem luni.
toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata29+
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxy_s ce faceti burticute? noi azi am fost foarte harnicute a venit mama si ne-a ajutat la curatenie, noroc cu ea draguta, ca a facut luna peste tot pe dulapuri, pe sub dulapuri, perdele spalate si puse la loc. al meu a spalat pe jos si a aspirat si eu am intretinut atmosfera eu am calcat perdelele, cu toate ca sunt de organza si nu trebuie calcate de fel, aveau inca dungile alea de fabricatie si am zis sa le calc sa nu le mai vad acolo. si asa ma dureau picioarele de la atata sta in picioare. oricum, sunt tare multumita de cata treaba am facut azi. mai avem bucataria dar aia o facem luni. toate burticutele. S-a intamplat minunea mult asteptata29+ |
ehe, pai de-aia ai lasat tu curatenia pe mai tarziu..ca ai ajutoare
Foarte bine ca ati reusit sa terminati azi asa multe. Partea cu intretinutul atmosferei mi-a placut cel mai mult , parca te si vad: mai trebuie putin aici...acolo nu e sters bine...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
dorinut@ spune:
Bravo roxy esti harnicuta rau, mai ales cu ajutor. Oricum cand stii ca faci pentru bebica cred ca iti vine un chef si o bucurie in suflet..
Strumphy eu nu am gasit de gravida , am luat marime maaare, de bumbac, sper sa ma lase si in spital sa-i pun.
Yasmy ce-as manca si eu niste sorici , facut bine la jar..yammmmmm
------------------------------------------------------------------------------------------
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
fata harnicuta (roxy)
dorinuta daca ma crezi nici nu m-am uitat la soric sau altceva de la porc dar sa mai si mananc.....
mami de fetita cu codite 3+ si s30
dorinut@ spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi fata harnicuta (roxy) dorinuta daca ma crezi nici nu m-am uitat la soric sau altceva de la porc dar sa mai si mananc..... mami de fetita cu codite 3+ si s30 |
Pai ce nu ai cautat si tu un porc din cioco ceva sa-ti faca cu ochiul
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dorinut@
Pai ce nu ai cautat si tu un porc din cioco ceva sa-ti faca cu ochiul ------------------------------------------------------------------------------------------ 28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Ana-Maria |
nu ca azi am avut interzis la cioco am papat doar o felie salam de biscuiti si atat!
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui stefyapost ............am sa posez zilele astea niste poze sa vedeti uriasaaa cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+ |
de abia astept sa te vad! si burtica nu am mai vazut-o de mult!
sunt sigura ca exagerezi la partea cu "uriasssaaa"