Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna! Noi am fost la munte 3 zile, la Moeciu, azi ne-am intors. A fost foarte frumos, ne-am plimbat, ne-am relaxat, acum imi dau seama de cand nu mai plecasem undeva. Mara a fost foarte cuminte, a dormit ca si acasa, a stat afara cat am stat si noi, fara sa raceasca, a explorat toate colturile restaurantelor unde am mancat noi, a rasfoit meniurile, mare distractie a fost pe ea. Am descoperit ca nu ii place zapada, seamana cu mine. Era foarte enervata cand ajungeau fulgii pe fata ei, in schimb ii placea sa tina cate putina zapada in mana pana se topea, apoi lua alta si tot asa.

Urez si eu LA MULTI ANI, MIRUNA! Sa fii sanatoasa si sa ai tot ce iti doresti! Felicitari pentru progresele lui Daniel, chiar stie sa faca multe!
LA MULTE LUNITE, SOFIA, sa fii sanatoasa si sa iti bucuri mamica!

Briza, imi pare rau pentru cazatura lui Eric. Cred ca te-ai speriat tare, incerca sa te linistesti, bine ca nu a patit nimic.
Bluekidoo, multa sanatate Tanyei, ai avut mult curaj, mie mi-e frica sa nu ma pierd in astfel de situatii...Sper sa se rezolve si problema ta, ma gandesc la tine.
Nafi, felicitari pentru primul dintisor al lui Riccardo!
Greenfrog, deja primii pasi nesustinut? Felicitari!!!
Roxi, bine ca i-a trecut Silvanei, imi pare rau de sperietura ta, chiar vroiam sa intreb daca protejeaza casca aia ceva, nu stiu daca sa ii caut si eu sau nu. Multa sanatate, sa iti treaca repede raceala!
Stanucel, tare faza cu mesajul primit de sotul tau, si eu as vrea o asa patanie, ca imi place cola...maine dimineata intru sa beau cu tine o cola, faci cinste, ca tot ai provizii?
Samaria, asa mi-a placut cum ai scris tu de cei 10 lei... Asa ma bucur si eu, de toate nimicurile, sotul meu e tare incantat ca are o nevasta asa usor de multumit.
Mihaelagrosan, ce scumpa e Angela, vad ca stie sa faca de toate, dar dansul ei mi-a placut cel mai mult! Il mai pun maine o data, sa ii arat si Marei.

Nu mai stiu daca trebuia sa mai scriu ceva, urez multa sanatate iepurasilor bolnaviori si o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

sanatate maya, petru si albert

mihaela, aia mica e asa scumpa cu casca in cap! bine ca o tine, silvana nu o vrea, plange doar cand o vede :)
imi pare mie sau seamana din ce in ce mai bine cu tine

nafi

sanzi

stanucel foarte amuzanta intamplarea cu coca cola

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Salutam!
Am intrat sa mai citesc cite ceva ca mi-era dor de voi!
Recunosc, nu am mai citit vreo 2 saptamini deloc, imposibil sa recuperez. Mai citesc cite ceva si o sa revin.

BLUEKIDOO ai PM de la mine

revin mai tirziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

mihaelagrosan supeeeer frumoasa m-a lasat masca ce frumos danseaza...

nafi pozele sunt la semnatura la irene...sunt puse de mult timp,dar azi m-am uitat eu..deci nu iti fa griji nu sunt poze noi...

sanzi da maine dimineata nu mai bem cafea bem cola...te astept...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salut feteleor... n-am citit nimic din urma, am intrat sa ii urez MIRUNEI LA MULTI ANI!
Noi avem o noapte si o zi de plans ingrozitor, care nu poate fi consolat nicicum.Sper ca e vreun dintisor, ca altfel nu stiu ce l-a putut aduce in asa stare.Acum a adormit la mine in brate, si l-am transferat la mama pe picioare si m-am uitat la ochisorii lui avea cearcane negre micutu.
Briza, pe cuvant ca am vrut sa pun poze cu "Eric" al meu, dar a inceput spectacolul, insotit de lipsa chefului de a manca si tot tacamul.Cand apuc o zi mai buna pun poze.
LA MULTE LUNITE SOFIA de Kossir.Mai, tu acusi ne inviti la primul tortulet.Yam yam abia asteptam.Te pupim printesuca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Mihaela, foarte scumpa Angela, o mare dansatoare de latino! Cine canta, Thalia? Ca mie mi-a placut si cantecelul!
Stanucel, am ras de nu se poate de patania sotului cu mesajul de la "coca-cola"! Asta am uitat sa scriu in mesajele precedente.
Nu port voal si nici acoperita nu sunt, port aceleasi haine pe care le port si-n Romania. Da, sotul este musulman, dar cu o mentalitate deschisa, nu este vreun fanatic, este un tip cat se poate de nomal. Ca daca nu era, cine l-ar fi luat de sot? In general, cetatenii emiri au o mentalitate occidentala, foarte multi americani si europeni locuiesc in Emirate.
Nafi, pozele sunt la semnatura, asa cum zicea Stanucel. Apropo', eu nu am mai facut baie in cada de nu stiu cand, decat dusuri cand vine sotul seara, imi este foarte teama sa nu o supraveghez pe pitica. Sa stii ca ma gandeam si eu la o baby-sitter macar de 2 ori pe saptamana, dar nu este vorba de bani, aici bonele sunt foarte ieftine, dar nu am incredere in ele, am vazut si auzit multe cazuri nefericite. Dar poate voi gasi persoana potrivita, sper.
Nafi, ce haioasa ai scris despre patania sotului si tu mai si razi de el!
Sanzi, ma bucur a v-ati destins la Moeciu!
Stefana, multa odihna tie si lui Luca in noaptea aceasta!
Vladi, ce mai faci, ma bucur ca mai dai un semn de viata! Ce fac cei mici?

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui nafi

Bluekidoo - Doamne dar ce s-au ingramadit toate problemle si la tine! sper ca asa le-ai epuizat pe toate si in 2011 o sa mearga totul struna!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

sper sa fie asa ca nu stiu daca mai pot face fata la inca un an ca ultimii 2, cu decesele multor persoane dragi si tinere,probleme de sanatate si vesnicii bani care ne arunca pe fundul gropii

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata si sa traiasca toti iepurasii serbati in weekend....sa fie sanatosi!

Eu sunt la a doua cafeluta, pt ca m-a trezit in urlete iepurasu meu la ora 5 fara un sfert si o ora jumate a tot suspinat si urlat si nu l-am putut trezi...macar sa-ti deschida ochii

Am avut probleme cu burtica si cred ca l-am constipat de tot cu mucilagiu de orez si piure de morcov!

Sa aveti o saptamana superba, cu multa zapada..cui ii place... si cu bucuria sarbatorilor in sufle!

Anca

In asteptarea si a

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna dimineata!

Ma bucur ca v-a placut dansul Angelei . E cam lung filmuletul si filmarea lasa de dorit. Sotul era cu ea si tot punea aparatul pe cutia aia de carton si Angela atenta la el.

Dayanara si mie imi place cu casca. La inceput m-am gandit ca poate e incomoda pt ea, dar vad ca nu se plange, nu transpira la caput si eu ma simt mai bine. Ea se baga pe sub masa, birou, da cu capul de ele. Vrea sa se ridice in picioare tinandu-se de perdea, normal iar cade daca nu-s chiar langa ea.

Sanzi ce fain ca ati fost la munte si v-ati relaxat. Noi nu ne-am dus nicaieri in ultima vreme din cauza ca Angela tot sforaie, adica se aud ceva secretii pe undeva si duminica trecuta iar a facut febra si nu reusim sa le dam de cap.

Irene prima melodie e ceva finlandeza parca, iar a doua indiana. Astea ii plac Angelei.

Sanatate tuturor epurasilor urez si eu!!
Vai ce aproape sunt sarbatorile si eu inca nu am reusit sa cumpar cadouri, doar Angelei. Si pe mine ma dispera aglomeratia din magazine. Atatea as vrea sa fac si nu am cand.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Dayanara Se pare ca intr-adevar Angela seamana cu mine, e mai brunetica asa

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput