Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 7
carmickey spune:
bluekidoo multa sanatate fetitei si putere sa treci de toate,eu zic sa fugi cu ea la urgenta,nu mai sta...eu fug la urgenta si pentru un fleac..te sfatuiesc sa mergi cu ea la medic,la noapte ii poate fi mai rau...te 
irene26 da conteaza mult sa poti iesi macar o data la doua saptamani...ii multumesc lui DD ca o am pe mama si este si aproape de mine,ne despart doua statii de masina...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de
Adelina 16.04.2010
de adolescent paul 13.09.1993
irene26 spune:
Briza, imi pare asa de rau de patania cu cazatura! Si noua ni s-a intamplat, de tremuram toata! Si eu zic ca si bluekidoo, cand vor invata sa se sustina, nu cred ca mai cad cu atata usurinta.
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
carmickey spune:
irene26 am vazut poze cu tine la catedra,la birou esti foarte tanara nici nu zici ca ai o bebita...
tu nu mergi cu capul acoperit ca alte femei?
nu este obligatoriu? la arabi???
FILMULETE
POZE
mamica carmen de
Adelina 16.04.2010
de adolescent paul 13.09.1993
honeybaby spune:
blue -
de aici dupa dc
Ce e de facut cand copilul are o criza din cauza febrei foarte mari?
Daca febra creste brusc - de exemplu, de la 38.9 la 40.5 grade, s-ar putea sa fie vorba de o "criza febrila". De obicei aceste crize nu sint periculoase, dar va pot speria foarte tare. Daca bebelusul are o astfel de criza (respira greu, se invineteste, da ochii peste cap, isi scutura bratele si picioarele incontrolabil), ce e de facut?
Asezati-l imediat pe spate sau pe o parte, departe de obiecte tari. Intoarceti-i usurel capul pe o parte, pentru ca saliva sau voma sa curga in afara. Asigurati-va ca nu are nimic in gura si nu-i puneti nimic in gura pana la trecerea crizei.
Dupa ce criza a trecut, stergeti cu atentie voma, asezati copilul cat mai comod si incercati sa-i scadeti febra. Dezbracati-l si frictionati-l cu apa calduta. Daca poate sa bea, dati-i lapte. O doza potrivita de acetaminofen sau ibuprofen ajuta la scaderea febrei, de asemenea.
Notati cat a durat criza - de obicei e intre 10 secunde si 3-4 minute. Chiar daca a fost o criza scurta sau nu prea puternica, consultati medicul, pentru a elimina posibilitatea unei meningite. Daca observati invinetirea copilului in timpul crizei, sau convulsii mai lungi de cateva minute, sau dificultati de respiratie dupa ce a trecut criza, sau stare letargica la o ora dupa criza, trebuie sa chemati salvarea.
Briza stai linistita acum. uitate sa nu se umfle pe undeva si atat . La Maya dupa 2 ore a inceput sa apara cucuiul
. a cazut pe gresie ? A dat cu capul?
nu mai pot sa scriu . maya doarme pe mine
Denisa
& bebelunica
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
bluekidoo spune:
denisa tare interesante informatiile
exact asa a patit Tanya si intradevar a durat cateva minute, eu am deschis imediat geamul la camera, am oprit caloriferul, i-am administrat supozitor cu novocalmin, apa, si am pus-o pe mine, am mangaiat-o iar in 2-3 minute si-a revenit. febra a inceput sa scada treptat.. sper sa nu se mai repete ca tare m-am speriat..
acum insa sunt linistita, ma uit la ea cum se joaca cu tati si rade cu pofta
ma bag si eu intre ei ca nu ma pot abtine 
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
honeybaby spune:
Bluekidoo cred ca in 2-3 min se scurgea viata din mine. Mi se pare enorm mai ales ca in momente de genul timpul se dilata.
La noapte dorm cu Maya si novocalminul la cap.
Ami - sanatate si voua si la toti iepuricii raciti sa se faca repede bine si la cei sanatosi sa se tina pe pozitie
Miruna- fericitari pt mergaret si vorbaret
Denisa
& bebelunica
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Briza stai linistita acum. uitate sa nu se umfle pe undeva si atat . La Maya dupa 2 ore a inceput sa apara cucuiul . a cazut pe gresie ? A dat cu capul? |
Am avut mare noroc ca nu a fost pe gresia din bucatarie. Scaunelul e in sufragerie ca Eric se uita la Bebe Tv sau asculta Ro-mania la calculator; altfel nu reusesc sa ii dau sa manance. Asa ca a cazut pe covor
...Tot nu inteleg cum de a impins tava, ca aia nu se misca decat daca apesi butoanele de pe lateral de sub tava..Acum doarme, o sa incerc sa ma uit si eu la un episod din "Lie to me" ca sa ma mai detensionez
Imi pare rau ca nu am mai apucat sa citesc ce ati scris. Imi cer scuze
si va urez o noapte linistita_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
dayanara spune:
miruna la multi ani!
briza imi pare rau de cazatura!
silvana acum cateva zile a cazut rau de tot cu capul de marginea mesei de lemn, era vanata si umflata, am fugit la urgenta, i.au pus o crema, i.au facut diverse teste si au supravegheat.o, cand am ajuns acasa nu se mai vedea nimic, dar m-am speriat rau de tot, o sa fiu mult mai atenta
bluekido ce sperietura si pe voi...
rebiana
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
mihaelagrosan spune:
La Multi Ani Miruna!!
Bluekidoo eu m-as fii dus la urgenta totusi. A facut o convulsie febrila. Aceste convulsii apar cel mai adesea atunci cand febra creste foarte rapid, in general peste 39. Unii copii au predipozitie pt. a face convulsii febrile, dar le trece o data cu varsta. Nu sunt grave. Ai grija insa la noapte. Daca zici ca face febra de vreo 3 zile, e totusi ciudat ca acum febra are tendinta de a creste. De obicei la o infectie virala febra are tendinta de a scadea dupa 3 zile.
Briza imi pare tare rau pt cazatura. Bine ca a fost pe covor. Sigur nu a patit nimic. Era mult mai rau de cadea pe gresie. Poate nu a pus sotul bine masuta , nu-mi dau seama cum altfel a dat-o jos. Stiu cat de rau te poti speria. Si eu am patit o nepatita
. Am scapat-o din brate si eram afara. Noroc ca nu de tot. Adica am reusit sa o prind de picioare si era si f gros imbracata. Am crezutt ca innebunesc. Efectiv m-am pus jos ca nu ma mai tineau picioarele. Noroc ca nu a dat cu capul, doar cu o mana. Oricum eu am fost ingrozita si ma tot gandeam ca sigur nu exista mama pe lumea asta sa-si scape copilul din brate.
Chiar vroiam sa va scriu sa fiti atente. Noi eram amandoua imbracate cu fas si nu-s cum a facut dar pur si simplu a alunecat.
Dayanara bine ca nu a patit nimic Silvana. Chiar vroiam sa te intreb daca folositi casca aia. I-am cumparat si eu. Acum o poarta de 2 zile. Ca se tot ridica in picioare si cadea.
Uitati pun si eu un filmulet cu Angela cand aveti chef sa va uitati:)
http://www.youtube.com/watch?v=y6Drm9ynubs
Va las, noapte buna!
Mihaela
de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)
nafi spune:
Ce ma enervati! mereu vorbiti de nu'sh ce poze si eu nu le gasesc!
N-am vazut ultimele poze cu Silvana si Ivan, cu Irene la catedra...
Data viitoare sper sa fiu pe faza!
Off offf... Briza
Bine ca nu a patit nimic puiul! si eu am avut 2 episoade de genul asta, odata chiar am fugit la urgente cu el si mi-au zis de in 90% din cazuri e mama cea care necesita ingrijiri(ca se sperie rau) si nu bebele!
Pup iepuricul cazator!
Bluekidoo - Doamne dar ce s-au ingramadit toate problemle si la tine! sper ca asa le-ai epuizat pe toate si in 2011 o sa mearga totul struna!
Dayanara - vad ca si tu ai ajuns la urgente cu pisica mica si frumoasa! off..bine ca n-a fost mai rau!
Rebiana, Irene, Briza mersi ptr comentariile lasate la poze. multumesc si celorlalte fete care le-ati apreciat in comentarii aici (numai ca nu mai stiu toate numele acum si nu vreau sa exclud pe careva!)
Irene - suntem surori la faza ca nu avem pe nimeni sa ne ajute.
Cand mai vine babysittera nu reusesc sa ma odihnesc ptr ca ma gandesc mereu la cat ma costa si simt ca trebuie sa fac ceva util nu sa stau mamaliga sa ma uit la tv! azi printre treburi am reusit sa-mi fac o baie in cada! ce biine a fost!
Stanucel - imi permit eu sa spun ceva despre Irene. nu cred ca poarta val ptr ca nu e obligatoriu.
Nu stiu Irene ce religie e sotul tau dar chiar musulman fiind nu e musai sa fii si tu si sa porti val. corect? 
Eu l-am culcat pe musiu la 8.15 si acum il astept pe sot sa vina acasa. azi a dus o echipa de fotbal unde aveau meciul si l-a apucat sportul si el. s-a dus sa alerge pe niste coclauri si si-a prins piciorul intr-un metal . a intrat in picaj si a intrat cu carena in pamant
Imi si inchipui faza! eu mereu rad la faze de genul asta (daca se termina fara consecinte serioase) si el imi zice sa's exact ca maicasa , ca si ea rade la fel cand pateste ceva socru'miu. si am obtinut si dovada! mergeam cu masina si sandro a ridicat geamurile electrice si i-a prins mana lui tat'su la geam iar soacramea in spate langa mine s-a pus pe ras![]()
Gata, v-am povestit un pic asa ca sa nu cumva sa duceti prea tare dorul povestioarelor lui Vladi despre socrii ei!![]()
Hai ca m-am intins cu measajul asta cat o placinta. ma duc sa pap ceva.
V-am pupat!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati
si sa numaram
ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629