Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 9
carmickey spune:
buna dimineata,
va invitam la o coca-cola
am destul:)) ajunge la toate mamicile dupa acest forum, s-au
fiecare dupa pofte...:)
la multe lunite Tudor Florian,Stefan Daniel,Sara Natalie multa sanatate si veselie...

gata s-a publicat in MO hotararea luata pentru CIC...
www.avocatnet.ro/content/articles/id_22533/OUG-nr-111-2010-privind-concediul-si-indemnizatia-lunara-pentru-cresterea-copiilor.html" target="_blank">indemnizatia publicata MO
FILMULETE
POZE
mamica carmen de
Adelina 16.04.2010
de adolescent paul 13.09.1993
child spune:
MIHAELA e micuta dansatoare ai tu acolo! Si cu casca e mortala, parca face echitatie! De unde ai casca, ca si eu i-as lua lui Albert?
Albert nu le are inca cu dansul, cu toate ca noi suntem mari dansatori, dar el nu schiteaza nici un gest la muzica 
BLUEKIDOO du-te la medic cu fata, serios, nu e de gluma, sa poti dormi tu linistita ca nu a patit nimic!
Albert e mai bine, noaptea asta a putut dormi fara sa sforaie 
DENISA cum mai este Maya?
GREENFROG Petru cum se mai simte?
Of, cat de multi bebei bolnavi 
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
selina-d spune:
Trec si eu sa va fac azi cinste 
ca iepurasul meu face azi opt luni ![]()
Are de saptamana trecuta doi dintisori jos, la vaccin l-am si cantarit si avea 9200 gr e un scumpic tare dulce. De vreo 4-5 zile si nopti e cam marait, fara motiv aparent, si ma trezesc de milioane de ori pe noapte, dupa ce m-a invatat rau ca dormea fara probleme. Nu stiu care e problema, ca la dintii de saptamana trecuta nu a facut asa urat. Se straduie in fiecare zi sa o ia din loc, dar nu stie exact ce sa faca - sta in 4 labe si se bataie, doar ca nu stie ce sa faca cu picioarele, care de multe ori le tine incrusisate.
As vrea sa ii iau de craciun ceva de genul asta
http://www.amazon.de/dp/B000OIOITM?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=idealocom
nu sunt insa sigura daca nu e periculos (adica sa incerce sa se ridice tinandu-se de ea si sa cada). Premergator sau ceva de genul, nu ma intereseaza, dar cu jucaria asta se mai poate juca si in rest.
selina-d spune:
Am citit ca o multime de copilasi sunt bolnavi
Multa sanatate si sa se faca bine cat mai repede le doresc. Si multa putere la mamici sa reziste, ca e foarte greu cu pitici bolnavi.
Bluekido Ma gandesc si eu la tine si iti tin pumnii sa gasesti un doctor sa te ajute si sa te inteleaga. Nu as vrea sa fiu in pielea ta
Iti tin pumnii sa rezolvi toate problemele, indiferent de calea care o alegi si sa nu regreti mai tarziu. Si prima data sa se faca bine Tanya, draga de ea, ca sa te poti ocupa de tine cu mintea libera 
Erina spune:
Dragi mamici, dorim si noi la multe lunite fericite sarbatoritilor si sanatate bolnaviorilor.
Carmen, voriam sa scriu ca sper din inima sa nu se puna vreodata problema pierderii uterului. E insasi esenta feminitatii si mai mult, dupa pot aparea dereglari in functia ovarelor. O sa fire totul bine, vei vedea!
Sanatate Tanyei!
Denisa sper ca e mai bine Maya. 
Silvia si Miruna felicitari pentru baieteii care fac pasi nesustinuti!
David e bine.
Acum imi bat capul cu cadou de Craciun pentru Daria.
Selina la noi un premergator din acela e in jur de 250 roni
. Rotile o iau cam repede dar cind isi va controla bine pasii va fi perfect. Am inteles ca activitatile sunt interesante si se joaca mult cu el.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
bluekidoo spune:
Neata fetelor
ma uitam dimineata la stiri si am vazut ca covorasele puzzle au fost interzise in belgia deoarece contin o substanta cu potential cancerigen. Autoritatile i-au rugat pe parintii care au cumparat deja sa le arunce. Se presupune ca in curand vor fi interzise in toata UE. Uitati stirea aici
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
honeybaby spune:
Hello
Scriu repede - repede cat doarme maya in wrap si nu o apuca iar saritul pe mine si nervii.
Am fost azi la dr. Ne-a dat antibiotic si nurofen pe langa ce aveam pt ca are rosu in gat si secretii multe in gat
.
Mi se pare aiurea mai ales ca nici febra nu a facut...
Eu continui cu aerosoli cu adrenalina, erdomen, si cam atat . Macar sa vad cum e pana maine.
Voi ce le dati pt muci si tuse expectoranta?
Sper sa nu ia si pe mine mai rau. Pana acum nu m-a luat gatul. Daca incep sa tusesc o tin o luna asa.
Denisa
& bebelunica
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
andira spune:
Scriu repede ca e maraita.
Honey - si noi am luat ultimele 2 dati antibiotic si fara febra, pentru ca nu mai scapa de secretii. Chiar si dupa atatea serii de aerosoli, cu adrenalina, ventolin si flixotyde, tot haraie in piept.
Ni l-a dat ca sa nu dam in pneumonie din cauza secretiilor, asta e ideea.
Sanatate!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
child spune:
DENISA si noi suntem la antibiotic, ceclor, ca tot asa, rosu in gat, amigdala dreapta afectata si dupa 6 zile de chestii usoare nu a cedat.
Si avem secretii la greu, continuu ii curge nasul, il si aspir, dar in secunda doi e nasucul plin de secretii.
Eu nu sunt convinsa de antibioticul asta, dar l-am dat, pe de o parte sa nu-mi faca baiatul complicatii, iar pe de alta parte, sa scap de gura familiei 
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
mihaelagrosan spune:
Honey si mie mi se pare cam aiurea ca ti-a dat antibiotic, doar daca nu a vazut si puroi in gat. Nu stiu ce sa zic. Poate e mai bine sa continui asa macar o zi, sa vezi daca nu e mai bine dupa 3 zile.
Child de pe ideal bebe am luat casca. Ce bine ca isi revine Albert. Sper sa nu mai raceasca.
Intrebare: Gutuia constipa?
Mihaela
de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)