Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, da si eu cred ca e ceva bacterian, marti ma duc la medic, merci

mihaela

eu folosesc aspirator nazal nharinel, de trag eu cu gura si e ok, dar nu toate sunt bune, doar cel de la novartis

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

DENISA la aspirator nu ai turatie reglabila? Incearca sa dai mai mica turatia.

ROXI bine ca ai spus de aspiratorul nazal, ala de tragi cu gura, ca vreau sa iau unul, e bun la casa omului.
Deci novartis sa iau, sa vad daca gasesc.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Child - am ..o gaura pe teava de la aspirator care se astupa cat vrei si in functie de asta se regleaza debitul de aer.

I-am facut aerosoli cu adrenalina, i-am pus in timp ce doarmea si s-a trezit. Si-a tinut singura mascuta presata pe fata ca sa poata linge mascuta. Acum e fresh , ce joaca cu o jucarie dansatoare, adica da cu ea de pamant

Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Am si aspirator oral, vibrocil, e ok , dar la cat se agita ea nu pot sa si trag sustinut si s-o tin . Ma doare capul cand termin.
Asa aspiratorul trage constant si in 10 sec am terminat.

Mergi la inceput

Raportul zilei .
Vali tot racit dar ceva mai bine
Maya racita , a papat 300 ml lapte si 200 mancare toata ziua. acum doarme
eu cu capul cat casa , ceva muci
Honey a vomitat de 2 ori toata mancarea fix dupa ce spalasem pe jos si i-a aparut o buba pe spate.

In rest toate bune...ma duc in padure....
Aaaa si nici la cumparaturi nu am putut sa ma duc pt ca vali nu s-a bagat sa stea cu Maya s-o doftoriceasca.
S-a dus tata dar nu a gasit masinuta pt maya si mie mi s-a pus pata pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

honeybaby multa sanatate mayei,am vazut pozele,mi-au placut foarte mult,mai ales finalul cum a adormit....

si eu folosesc aspirator nazal de la vibrocil,dar atunci cand trag muci o infas ca pe un nou-nascut,altfel nu reusesc...nu am avut niciodata probleme sa ii curga nasul,raceli etc...ne impacam bine cu el...

azi am iesit cu nasi in oras,am lasat-o pe adelina cu mamaie,iar cand m-am intors ac.eram disperata dupa ea,imi fusese un doooor de ea... doamn, doamne iti multumesc mult pentru mama care ma ajuta cu adelina,si atunci cand ma intorc ac.vin cu bateriile incarcate si cu un doooor nebun dupa printesa mea...

o noapte buna va urez si fara treziri prea dese...

va

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Stanucel - merci.
Eu nu as folosi aspiratorul daca nu are muci.
Daca noi nu ne curatam nasul zilnic in mod normal nici ei nu au nevoie de ingrijiri suplimentare.
Eu nu l-am mai folosit de la o luna cred, cand mai avea ceva muci de la vantul de afara

Nu stiu de ce se sperie de aspirator, cand era mica era ok. Daca ma joc cu ea si o gadil cu aspiratorul e ok, daca il bag in nas iar e ok numai sa nu trag.
Sper sa se obisnuiasca. acum pe seara nu a mai facut urat . A tinut manuta pe mana mea si m a certat " be-be-be" dar nu s-a mai tras.
Dupa s-a jucat cu el. a bagat capul in gura etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata...va invitam la o fierbinte...haideti trezirea...:))

la multi ani miruna79 multa sanatate,fericire,tot ce iti doresti sa se indeplineasca...

la multe lunite Sofia Maria multa sanatate si veselie...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna dimineata!

Stanucel - merci de cafea. tare buna mai este! Eu f multi ani am baut ceai negru cu lapte dimineata iar dupa amiaza earl grey , versiunea mai slaba a ceaiului negru si ceai verde care si la birou era nelipsit. de la protocol stiau ca toti erau cu cafeaua , eu cu ceaiul verde...pana am molipsit si pe altii!

Dar acum cu Riccardo, cafeaua e de mare ajutor! oricum, nu beau mai mult de una pe zi.

Sper ca iepuricii bolnaviori sunt mai bine deja! multa sanatate tuturor!

Noi balim la greu de cand a iesit dintzocul! partea buna este ca a dormit destul de bine. la 3.30 am m-am dus sa-l verific si l-am invelit. iar la 5.30 am s-a trezit , a bolborosit pe limba lui, i-am dat 3 inghitituri de ceai, l-am pus la loc in pat si a adormit singurel dupa ce a mai bolborosit vreo 5 minute. la ora 8 am m-am trezit si am auzit ca era deja in conversatii cu amica lui tzestoasa de plus

Azi e vreme frumoasa, soare desi ger dar avem hainute groase , deci nu ne pasa de frig si vom iesi la o plimbarica in parc.

O zi frumoasa tuturor!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

LA MULTI ANI FERICITI MIRUNA , SA AI O ZI DE VIS

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati si sa numaram ii de zapada

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput