Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 5
ioanaa28 spune:
LA MULTI ANI, MIRUNA !!!!

SA FII SANATOASA , IUBITA , SI RASFATATA !!!
SA TE BUCURI DE MINUNEA MICA, ARE NISTE OCHISORI DE TE BAGA-N BOALA !!!
briza_marii spune:
Sunt pe mare fuga ca trebuie sa fac papa si pt noi si pt bebe. Sper sa intru mai incolo si sa citesc si eu ultimele noutati
. Acum am intrat sa urez Mirunei un sincer La multi ani, sanatate, sa ai un an plin de impliniri si de bucurii, si nu in ultimul rand succes in martie cu examenul pe care il ai.
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
child spune:
MIRUNA LA MULTI ANI, SA FII FERICITA SI IUBITA!!!
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
miruna79 spune:
Neata fetelor
Stanucel, Nafi , Briza, Ioana si Child va multumesc din suflet ptr urari, si eu la randul meu va doresc multa sanatate si fericire la voi si la copilasi..
O zi buna va doresc
Rebiana27 spune:
N-am recuperat nimic, inca, insa vreau sa urez
LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE SI IMPLINIRE!! Annyei si Mirunei!!
Am dat gata si ultimele doua partiale si m-am captusit cu o durere urata de amigdale de la atata alergatura, cred :))
Citesc din urma...
Mami de doua minuni:
Luca si
Mara
Rebiana27 spune:
ROXI, am mai spus, oare, ca-mi dau lacrimile ori de cate ori deschid prima pagina a topicului nostru? Poezia e pe sufletul meu!! E superba! Multumesc Roxi ca ai scris-o aici! 
STEFANNA m-am bucurat sa te citesc! 
NAFI
nu pot sa te cred ca ai mancat cate o pizza dupa fiecare examen! Pai asa arata o devoratoare de pizza??? No way! Am vazut pozele cu tine pe post de Craciunita si cele in care aveai blue eyes… Mamma mia!!! 
Tot in domeniul asta… Ce pizza prepara IRENE!! 
OANKA mi-a placut tare mult sa citesc “Povestea vasului crapat”! 
ELLA
am ras de numa’ la bancul tau (sau nu era banc?! : )))) ) Abia astept sa-l impartasesc maine cu colegii!!
DENISA ieri a nins in Bucuresti?
Aici nici picatura/fulgusor! In fiecare dimineata imi lipesc nasul de geam si ma astept sa vad ca a nins peste noapte. Nu inca…
SAMARIA ce drag mi-a fost de tine pentru ca te-ai bucurat, ca un copil, ca ai gasit banutii in geanta!
Si eu obisnuiesc sa ma bucur de cele mai marunte lucruri.
SILVIA felicitari lui Petru pentru primii lui pasi!! 
NAFI felicit iepuricul drag pentru dintisor!
ANDIRA sanatate fetelor tale!
Deocamdata nu s-a pus problema scoaterii amigdalelor lui Luca ~ el nu a racit atat de rau pana acum ~ insa imi vine mie sa mi le scot ca dor de rup!!
Legat de croitorie, quilting / patchwork… asa imi doresc ceva timp pentru mine sa-l valorific astfel!!
Mai am de recuperat o pagina si un pic... dar nu ma mai lasa matza. Kisses!
Mami de doua minuni:
Luca si
Mara
child spune:
REBIANA bine ca ai intrat, vreau sa te intreb ceva: are ceva rezultate administrarea colostrului la Mara?
Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
honeybaby spune:
MIRUNA LA MULTI ANI
Denisa
& bebelunica
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui child REBIANA bine ca ai intrat, vreau sa te intreb ceva: are ceva rezultate administrarea colostrului la Mara? Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010) |
N-am luat inca, Child! Am avut atatea de facut in ultimele saptamani incat am amanat (shame on me).
Anunt dupa ce administrez

Mami de doua minuni:
Luca si
Mara
Rebiana27 spune:
Draga mi-e perioada sarbatorilor de iarna. Renasc in mine sentimente frumoase...
Mami de doua minuni:
Luca si
Mara