Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 20
Yaia spune:
Honeybaby, profit de ocazia data de tine (mentiunea la antibiotice date cu sacosa) sa amintesc importanta unui iaurt dat bebelusului care ia antibiotic, pentru protejarea florei. Stiu ca in Romania se dau si alte chestii pentru asta, aici se recomanda doar iaurt. Stiu ca multe stiti deja, doar am amintit.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
bluekidoo spune:
multumesc Gabi
o sa-l trimit pe sot la farmacie
intre timp m-am inscris la un concurs unde se poate castiga 1000lei pe saptamana iar marele premiu o masina si am nevoie de voturi
http://soferderomania.promotor.ro/BlueKidoo
Se poate vota zilnic
concursul a inceput ieri asa ca daca vreti sa va inscrieti aveti votul meu 
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010 ![]()
bluekidoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Honeybaby, profit de ocazia data de tine (mentiunea la antibiotice date cu sacosa) sa amintesc importanta unui iaurt dat bebelusului care ia antibiotic, pentru protejarea florei. Stiu ca in Romania se dau si alte chestii pentru asta, aici se recomanda doar iaurt. Stiu ca multe stiti deja, doar am amintit. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
yaya iaurt? prin 2000 am facut o cura de aproape 2 ani de antibiotice si toti medicii imi spuneau ca lactatele sunt interzise 30 min inainte si dupa administrarea antibioticului deoarece ii taie din efect

Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
honeybaby spune:
Yaia - asa e . Maya nu mananca iaurt .
Bine ca mananca protectis macar.
Bluekidoonu neaparat in acelasi timp cu antibioticul. papi dim iaurt sau cand poti intre antibiotic.
Denisa
& bebelunica
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Ramy77 spune:
| citat din mesajul lui bluekidoo multumesc Gabi o sa-l trimit pe sot la farmacieintre timp m-am inscris la un concurs unde se poate castiga 1000lei pe saptamana iar marele premiu o masina si am nevoie de voturi http://soferderomania.promotor.ro/BlueKidoo Se poate vota zilnic concursul a inceput ieri asa ca daca vreti sa va inscrieti aveti votul meu ![]() Nunta 12.05.2007 Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010 |
Votat, sper sa o iei pe urmele Larei si sa castigi! Bafta!
Si mai sper sa ajungi cat de curand la doctor!! Pupici si sanatate multa Tanyei

cristina30 spune:
| citat din mesajul lui bluekidoo multumesc Gabi o sa-l trimit pe sot la farmacieintre timp m-am inscris la un concurs unde se poate castiga 1000lei pe saptamana iar marele premiu o masina si am nevoie de voturi http://soferderomania.promotor.ro/BlueKidoo Se poate vota zilnic concursul a inceput ieri asa ca daca vreti sa va inscrieti aveti votul meu ![]() Nunta 12.05.2007 Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010 |
votat si eu sunt alaturi de tine sa dea D-zeu sa iei decizia cea mai buna.
Cristina
Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
honeybaby spune:
schimb capitolul
Denisa
& bebelunica
honeybaby spune:
nu pot , a vomitat maya
Denisa
& bebelunica
CoriMami spune:
Anumite antibiotice nu se iau cu lactate(tetraciclina de ex), pt ca formeaza niste compusi (chelati) care nu se absorb din intestin.
La antibioticele care nu interfera cu lactate, se recomanda iaurt pt refacerea florei.
Tati ii da primul bibe lu' Eliza. Ea plange, ma duc in camera, el ma intreaba de ce merge asa greu. Cand ma uit ii dadea bibe pe dos, adica cu orificiul tetinei invers (e o tetina nuk cu orificiu pe o parte, nu in varf).Acum e liniste..daca reuseste sa si scoata aerul dupa laptic...tati e campion si eu ii dau..ce vrea el
Mamica de 8 martie 2010 -
dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru
Sarbatoarea Nasterii Domnului
honeybaby spune:
revin la schimabt capitolul
Denisa
& bebelunica