Iepurasi de martie-aprilie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Desi am zis ca nu ma bag, parca nu ma pot abtine..mai ales cand vad cum a ajuns odiseea noastra. Freedelia si eu sunt de parerea lu' Yaia: Bluekidoo a cerut un sfat legat de gasirea unui medic bun, nu daca sa pastreze sau nu sarcina. Exact cum spunea Ella candva "sfatul cel mai bun e ala cerut". Nu cred ca e de datoria morala a nimanui, sa faca presiuni. Sunt convinsa ca pana in final nici Bluekidoo nu v-a mai intra sa ne spuna ce a mai facut, de teama acestor presiuni. In final e viata ei: ea si sotul ei stiu cel mai bine ce decizie trebuie sa ia.

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Eu uneori sunt mai "ciudata" ca si acum si gandesc ca cineva acolo se roaga cu sarguinta ca grupul nostru sa se destrame asa cum ne-a dorit. Si de aici toate aceste suparari.

Nu stiu de ce, dar cand am citit ultimele pagini, nu am putut sa nu gandesc ca si AMI.
Cred ca de atunci a inceput sa se destrame acest forum si imi pare rau ca inca suntem influentate de acel subiect.
Fetelor, lasati la o parte energiile negative care va asalteaza si deschideti-va sufletele catre energiile pozitive specifice sarbatorilor de iarna!

P.S. Ioi, acum cand imi recitesc mesajul zici ca-s vreo adepta de-a lui Bivolaru , dar las asa, ca asa am simtit!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Sa facem o spirala ca sa resabilim echilibrul.

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

pt fetele cu copii cu probleme respiratorii , bronsiolite etc, aici se practica fizioterapia respiratorie, pe timpul iernii merg 1 data pe saptamana si nu stiu ce fac aia, dar scot mucii din ei cu sacosa :)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

aici se face cu antibiotice, tot o sacosa, tot odata pe sapt

Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Da asa e din pacate.

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Irene am la pozele cu mancare de numa!

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Neata fetele (ca eu acum am reusit sa cobor din pat desi nu am domit)
Am fost ieri cu Tanya la doctor. Din fericire nu este nimic grav, nici rosu in gat, nici racita, nimic.. Are doar niste mucisori excesivi pe care nu reuseste sa ii elmine si pe care ii trage si scoate de cate ori respira (de unde si haraiala) si tot ei pe fondul unor dintisori care se incapataneaza sa o mai chinuie pana ies (are gingiile foarte tari) dau febra si starea continua de agitatie. aseara a dormit cu noi in pat, sau mai precis pe pieptul meu ca doar asa se linisteste, si din cum eram noi obisnuiti sa misunam toata noaptea in toate colturile patului, acum am incremenit fiecare in cate un colt ca sa aiba ea spatiu de misuneala. si s-a trezit fata mea la 9 cu putina febra, a mancat si s-a culcat din nou pe mine, ca doar era maraita si mami trebuia sa o linisteasca, apoi s-a trezit la 13 a mancat iar cand am iesit din camera sa ma duc la baie s-a pus pe urlat de parca plecam in razboi, asa ca m-am intors in pat. Dupa ce s-a jucat putin s-a culcat la loc si s-a trezit la 17:30, cand n-am mai rezistat si a trebuit sa ma dau jos din pat sa mananc, cu toate maraielile ei, ca deja imi era rau de foame, apoi sa ma chinui 30 min sa ii intru in voie, ca tot maraita este. iar eu imi propusesem sa fac curat azi, dar nu ma simt in stare si nici timp nu mai am, ca tre sa ma duc sa ii cumpar lapte (doar asta a mancat de cand se simte asa si am ramas fara) si sa dau iama intr-o cofetarie ca am visat ca mancam un mare tort de capucino

Aseara am visat si foarte urat, m-am trezit plangand si nu reuseam sa ma linistesc deloc.. am visat ca eram cu sotul si cu un prieten cu masina prin giulesti, si treceam pe un pod cat masina de lat.. nu stiu cum am facut dar am cazut cu rotile de-o parte si de alta a podului apoi ne-am rasturnat, iar eu am scapat fata din brate si a cazut printr-o crapatura din asfalt intr-o camera subterana. sotul a plecat sa cheme ajutoare sa reparam masina iar eu in cautarea fetei.. am gasit o intrare in subteran si in capatul lui era o camera.. doar ca ajungand in acea camera auzeam fata plangand dincolo de perete iar eu nu puteam ajunge la ea. era o alta intrare la multi kilometri de mine si nu aveam cum sa ajung acolo pe jos iar masina era stricata si nici nu aveam cu cine sa ma duc si imi era teama ca ma ratacesc si nu mai ajung la ea.. si incercam sa o linistesc si ea mai rau plangea... m-am trezit speriata si fata mea chiar plangea i-am povestit sotului si incerca sa ma linisteasca, imi spunea ca asa ceva nu e posibil ca daca s-ar fi intamplat fata era mai importanta decat masina si ar fi daramat peretele ala sa ajunga la ea, ar fi sapat cu mainile in el.. gaseam o solutie..

hai ca tre sa fug in curand.. o sa incerc sa va mai scriu ceva dar nu stiu daca reusesc acum sau mai tarziu

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mamici, nu va ginditi la destramat grupul ca nu e cazul.
Eu vad atmosfera exact ca una din familie, nu poate fi numai soare.

Nu vreau sa fac partipris, zic doar atit ca era de asteptat ca la un moment dat sa ne mai potentam un pic prezenta pe forum-frumos ai scris Rebiana.

Oana esti un suflet cald si generos!
Irina cred ca sustii doar ceea ce crezi cu adevarat.

Asa ca eu va plac pe amindoua!!!

Mie imi pare rau ca s-a readus in discutie problema lui Carmen.
Mi-a parut rau ce am scris si ieri cu pierderea uterului-trebuia sa scriu pe PM, pentru ca citind din urma mai apoi am vazut ca ea facuse un fel de closure. Nu e treaba noastra, sunt singura ca fiecare dintre noi in aceeasi situatie ar cintari toate riscurile si beneficiile.

incehi prin a spune ca:

Fiecare mama incerca sa fie cea mai buna mama pentru copilul ei (chiar si cele care mai gresesc dind copiilor sa manince lucruri care nu sunt in liniile normalitaii pentru o anumita virsta).

ca

Exista doar un copil perfect si fiecare mama il are.

sib ca

Copiii il faci dar mai trebuie sa ii si educi. (ficare isi cunoaste posibilitatile, materiale si mentale).

Fug la copiii mei!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Hai ca nu reusesc sa imi misc fundu din scaun pana nu beau un 3 in 1 asa ca l-am rugat pe Sorin sa-mi faca iar eu va scriu voua...

Am vazut discutia vostra si v-as ruga sa nu va mai certati... eu v-am scris pentru ca simteam nevoia sa vorbesc cu cineva in afara sotului si am simtit ca umarul vostru este deschis sa plang pe el. stiam inca dinainte sa va scriu ca vor exista pareri pro si contra si mi-am asumat asta. fiecare e liber sa spuna ce gandeste si am apreciat asta indiferent daca acea parere "invartea cutitul in rana" sau nu, pentru ca indiferent de sfatul pe care l-ati dat, toate ati fost alaturi de mine si asta a contat cel mai mult. Eu va multumesc sincer pentru toate sfaturile voastre si pentru gandurile bune. Binenteles ca inca nu stiu sigur ce va urma pentru ca sanatatea Tanyei nu mi-a permis sa ajung la doctor. Intr-una din zilele astea il voi lasa pe sot sa stea cu ea si ma voi duce singura la spital (desi imi e groaza de asta) dar nu o pot lasa pe Tanya cu altcineva in starea in care este. Nasa la cea mai mica febra s-ar panica si m-ar suna plangand (este foarte panicoasa din fire) iar eu am nevoie de cineva cu sange rece care sa actioneze (nu ca sorin nu s-ar panica, dar sper ca de cate ori a vazut-o in ultimul timp cu febra si crize de bazaiala s-a mai obisnuit un pic si poate reactiona corect, sau daca nu face fata sa cheme salvarea nu sa-mi dea mie telefon panicat)

Se pare ca nu mai plec nici la cumparaturi..Tanya are iar febra si maraieli

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

va rog sa-mi spuneti si mie un gel/crema bun pt gingiute

Nunta 12.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Bluekidoo Dentinox e bun, Calgel, Orajel. efectul e de scurta durata dar e bun si asa. Joy reuseste sa adoarma in minutele in care nu o doare!

Vladi ma bucur sa citesc iara ditamai polologhia scrisa de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila
Vladi ma bucur sa citesc iara ditamai polologhia scrisa de tine!(24.01.2010)

Si eu ma bucur sa citesc mica fraza scrisa de tine

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput