Pufuleti iubiti ian-feb 2010 (179) LMA ale1212xa!
Raspunsuri - Pagina 3
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xela_07 Am scapat si eu de examen, nu pot sa zic ca a fost stresant sa stau juma' de zi departe de C, ba chiar mi-a placut Una peste alta ma gandeam ca e mare lucru ca am facut si eu ceva ptr mine si mi-am mai activat celulele nervoase cu invatatul asta ca parca erau la pensie nu alta . Concluzia: mi-a placut, tb sa-mi gasesc mereu ceva de invatat ca ma face sa ma simt bine M-am intors acasa si dupa vreo 2 saptamani de cand nu am mai gatit decat ptr cei mici ceva f rapid (C nu a mancat o saptamana asa ca mai mult m-am enervat) am facut si eu in sfarsit mancare adevarata ptr toata familia. Adica noi de vreo 2 saptamani mancam doar pizza, crenvusti, paine cu unt si dulceata (nu se poate fara la mine Cris.d - si al meu e inebunit sa se duca la usa si sa zica "tatia" iar cand aude cheia e inebunit ... incepe sa rada si o ia la goana de-a busilea spre usa cu mainile ridicate sa-l ia in brate cand ajunge acolo. E o placere maxima sa-i vezi bucuria asta sincera. Alta treaba ... a stat C cu tati fara probleme, nu a mancat decat cateva sticsuri si un iaurt timp de 6 ore, lapte n-a vrut deloc din biberon, a baut cu paharelul (doar unul) dar ... A STAT nu a plans, nu a facut scandal sau alte smecherii. Ma declar multumita , pot sa mai plec |
suna a revolutie. 6 ore???
asta ar fi concediu pt mine
felcitari pt schimbarea de macaz si examen. enjoy your wine
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui simplicity Multumim Miremia pt capitolul nou ![]() ![]() La multe lunite Daniel![]() La multe lunite Sebi![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Nu te stradui sa iti arati intelepciunea!Daca ai intelepciune ea se va exprima singura,fara sa depui nici un efort" |

mami de
Alex si
Radu
simplicity spune:
| citat din mesajul lui xela_07 Am scapat si eu de examen, nu pot sa zic ca a fost stresant sa stau juma' de zi departe de C, ba chiar mi-a placut Una peste alta ma gandeam ca e mare lucru ca am facut si eu ceva ptr mine si mi-am mai activat celulele nervoase cu invatatul asta ca parca erau la pensie nu alta . Concluzia: mi-a placut, tb sa-mi gasesc mereu ceva de invatat ca ma face sa ma simt bine M-am intors acasa si dupa vreo 2 saptamani de cand nu am mai gatit decat ptr cei mici ceva f rapid (C nu a mancat o saptamana asa ca mai mult m-am enervat) am facut si eu in sfarsit mancare adevarata ptr toata familia. Adica noi de vreo 2 saptamani mancam doar pizza, crenvusti, paine cu unt si dulceata (nu se poate fara la mine Cris.d - si al meu e inebunit sa se duca la usa si sa zica "tatia" iar cand aude cheia e inebunit ... incepe sa rada si o ia la goana de-a busilea spre usa cu mainile ridicate sa-l ia in brate cand ajunge acolo. E o placere maxima sa-i vezi bucuria asta sincera. Alta treaba ... a stat C cu tati fara probleme, nu a mancat decat cateva sticsuri si un iaurt timp de 6 ore, lapte n-a vrut deloc din biberon, a baut cu paharelul (doar unul) dar ... A STAT nu a plans, nu a facut scandal sau alte smecherii. Ma declar multumita , pot sa mai plec |
Sotul meu si cu sora mea au iesit impreuna cu alti amici in oras la o bere,eu cum am fetita mica stau acasa,prichinduta doarme si mami incepe sa faca treaba
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Nu te stradui sa iti arati intelepciunea!Daca ai intelepciune ea se va exprima singura,fara sa depui nici un efort"
xela_07 spune:
cris - f frumoase pozele, Ema se face mai frumoasa pe zi ce trece. De Ana nici nu mai vorbesc ... e o adevarata domnisoara 
.
Vreau si eu cana cu Minnie, de unde ai luat-o?
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui ioana_fota Dastefa felicitari Mirunei ![]() ai vazut ca atat vreme ti-ai facut griji degeaba?![]() ![]() de Maria Alexandra 26.03.2010Ingerii zboara pentru ca o iau usor Astept cu drag si ![]() |

mami de
Alex si
Radu
tomaca spune:
| citat din mesajul lui xela_07 cris - f frumoase pozele, Ema se face mai frumoasa pe zi ce trece. De Ana nici nu mai vorbesc ... e o adevarata domnisoara ![]() .Vreau si eu cana cu Minnie, de unde ai luat-o? |
Am admirat si eu pozele. Ochi frumosi au fetele. Cu cine seamana?
Daca tu ai vazut cana, eu am vazut masa di bucatarie. Poti sa faci o poza expre cu ea?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
asteptand pe 

mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Ce frumos ![]() ![]() ![]() Am facut si eu bradul azi si am pus cresa (ieslea cu Isus si restul personajelor). Sper sa fie intregi si maine Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |

mami de
Alex si
Radu
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel helau am pus si eu vreo 2 poze de la mosh nick incoace. operatia... nu e ca prima de subtire ,dar...deh, plus ca se face vinetzie cand o car mai mult pe ema... Alexutzza,3 copii: unu tu, unu sotzu, unu...e prea mare sau prea mic sa conteze ma rog, unii sunt asa de...|"uitabili"cioara: a inceput si ema sa zica una alta: am-am la cainele adevarat de afara,dar si la cel de jucarie,"pij" la pisicile din cartier wow, cata cioara |

mami de
Alex si
Radu
mamidepuiuti spune:

mami de
Alex si
Radu
mamidepuiuti spune:
cuscra,am vazut pozele
pom in ghiveci,asa-i? cu juma de ora mai devreme ii ziceam "fameliei" ca mi-ar place sa facem si noi asa

le-am putut arata si unu' impodobit![]()
ii place emei in scaunelul de baie? e ca si al lui alex,doar ca al lui e verde
puteti filma reclame despre famile,despre "acasa"
sunteti extraordinari!

mami de
Alex si
Radu

. Concluzia: mi-a placut, tb sa-mi gasesc mereu ceva de invatat ca ma face sa ma simt bine
La multe lunite Daniel
de
Maria Alexandra 26.03.2010

noastra