Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)
Raspunsuri - Pagina 9
Mimihoo spune:
lala, sa traiti! tz'am dat invitatie de pretenie si stau cu chii pe tine sa te bag si in cluburi ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
angelynna82 spune:
hello,
Multumim de urarile de sanatate, suntem mai bine..oarecum![]()
ii place mult mult zapada, daca nu vede zapada intr-un loc spune " ato ato, mama, pada
mai nou azi am avut un remember...cat a fost in burtica si bb fiind a ascultat melodia lui Celia - Soapte, azi a ascultat-o de vreo 10ori, daca nu mai canta zicea "sapte"
ce memorie incredibila au copilasii
mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"

"pinsesa lui mama"
kllemi spune:
ange si noi am avut aceeasi chestie cu 'zece" a lui...spune tu, ca eu am un lapsus mareeee, rau...nu-mi vine deloc in minte ![]()
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi ange si noi am avut aceeasi chestie cu 'zece" a lui...spune tu, ca eu am un lapsus mareeee, rau...nu-mi vine deloc in minte fericita de Amaia cea rasfatata!! |
FLorin Chilian cumva?

mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"

"pinsesa lui mama"
kllemi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui angelynna82
FLorin Chilian cumva? ![]() mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun" ![]() "pinsesa lui mama" ![]() |
exact ala

kllemi spune:
babytza poate poti intra si pe aici sa ne spui si noua in mare cam ce se intampla, ca eu de acolo nu inteleg nimic 

Angie844 spune:
salut fetele. Cum se numeste grupul de discutii de pe FB? vreau si eu pt ca e mai usor de urmarit.
Pupici!
Mamica de Sarah-Aimée &
12s
Mimihoo spune:
Angie, grupul mamicilor de aici este secret, trebuie sa fii invitata, celalalt nu stiu daca mai este secret si este: clubul mamicilor, dar stiam ca si acolo trebuie invitatie. Asa ca ar trebui sa ceri unei mamici de aici sa te adauge in grupuri.
kllemi, sub un topic/ subiect apar de obicei ultimele comentarii, cand sunt foarte multe fb le restrange pe primele tz si ca sa le citesti trebuie sa apesi "view all tz comments" si-ti apare ditai cartea de citit.
ref. la melodii, cand era Sofia mica ii cantam "silent night", acum cant incerc sa i-l cant nu ma lasa, de cele mai multe ori.
noi am fost sa vedem parculetul amenajat cu ghirlande de lumina si a fost extrem de incantata, sarea ca sa ajunga la ghirlandele de pe stalpi :)) am uitat cum zice la zapada :( papada ...ceva de genul asta
Noapte buna!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Nocom spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri referitoare la formularul E 112. sa vedem ce-o reusi
ange eu Dariei nu i-am facut nici o analiza, doar o eco si acolo s-a vazut ca una dintre valvele de la inima nu se inchide complet. Cum spuneam, nu-i cazul s-o operez, o sa traiasca asa (sper eu bine
), dar nu va putea face sport de performanta si cateva alte restrictii ce tin to de un efort sustinut.....

fericita de Amaia cea rasfatata!!