Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

lala, sa traiti! tz'am dat invitatie de pretenie si stau cu chii pe tine sa te bag si in cluburi ...

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Lumi, te-asteptam :)

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

hello,

Multumim de urarile de sanatate, suntem mai bine..oarecum

ii place mult mult zapada, daca nu vede zapada intr-un loc spune " ato ato, mama, pada

mai nou azi am avut un remember...cat a fost in burtica si bb fiind a ascultat melodia lui Celia - Soapte, azi a ascultat-o de vreo 10ori, daca nu mai canta zicea "sapte"

ce memorie incredibila au copilasii

mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"
"pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ange si noi am avut aceeasi chestie cu 'zece" a lui...spune tu, ca eu am un lapsus mareeee, rau...nu-mi vine deloc in minte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

ange si noi am avut aceeasi chestie cu 'zece" a lui...spune tu, ca eu am un lapsus mareeee, rau...nu-mi vine deloc in minte

fericita de Amaia cea rasfatata!!

FLorin Chilian cumva?

"pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

FLorin Chilian cumva?

"pinsesa lui mama"

exact ala ...si ea la fel cand il aude si acum sta nemiscata, pina se termina melodia

Mergi la inceput

babytza poate poti intra si pe aici sa ne spui si noua in mare cam ce se intampla, ca eu de acolo nu inteleg nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

salut fetele. Cum se numeste grupul de discutii de pe FB? vreau si eu pt ca e mai usor de urmarit.

Pupici!

Mamica de Sarah-Aimée & 12s

Mergi la inceput

Angie, grupul mamicilor de aici este secret, trebuie sa fii invitata, celalalt nu stiu daca mai este secret si este: clubul mamicilor, dar stiam ca si acolo trebuie invitatie. Asa ca ar trebui sa ceri unei mamici de aici sa te adauge in grupuri.

kllemi, sub un topic/ subiect apar de obicei ultimele comentarii, cand sunt foarte multe fb le restrange pe primele tz si ca sa le citesti trebuie sa apesi "view all tz comments" si-ti apare ditai cartea de citit.

ref. la melodii, cand era Sofia mica ii cantam "silent night", acum cant incerc sa i-l cant nu ma lasa, de cele mai multe ori.

noi am fost sa vedem parculetul amenajat cu ghirlande de lumina si a fost extrem de incantata, sarea ca sa ajunga la ghirlandele de pe stalpi :)) am uitat cum zice la zapada :( papada ...ceva de genul asta

Noapte buna!

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri referitoare la formularul E 112. sa vedem ce-o reusi

ange eu Dariei nu i-am facut nici o analiza, doar o eco si acolo s-a vazut ca una dintre valvele de la inima nu se inchide complet. Cum spuneam, nu-i cazul s-o operez, o sa traiasca asa (sper eu bine ), dar nu va putea face sport de performanta si cateva alte restrictii ce tin to de un efort sustinut.....

Mergi la inceput