Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna

angy mai rau ca pe timpul lu' Ceausescu....nu mai zic ca zilele trecute, am avut si lumina oprita vre-o 6-7 ore ...iar la 2-3 zile distanta ni sa oprit si apa calda si caldura, de am dardait in casa vre-o 2 zile ....ce sa mai zic...no comment.....sanatate multa Crinului

babytza dar si de acolo din privat pote cineva sa detalieze in alta parte si tot se afla.....nu stiu zic si eu....cine ar putea sa citeasca aici???....bafta la discutia cu sotu' sa iasa bine

lumi ce huni slabutzi...eu zic sa-i inscrii de pe acum la Botezatu in trupa....manechini se fac, manca-iar mama de frumosi

Nush ce a a vut copilul meu de dimineatza, ca sa trezit pe la 6 a vomitat un pic dupa care a si plins vre-o 5 min, urmate de un mare somn adanc pina la 10.30....ce-o mai fi fost si asta??? eu sincer mam speriat foarte tare, de nu ma mai luat somnul deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Salutare, cum fac sa vin si eu pe fb la voi? Sunt novice rau in ale fbului..mailul meu e cori_tudose@yahoo.com. Multzu.

Mami fericita de Mihnea-Cristian & Miruna-Ioana
Mihnea se face mare Creste Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

buna

lumi ce huni slabutzi...eu zic sa-i inscrii de pe acum la Botezatu in trupa....manechini se fac, manca-iar mama de frumosi

oho, clar modele fac din ei! nu stiu daca mai tii minte, povesteam eu pe aici mai demult, Robi are un obicei: scoate diverse hainute de la el din sertare si vine la mine sa-l imbrac. sta ce sta cu tura 1 de haine, apoi imi aduce altele. parada modei, nu gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Lidia, babytza - prietene
Lidia - cu placere ;)
Lumi - ce fain....eu fug dupa Mark prin casa sa-l imbrac....nu-i place...cu cat mai putine haine pe el, cu atat mai bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

ce fete frumoase si dragute ai nikol, de huni ce sa mai zic, niste scumpi!

corrina, ti-am trimis invitatie pe fb :)

sanatate multa Crinei si lui Amaia :)

xor, noi suntem prietene? :)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Mimihoo - nu...dar nici dusmani :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

Lumi - ce fain....eu fug dupa Mark prin casa sa-l imbrac....nu-i place...cu cat mai putine haine pe el, cu atat mai bine....

ei nu, stai, ca nu-i chiar asa roz nici la noi. astea de vorbeam eu mai sus sunt niste momente. cum sunt si cele de dimineata, in care stau cu placere la imbracat si coopereaza, pentru ca stiu ca merg la cresa, unde le place mult (cum intra in clasa si se inchide usa ii aud chiraind si tipand, stiu exact ca ei sunt, le recunosc chiraitul dintr-o mie).
seara si pe parcursul zilei si eu alerg in doo parti sa-i imbrac. mai o bluza la unul, un pantalon la altul... merge bine cand reusesc sa pun in final o bluza pe unul si-l laud, celalalt priveste si vrea si el lauda, asa ca vine singur mai apoi sa-l imbrac. sunt niste haiosi.

mimihoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

buna

oho, clar modele fac din ei! nu stiu daca mai tii minte, povesteam eu pe aici mai demult, Robi are un obicei: scoate diverse hainute de la el din sertare si vine la mine sa-l imbrac. sta ce sta cu tura 1 de haine, apoi imi aduce altele. parada modei, nu gluma!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

www.sos-satelecopiilor.ro/" target="_blank">O mama imaginara nu e o mama!

...ce tare, ce mai manechinos il faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Dati, bre si la mine invite pe facebook-ul ala laudat!Eu nu va stiu numele si n-am cum sda dau de voi. Sa ma bage careva in lista, please!!!!Pe facebook apar ca Laura Braim.

Mergi la inceput