Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)
Raspunsuri - Pagina 10
Mimihoo spune:
Nocom, fix problema asta o am eu. Regurgitare valva mitrala mi-au spus si mi-au sugerat sa anunt la stomatogie sa-mi faca anestezie pt cardiaci si sa nu stau cu infectii. Cu sportul am avut probleme ca oboseam/sc foarte repede, am lesinat de vreo 8 ori - nu stiu daca de la problema de inima, dar aveam tensiunea f. f. mica.
Pio, cum mai esti? bb2, job, hai si povesteste! :)
noapte buna!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Nocom spune:
Hey,
Nu da nimeni cafea astazi??
Desi e trecut de pranz, fac eu pe gazda astazi si va servesc cu o cafeluta calda
si ceva
(Lumi, tu inchide ochii, bine?
)
Doamne ajuta sa avem parte numai de vesti bune si toate necazurile sa dispara din grupul nostru!
va pup
Xor spune:
vad ca se restrange tare grupul de pe dc.....![]()
pupici tuturor celor care mai scriu/citesc...mie chiar mi-a fost/imi este drag dc-ul ![]()
baby_boy spune:

Cine da o cafea? ca am nevoie
Fiu-meu n-are somn si imprastie un spray de pronto peste o masina.
Plus ca ne delectam cu o viroza minunataaa
Angie daca nu te-au adaugat fetele pe FB, da-mi un PM cu id-ul tau de pe FB si te adaug eu.
Lumiiii te asteptam si pe tineeee
Am vazut pozele cu hunii..dar n-am mai apucat sa scriu. FOarte frumoase picturile alea pe perete![]()
Sper si eu sa se spele toate relele si sa fie niste sarbatori minunate pentru toate mamicile de bobocei !!!!
Angie844 spune:
merci baby_boy. ai PM. 
Celelalte mamici, de ce aveti retineri fata de FB? ![]()
Mamica de Sarah-Aimée &
13s
Angie844 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo Nocom, fix problema asta o am eu. Regurgitare valva mitrala mi-au spus si mi-au sugerat sa anunt la stomatogie sa-mi faca anestezie pt cardiaci si sa nu stau cu infectii. Cu sportul am avut probleme ca oboseam/sc foarte repede, am lesinat de vreo 8 ori - nu stiu daca de la problema de inima, dar aveam tensiunea f. f. mica. Pio, cum mai esti? bb2, job, hai si povesteste! :) ![]() noapte buna! Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
Voiam sa spun ca si sotul are exact aceeasi problema si e ok. Intr-adevar oboseste poate putin mai repede, dar nu sesizabil. Si inainte de vizitele la dentist tb sa ia o doza mare de antibiotice. Valva va fi inlocuita pe la 50 de ani. In rest, no worries.
Nu stiu daca si Sarah are aceasta conditie dar nu ne facem griji.

Mamica de Sarah-Aimée &
13s
ClaudiaH spune:
Multumesc pentru raspunsurile referitoare la invatatul literelor!
Luminita, eu n-am reusit sa vad poze cu hunii. Poate o sa fiu data viitoare pe faza.
Babytza, ce faceti? cum mai sunteti? Va tin pumnii sa fie totul bine.
Didididi spune:
Chiar ca au disparut mamicile de pe aici. Eu una nu o sa fiu prea curand pe FB din doua motive: ar tb sa intru de la serviciu si nu am acces; ma obosesc retelele astea de socializare unde odata intrat esti bombardat cu diverse mesaje ale unor prieteni ai unor prieteni, samd. De abia fac fata ritmului uni forum de specialitate pt job unde oricum primesc mesaje condensate.
Baby boy sanate puiului.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Angie844 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi Chiar ca au disparut mamicile de pe aici. Eu una nu o sa fiu prea curand pe FB din doua motive: ar tb sa intru de la serviciu si nu am acces; ma obosesc retelele astea de socializare unde odata intrat esti bombardat cu diverse mesaje ale unor prieteni ai unor prieteni, samd. De abia fac fata ritmului uni forum de specialitate pt job unde oricum primesc mesaje condensate. Baby boy sanate puiului. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
Da, depinde de cum iti setezi profilul. poate fi foarte private dar intr-adevar se mai gasesc personaje sa te spameze. La mine e ok, cred ca am iPhone-ul lipit de mana de cativa ani
Mamica de Sarah-Aimée &
13s
angelynna82 spune:
eu nu am disparut, chiar am in suflet DC, insa ma simt nasol...ma doare capul si in gat...plus ca behai
crina e mai bine, are muci, dar nu curgatori si atat...pt moment![]()
mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"

"pinsesa lui mama"