Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Buna fetelor!

Alexa, nastere usoara si cat mai aproape de termen! Stati linistiti de sarbatori!

Klemmi, noi i-am luat nr 6 ca asa pateam; erau prea scurti in talie si iesea pe sus pipi; acum nu mai am probleme.

Lumi, eu nu m-am impacat cu cei tip chilotei; desi era nr potrivit il strangea pe pulpe; poatre daca iei un nr mai mare sa fie ok; am avut un pachet mic si abia l-am terminat.

Paula sa ne zici si noua ce va iese.

Babytza, chiar nu stiu ce sa zic; nu ma asteptam sa nu va impacati. Nu pot sa cred ca nu se gandeste la soricel :). Imi pare rau.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

haideti la proaspata

Babytza, o imbratisare mare.

Dididi , ce mai faceti voi?

o reteta de cozonac aveti? maine vreau sa ii fac

mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"
"pinsesa lui mama"www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_ur" target="_blank">Crinul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babytza imi pare tare rau, nu am citit tot din spate insa am dedus ca nu esti bine. Te imbratisez cu mult mult drag Sanatate multa soricelului.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Babytza, imi pare tare rau ca s-a ajuns aici si nici nu stiu cum as putea sa te ajut mai mult decat cu o vorba buna

Multumesc mult fetelor pentru sustinere!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 36+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Si la noi s-a intamplat sa ne iasa pipi din scutec noaptea.Si solutia a fost tot un nr mai mare. Iar chiloteii de la Libero nu m-au incantat ca pareau tatra asa. Astia de la Pampers sunt mai "bikini".

Alexa, nastere usoara cand vrei tu!Sau cand vrea bebe sa iasa de acolo.

Eu mai am maine fara copii, deci fac curatenie musai. Ca de vineri sunt acasa ostrogotii si s-a dus.Cu ele o sa fac mancare.

Am avut serbare, veni si Mosul dei Anna nici n-a vrut sa-l vada.Sambata mai vine o data la noi acasa ca avem gasca mare de copii si pe Mosul personal.Pun poze de la serbare cand mi le da fotograful ca eu n-a fost chip sa-i fac. Parca o impuscam-se tavalea si striga "nuuuu"...De fotograf nu se ferea ca nu stia ca pe ea o executa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babytza, imi pare teribil de rau, nici eu nu ma asteptam la un asa deznodamant. eu inca mai sper sa se rezolve lucrurile.
oricum ar fi, sunt alaturi de tine si sper sa iasa in asa fel incat tu si copiii sa fiti bine!

lala, si eu la fel, azi si maine libera, maine fac curat.

ange, didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

in sfarsit m-am pus la zi cu cititutl...
de maine intru si eu in pregatiri cu gatitul, vedem ce ma lasa teroristii sa fac:D
va pup pe toate si va urez un Craciun plin de veselie si liniste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sunt in dubiu rau, am vazut ceva pagini in urma a postat Delphinas dar fara semnatura de gravi
Delphinaaaaaas!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

sunt in dubiu rau, am vazut ceva pagini in urma a postat Delphinas dar fara semnatura de gravi
Delphinaaaaaas!!!

Nu te ingrijora...e totul ok! intra pe FB si striga acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Delphinaaaaaas!!!

Delphinas e bine, nu-ti face griji!!

pup

Mergi la inceput