Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)
Raspunsuri - Pagina 21
luminita2008 spune:
paula, mimihoo, multumesc mult!
paula, tinem pumnii ptr joi, eu te astept aici pentur vesti, nu ma gesti pe FB
.
kllemi spune:
buna, fetili, care mai sunte-ti pe aici ![]()
![]()
lumice tari sunt hunii
..eu cred ca au vrut sa-ti faca o surpriza cu,cantatul colidului...bravo lor 
paula tin pumnii starsi, sa ne spui si noua daca afli ceva (la sexul copilului, ma refer)

alexa cred ca trebuie sa fi foarte fericita, tin pumnii sa decurca totul normal si bine 

Mai fetelor, ia spuneti-mi si mie daca si voi v-ati confruntat cu asa ceva, de cateva zile, mai bine zis de vre-o 2 sapt. cred, nu stiu ce mama naibii se intampla, ca Amaia se trezes-te uda toata de pipi, nu inteleg, trebuie cumva sa-i cumpar pampers-i cu un nr. mai mare??, face ea prea mult si nu mai tine pampers-ul?? i se deranjeaza de pe ea si nu mai face in interior?? ca vreau sa spun ca de multe ori, pampers-ul este uscat iar ea este uda fleasca,nu mai inteleg absolut nimic, nu mai fac fata cu spalatul lenjeriilor, pantalonilor si body-urilor 
HEEEELP
luminita2008 spune:
kllemi si noi patim la fel, aproape in fiecare noapte, insa eu o pun pe seama faptului ca beau extrem de mult lapte, in jur de 400ml
. de multe ori ii si schimb in miez de noapte, ca sa nu dea pe afara....
incearca sa schimbi cu o marime mai mare si vezi daca pateste la fel.
angelynna82 spune:
,
scuzati absenta, dar am avut o gramada de treaba 
Lumi felicitari pentru serbare si sanatate multa 
Paula succes la eco 
Kllemi, noua nu ni se intampla asta noapte...crina nu mai bea atat de multe lichide ![]()
AlexaM vai ce repede a trecut timpul, cand e marea intalnire (aproximativ) ? 
noi suntem bine, mai nimic nou...
mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"

"pinsesa lui mama"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_ur" target="_blank">Crinul mamei
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 kllemi si noi patim la fel, aproape in fiecare noapte, insa eu o pun pe seama faptului ca beau extrem de mult lapte, in jur de 400ml . de multe ori ii si schimb in miez de noapte, ca sa nu dea pe afara....incearca sa schimbi cu o marime mai mare si vezi daca pateste la fel. Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" www.sos-satelecopiilor.ro/" target="_blank">O mama imaginara nu e o mama! |
merci muuult....bineinteles ca si acum sa trezit uda fleasca, in jurul pampers-ului

...simt ca o iau razna, direct acum ma duc sa ii iau cu un nr mai mare....idee este ca si inainte poate, bea mai mult lapte, si nu se intampla asta.....in fine sper ca daca ii iau mai mare, nu se mai repeta 

felicic76 spune:
pio: cand am citit despre tine si despre voi aveam o dispozitie ultra/mega relaxata.. asa ca am inceput sa sar intr-in picior cu Vlad secondandu-ma: eu...bravo pio pe stangul, el: bravo elsa pe dreptul..eu bravo pio..Vlad bavo ...eisa.. , Si zic: mah, tu stii cine-i Elsa?? el: bataind si bataind pe picior... DAaah..... PUShA!!!(Papusa)!!!!
alexa: ia mai stai tu calma.... vezi ca bebei roshcatei vedem doar la termen, da??? Sigur Matei vrea papusha/jucarie, da' noi nu avem innca, Da??
felicic76 spune:
klemi: noi avem putza adica "cuc" (asa l-am invatat pe Vlad sa-i spuna), iar noi ca masculi feroce pishuleam tot in zona: realizezi ca baieteii au cucul in sus si uda tot, da? La noi nu a contat nr de pampers, daca a vrut ne-a udat..daca nu... a fost nu.. Nu stiu ce l-a facut sa se opreasca: doarme cu noi in pat acum, nu uda nimic si dimineatza cauta olita!!!
AlexaM spune:
Dpn-ul il am pe 15 ianuarie.
Matei s-a hotarat ca are chef sa ne vada la 38saptamani si 5 zile. Atunci s-a gandit roshcatzelul ca gata..
Theo...vom vedea. Eu il astept cu drag dar peste cel putin o saptamana...nu acum 
![]()
Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si
36+
Theodor Andrei
babytza spune:
Va pup si eu fetelor.
David e mucios pentru prima oara de cand am ajuns aici. Avem si febra , ca sa fie tot tacamul. Azi-noapte a facut 39,4 si era sa si vomite de cumtusea cand s-a trezit. I-am dat paracetamol sirop , am pus sosetele ude stropite cu otet si am deschis geamurile. In jumatate de ora avea 37,7. Azi nu a mai facut deloc febra.
Bebe e bine, au inceput greturile . Toata ziua am parte de ele... Avem 7 saptamani de azi.
Am hotarat sa divortam. Acum trebuie doar sa vad cum anume si unde anume sa bag actiunea de divort pentru a nu pierde custodia baiatului. Tatal se lupta sa nu obtin eu copilul. Situatia este foarte nasoala , ma simt singura impotriva a doua bestii fara suflet
Sper sa se termine cat mai repede si sa ajung acasa cu copilasoimei ...
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
piolica spune:
va multumesc mult pentru cuvintele frumoase, sinteti extraordinare. pup
Nocom, puteti sa pariati daca vreti, insa, sincer, mie mi-e tare frica sa nu ma trezesc din vis:) Mai, asteptati sa ma duc la eco sa-mi confirme ca e totul bine acolo.
felicic, ai fost grozava, iar vladut super haios:)
Babytza, vai, nu-mi vine sa cred, eu am tot sperat ca o sa gasiti o solutie. Imi pare fff rau de ce ti se intimpla, nici nu stiu cum sa te imbarbatez. Sint fara cuvinte. Te imbratisez cu drag si ma gindesc la tine sa iesi cu bine din situatia asta. Pupicei tie si copilasilor tai, cred ca va este ingrozitor de greu.
Mama, ce i-as bumbaci eu pe astia care-ti fac belele