Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

trebuie sa recunosc ca ceva bun cu FB asta tot este! Am citit astazi o gramada de mamici care nu au mai scris de mult: Joy, Nusha, Anca.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare si noi de pe meleaguri muntoase ...a fost suuuper, foarte frig dar foarte fain Amaia ia placut la maxim pe partie cu saniutza...nu am mai putut sa o luam de acolo

Dar ce vad pe aici numai vesti minunate, in sfarsit ca mam cam saturat de cele rele..
pio nu degeaba ti-am tinut pumnii foarte stransi ELICITARI MAXIME....pina la urma mosu ti-a adus ce ti-ai dorit

evafelicitari..bine ai venit pe lume bb ..AAAA....tot Noah vad, sau nu am inteles eu bine

lumi oooffff....imi pare rau ptr, we. avut...dar ma bucur ca ai reusit sa scoti nasul di plapuma ....sigur trebuie sapt. asta sa ne vedem, ca sa pot si eu sa itit dau sacoshica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

buna dimineata si poftiti la , chiar daca e trecut de pranz.

sparg eu gheata cu primul post, ca vad ca nu se inghesuie nimeni, sa va spun ca hunii me au facut ieri cunostinta pentru prima oara cu Mos Craciun.

a venit la noi la job si au petrecut ieri seara 2 ore faine, pliiine si frumoase, alaturi de alti kids ai colegilor mei.
s-au comportat neasteptat de bine, au dansat, s-au hlizit, au aplaudat si au cantat 'Mos Craciun cu plete dalbe' (daca nu stiati, hunii nu stiu sa vorbeasca, dar stiu sa cante, cu precadere acest cantec) - parca erau sufletul petrecerii, ce mai!. numai la Mosu' in brate n-au vrut sa stea, caci Mosu' s-a lasat cam mult asteptat si erau deja franti.
per total a fost ffff frumos.

poze am, dar nu stiu cand apuc sa le descarc si sa le pun... oricum, nu sunt multe si nu-s f reusite, erau ca argintul viu astia mici si noi tooot cu okii dupa ei.

sa aveti o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Lumi, bine ca ti-ai revenit din raceala. Am avut si eu un episod din'asta dar l-am dus pe picioare si Sofia nu a luat-o
Ce ma bucur ca v-ati distrat si ca le-a placut!!

Sofia a avut ieri serbarea, a fost buna "prestatia" ei. Nu a mai plans, mi-a placut ca a fost vesela. S-a dus la Mosu' senina. In rest, toate bune :)

o zi frumoasa si spor la facut bunataturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Lumi felicitari ca ai scapat de raceala.

Primul bebe de Eva se numeste Luca Noah, iar ei ii spun Luca, doar aici ii spunea ea Noah ca ii place mult. La bebe 2 au hotarat sa ii puna primul nume Noah si asa sa ii spuna si al doilea nu stiu. Se pare ca in Fr nimeni nu este strigat dupa al doilea nume...asa a spus ea.

Eu am avut acelasi nume cu mama (la ea singurul prenume, la mine unul din ele) si a fost tare amuzant mereu...

Eu sunt bine. Mai am putin pana ma intalnesc cu bebe 2 si am emotii. Am fost la control si, din fericire, am colul inca inchis, asa ca nu mai am emotii, dupa ce la sapt 32 am aflat ca se scurtase si am tot avut episoade de contractii dureroase dese timp de cateva ore.

Acum incerc sa stau cuminte si de lunea viitoare de cand voi implini 37 de saptamani poate veni oricand ca nu mai sunt probleme.

Matei e bine. E un copil extraordinar si va fi un frate perfect. Abia astept sa ii am pe amandoi in brate!!!

Sarbatori Fericite tuturor!!! Multa sanatate si implinire!!!!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 36+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

alexa, tinem pumii sa fie totul bine!
ma bucur mult ca tu ai asa o atitudine pozitiva si ca Matei e asa un frate deosebit, inca de pe acum!

mimihoo, poze, da?

mai fetelor, lamuriti-ma si pe mine cu o chestie: de unde gasesc si cum se numesc si marca, eventual, chilotei tip pampers? eu am cautat in Auchan Titan si nu am gasit, sau poate nu am stiut eu ce sa caut.... pls, help.
multumesc!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

lala, merci, macar acum stiu ca se cheama 'pants'. n-aveau in Auchan, mai caut.
nu mai e chip sa le pun pampersul in mod linistit si trebuei ceva gen chilotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!

Si noi tot ieri serbare a fost tare furmos, Mihnea a fost in forma maxima. Mai greu la cadouri, ca saracul a fost ultimul si luase copii la rand sa le ia cadoul
Lui Mihnea ii place masul, dar de la distanta. Daca se apropie mai mult de el incepe sa planga. Ieri la serbare s-a apropiat de mos, dar doar ca sa ia cadoul si sa fuga, in schimb la party la sotul la munca a inceput sa planga cand ne-am apropiat

Lumi in auchan gasesti Libero up&go, eu am fost multumita de ei, chiar mai multumita decat de pampers (sunt ceva mai grosi, insa acum nu conteaza, ca e frig afara). Sunt doar numarul 5 si 6 si nu intotdeauna gasesti pachetul mare, de cele mai multe ori e doar pachetul mic

sa stiti ca eu nu activez nicaieri, incepuse sa ma bata gandul sa imi fac cont pe FB de cand nu mai scrieti pe aici, ca imi e dor sa va citesc, dar cand au scris fetele ca au uitat sa mai inchida calulatorul citind pe FB m-am razgandit

In rest, astept joi sa merg la control poate aflu ce sex o sa aiba bebelul si cam atat

Pup bobocimea

Mami de Mihnea (09.10.2008) si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Lumi, pozele sunt la sotz, cine stie cand le voi vedea ... :D si mai este o tura la gradinita, cred ca prin ianuarie o sa le iau de acolo.

In Real am vazut din'astia, dar mi se pare ca as iesi mai scump cu ei decat cu scutecele normale.
Noi in ultimul timp din Real am cumparat ca este muuult mai liber decat Auchan din pacate nu prea au pampers 4+ si tot Puffies cumparam, mai scump, normal

Mergi la inceput