Bobocei de sept-oct, la 2 ani (321)
Raspunsuri - Pagina 23
dyanira spune:
Hello!!
Lumi
da am intrat si eu pe FB recunosc ca de atunci nu am prea intrat pe aici si ca mi-e dor dar acolo totul e mai rapid si din lipsa de timp am ales varianta FB.Ma bucur ca acum sunteti bine sanatosi si ca le-a placut hunilor la petrecerea de mos.
Alina Delphinas e bine!!
Pio eu pariez ca e tot fetita!!
Maine fac si eu curatenie si ma apuc si de gatit o sa fac asa supa de pui, sarmale, piftie de curcan, friptura de porc, salata boeuf, salata de ciuperci, oua umplute, chiftelute si snitele si cam atat prajituri am comandat cozonac la fel!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Didididi spune:
Va doresc la toate La multi ani si un an nou mai bun! Va pup de pe acum, eu plec in concediu pana pe 3 ian si nu stiu daca mai am timp sa intru pe aici.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
monica_dicut spune:
Am aflat si eu pe FB de Pio si am intrat intr-un suflet sa o felicit
.
Sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un bebe sanatos. Ma bucur enorm. Mi-au dat lacrimile si m-am emotionat toata. STiu cat de mult ti-ai dorit. FElicitari din suflet
(sunt lacrimi de bucurie
)
Pupici
Monica
de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
piolica spune:
wow, s-a dus vestea pina pe FB???? Monica, iti multumesc f mult pentru gindurile bune. Va multumesc la toate pentru cuvintele frumoase, scuze ca nu am putut sa raspund la fiecare in parte, dar ajung super obosita seara acasa. maine seara sint in vacanta, pina joi, plec la socri de craciun, elsa si cu sotul meu sint deja acolo.
nu cred ca o sa mai am cind sa intru, asa ca va urez inca de pe acum sa sarbatoriti frumos de Craciun alaturi de cei dragi. La multi ani!
pupici si sa ne auzim cu bine in anul care vine
claudinna spune:
neata!
piolica, vestea s-a dus pe FB din momentul in care ai spus tu aici ![]()
Mimihoo, am vazut pozele de la serbare
la Laura in album. ce frumosi au fooost!! ati plans??? cred ca voi ati avut emotii mai mari decat ei ![]()
oricujm astept cu nerabdare si pozele de la TS 
Craciun fericit tuturor!!! noi abia il asteptam pe Mosul![]()