Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(220)
Raspunsuri - Pagina 4
Victo spune:
bianca..cred ca tu intelegi exact ce vreau eu sa zic..is chestii marunte, dar asa una dupa alta, mereu mereu e oboasitor.plus ca noi nu avem bunici-sau mai nou nici nu vrea sa stea cu ei...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
softurela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi neata softurela, pe mine nu ma intereseaza atat plafonul cat ma intereseaza PERIOADA!!!! nu as concepe pt nimic in lume sa imi las bebicul de cateva luni/1 an sa stea fara mine. deci pt mine e fff buna var 2. ![]() |
Scuze, nu intelegeam de ce mi-ai raspuns. Acum am vazut ca am dat reply la mesajul tau. Nu asta era intentia.
Daca poti sa stai 2 ani, e ideal pentru copil. Dar din pacate, chiar daca multe mamici ar vrea sa stea 2 ani, nu se poate.
Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
Ank83 spune:
sincer legea asta cred ca nu afecteaza pe acele mamici care au salariu mare pentru ca de regula au un job bun si se intorc la el inainte de termen.. cel putin pe \dc am observat lucrul asta .. Eu am ramas in cic atata timp ca nu am avut ce pierde la serviciul meu "mirific", dar daca as fi avut un job care sa merite ...as fi mers de mult inapoi ..De regula am observat ca tot cele care au avut cic mic au stat acasa mai mult
Poze pitici
Roxxy80 spune:
Vasari, multa rabdare iti doresc pentru aceasta perioada de acomodare. Noi nu am avut mari probleme cu Matei primul anisor de viata al Mariei. Primele saptamani cand am venit cu ea de la maternitate incepuse Matei sa devina mai violent la joc, sa arunce, sa strice, dar s-a calmat ulterior. Il implicam in tot ceea ce facem (el o dadea cu Bephante, el ii facea masaj seara, imi aducea pampersi).Pana a inceput ea sa mearga, au fost doar gelozii nesemnificative. Insa acum e tragedie: da in ea de cate ori are ocazia, o impinge, ii smulge jucariile din maini, nu are niciun gest de afectiune la adresa ei. daca ea vrea sa-l pupe, el devine f iritat si o impinge. Am aplicat toate sfaturile din cartile de psihologie, de pe net, nimic nu merge ca sa-l apropii de ea. Sper ca timpul sa rezolve problema asta. El isi simte teritoriul invadat.Insa crize ca puiul lui Victo nu a facut niciodata si nu face, ne intelegem destul de ok cu el. Problema e relatia lui cu Maria.
Vasari spune:
Azi am avut o zi buna, am fost acasa doar fetele, Sara a dormit de a rupt, asa ca toata ziua a fost a Mariei, iar de dimineata au "socializat" foarte bine, in consecinta Maria a inceput sa fie mai prietenoasa.![]()
Eu am tot felul de probleme cu sanii, astept sa se regleze productia, poate asa se rezolva, ca altfel nu reusesc cine stie ce.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
bb_yasmi spune:
alina ce pb ai cu sanii?? inainte de bb 2 cum au fost sanii?? cu colostru??
ma bucur ca lucrurile merg bine. 
mami de fetita cu codite 3+ si
s30 
eladea2005 spune:
ankule, sa-ti traiasca Sesilica si sa fie sanatoasa iar voi sa-i puteti oferi o viata minunata, plina de dragoste si bucurii...sa fiti fericiti si impliniti cu totii!!!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Vasari spune:
Lavi, e vb de furia laptelui (care aproape a trecut), dar au mai ramas canale infundate. Rezolv o problema, apare alta... sper ca in curand sa fie ok.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
bb_yasmi spune:
alina,
si prima data a trecut prn asta?? cum de ai canalele infundate?? la mne dc curge colostru ma gandesc ca nu mai pot fi infundate,nu??
sa treaca cat mai repede.
iulia, la mult ani!!!!!!!!!!!!
mami de fetita cu codite 3+ si
s30 
pussi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
LA MULTI ANI FERICITI!!!!!!!!!!!

Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)