Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(220)
Raspunsuri - Pagina 5
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Andreea, la multi ani fericiti si impliniti!! Sa ai o zi frumoasa! ![]() La multi ani, Sesi! ![]() _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 |
SA VA TRAIASCA FETELE!!!!!
imi place numele!
FELICITARI DRAGA MAMI LA DUBLU!
Vasari spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi alina, si prima data a trecut prn asta?? cum de ai canalele infundate?? la mne dc curge colostru ma gandesc ca nu mai pot fi infundate,nu?? sa treaca cat mai repede.iulia, la mult ani!!!!!!!!!!!! mami de fetita cu codite 3+ si s30 ![]() |
nu cred ca poate fi o regula, la cate canale sunt... eu am avut ceva probleme si la Maria, chiar si la un an sau mai mult.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui softurela
Anca, varianta 2 cu plafon mai mic e ca si cum nu exista. Aveai dreptate sa o omiti Stii ce au facut dragii nostrii guvernanti ca varianta de 2 ani sa devina de un an ? Uite, citeste aici: Perioada de acordare se stabileste de comun acord cu angajatul. (2) Este interzis angajatorului sa dispuna incetarea raporturilor de munca sau de serviciu in cazul: a) salariatei/salariatului care se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la un an, respectiv 3 ani, in cazul copilului cu handicap; In conditiile date, nu stiu cati angajatori accepta cu inima deschisa sa stai acasa 2 ani. Conform legii, are obligatia sa pastreze postul doar un an. Eu asta inteleg. Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
pai 1200 plafon max este bataie de joc ca muncesc pe rupte si ei imi dau un rahat(ma scuzati !)
Oricum eu m-am angajat aici in sept si am conditie sa nu raman insarcinata,asa ca...
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 sincer legea asta cred ca nu afecteaza pe acele mamici care au salariu mare pentru ca de regula au un job bun si se intorc la el inainte de termen.. cel putin pe \dc am observat lucrul asta .. Eu am ramas in cic atata timp ca nu am avut ce pierde la serviciul meu "mirific", dar daca as fi avut un job care sa merite ...as fi mers de mult inapoi ..De regula am observat ca tot cele care au avut cic mic au stat acasa mai mult Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
la Maria am stat 7 luni acasa,la bb 2 as sta probabil la fel pentru ca nu pot sa lipsesc mult de la birou.In zilele astea gasesti greu un job bun plus de asta eu cred ca copilul este mai independent daca nu stai 2 ani cu el.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
slimatei spune:
andreea La multi ani fericiti! sa te bucuri de baietii tai si mai ales de progresele lor !
ankule La multi ani fericiti Ceciliei ! sa creasca mare si frumoasa si aveti numai bucurii pe urma ei !si al fratiorului bineinteles!
alina eu am comentat direct la foto ca mi-a fost mai aproape, dar o sa ma repet e superba Sara!!!! frumos nume!
Mariei sa se obisnuiasca cu ideea ca va fi surioara ei cea indragita si ca nu e un obstacol intre ea si mami.ma bucur ca lucrurile merg mai bine sper sa tina ! Va doresc numai bine!
ce frumoasa semnatura lavi "fetiza cu codite" de fiecare data cand citesc imi aduce un zambet pe buze.. aaa si apropo poze tot nu mi-ai trimis..da' nu mai insist..
va
si va salut pe toate !
numai bine!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de
Stefania (22.12.07)Steluta stralucitoare de Craciun
popbianca spune:
buna dimineataaa!
haide fetelelor.....animati-va un pic....uite si o 
fierbinte pt. dezmortire....
slimatei spune:
bianca multumim ! e buna rau![]()
copilasii tai frumosi ! ce mai combina Ana?
andreea abia acum am reusit si eu sa vad cu calm fotografiile, si am mai comentat pe ici pe colo ca mi-era mai la indemana... dar mi-au placut tare ,tare mult toate !!!
o zi frumoasa tuturor!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de
Stefania (22.12.07)Steluta stralucitoare de Craciun
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
pai 1200 plafon max este bataie de joc ca muncesc pe rupte si ei imi dau un rahat(ma scuzati !) Oricum eu m-am angajat aici in sept si am conditie sa nu raman insarcinata,asa ca... anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
pana cand n-ai voie?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui slimatei bianca multumim ! e buna rau copilasii tai frumosi ! ce mai combina Ana?andreea abia acum am reusit si eu sa vad cu calm fotografiile, si am mai comentat pe ici pe colo ca mi-era mai la indemana... dar mi-au placut tare ,tare mult toate !!! ![]() o zi frumoasa tuturor! "omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe" Stefania, mami de Stefania (22.12.07)Steluta stralucitoare de Craciun ![]() |
stef, multu de vizionare, de comentarii si complimente...
draguta, ca intotdeauna...LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
geo_ionita spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca...LA MULTI ANI!!!Sa fiti sanatosi, cuminti, norocosi si sa primiti multeee cadouri.
Petru Vlad Gabriel, Alexsi pentru sarbatorita zilei Diana dar si pentru mamica Andreea (Eladea)
Mami de
Bianca Maria (25.12.2007)

s30 
17.10.2007 si