Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(87*)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

gabitza35 scuze de deranj,mi-am permis sa iti scriu ai niste comori supeeeeeer sa iti traiasca sa fiti fericiti si sa te bucuri de ei...miii de scuze

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

getik?ce gatesti de sarbatori?ce face Ary?cu piciorul?cd un nou control?
salutare, eu sa incep cu sfarsitu un nou control in ianuarie dupa sarbatorii, nu o mai las pe ary deloc in picioare sa mearga ca merge din ce in ce mai rau, o las deabusilea si sa se ridice, ary a fost bolnava toata saptamana sa combinat un pik de raceala cu febra de la celle 2 maseluta care vor sa iasa,una a spart azi,si nici febra nu a mai facut.dar toata saptamana nu a dormit mititica o noapte din cauza febrei 38,39 si durerilor.
de sarbatorii vreau sa fac de craciun : aperitiv cu: toba, lebar, cascaval,icre facute de mine,sunca presata,rosii,castravetii, si ardei rosu pe care pun icrele masline,salata de cipercute, si salata de telina,deocamdata atat dar pana mai imi vin ideii, apoi sarmale si friptura care inca nu m-am hotarat de care la tava sau la gratar cez decide.prajituri face mami cozonak si sa vedem ce ma hotarasc parajiturii a si tort sa vad forma am la alegere intre bradut si omm de zapada
pt revelion inca nu m-am hotarat.
eu lu ary pe 29 nu ii iau motu(sunt nasii plecati in italia), probabil la anu, si vreau sa ii factort in forma de buburuza, si meniu inca nu m-am decis ca daca este si revelionul ca ii fac pe 30 ziua , deci cam ce o s apregatesc si pentru revelion.
cai lasa ca daca vrea DD o sa poti sa il ai pe robert langa tine.
laura bafta la mesteritimpreuna cu diana
suny ai rezolvat ceva cu tortul?dulce pe ginerica
noi am facut aseara bradu si ary a fost ff incantata acum sa vedem ce mai mesteresc decoratiuni in casa, aseara a avut contact cu un mos ary si surpriza nu sa speriat am facut repetitii pentru ajun cand o sa vina mosu la noi la ary si la gemenii.
va las poze cu ariceluu
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/AryDecembrie#5549558202137889874

poop fug la nani ca a adormit ary si pot sa dorm si eu linistita

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Getik - am vazut pozele cu ariciul tau mic motat, sunt f faine

Razvan in dimineata asta nu vroia sa se pregateasca pentru gradi, pt ca el vroia sa-i tina biberonul lui Stefanut sa pape"uite mami , ca trage aer " Este pentru prima data cand ii tine el biberonul,mi-a mai cerut o data voie sa-i dea sa pape , dar cu lingurita si nu l-am lasat.

Stefanut merge din ce in ce mai bine, nu este el foarte stapan pe situatie dar se aventureaza , merge ce merge si cand simte ca se dezeghilibreaza,strange din ochi, dar merge mai departe, nu se opreste , e asa comic.Ajunge la clanta usii si o deschide, dar asta doar cu o usa, a deschis-o o data si acum doar la ea se duce si se joaca acolo

Am intrat si noi in febra pregatirilor.Ziua lui Stefanut o vom face la o pensiune,am fost ieri si am platit avansul, in privinta pregatirii meniului de acum m-am linistit, de acum ne pregatim pentru restul.Azi noapte , ma gandeam ce obiecte trebuie sa-i punem pe tava si la tinuta lui .

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
getik am vazut pozele cu papusica...tare scumpa ii...sper sa se faca bine, si sa fie bine si piciorusul
alexa ce dragut ii Razvan...cred ca esti mandra de el ca-i asa cuminte...ai niste copii de nota 10
camy Doamne Ajuta sa fie bine...si sa mai fie alaturi de voi inca un sufletel pe care ti-l doresti...sunt absolut convinsa ca DD are grija de voi si o sa va dea ce-i mai bun...si toata admiratia mea pt o mama cum n-am mai intalnit
lady ...si mie mi-ar placea sa te intalnesc...daca vii vreodata la Oradea sau la Baile Felix sa nu eziti sa ma suni
shine nu prea ma pricep la creme taiate...cum ti-a spus Biara poate functioneaza...sau incearca pe google ceva de genu ,crema de prajitura taiata'...iti da cateva ,solutii'...cat de bine functioneaza nu stiu...in rest doar spor la treaba
lauraB ma bucur ca sunteti acasa...si sper ca foarte curand sa fie Diana 100% vindecata...un brat imens de pt amandoua
gabitza doi pt mucosii tai...sunt tare draguti...

mai fetelor, da multe feluri de mancare pregatiti voi de Craciun...eu m-am gandit la putine...dar parca mi ,rusine' pe langa voi
azi va fi gata primul om de zapada...abia astept sa-l vad
ieri i-am cumparat cadoul de Craciun pt David...o saniuta ...si ii voi mai cumpara o masinuta-cifa...fiu'meu asta ii fascinat de masini, autobuze, trenuri...numa cu astea se joaca...si se plimba masinutele pe covorul meu toata ziua buna ziua...io ma mir ca el inca nu s-a plictisit sa le ,plimbe'....
si merge in picioare aproape perfect...ii place tare...ii un scump...il ador, si mor de dragul lui
v-am pupat, mai revin pe seara

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua...ca eu deja lucrez de dimineata..acum m-am luat o pauza, apoi cred ca plec acasa..
Diseara o sa pun pozele cu Robert pe contul nostru comun sa-l vedeti...sa nu ai dati parola nimanui, ok?????
O sa-l vedeti, e adorabil
...si maine o sa sterg pozele...
asa ca o sa aveti la dispozitie o zi sa-l admirati

Va pup!
O zi faina!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

A_driana de unde si cu cat ai luat saniuta??? ca trebuie sa-i luam si noi..cat despre David...vreau si eu asa copil ca Flavius se plictiseste repede de jucarii... mama si soacra au zus ca are prea multe jucarii si de-aia..dar nu cred...

Allexa abia astept sa vad pozele si de la voi... si zici ca la pensiune? fain..dar nu-i prea scump????

Getik nu te mai necaji, ai auzit ce a spus dr, o sa fie bine...nu-i nimic grav, trebuie doar sa faca exercitii, asa ca nu te lasa

ma intorc in campul muncii acum, pt inca putin timp

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

gabitza35 scuze de deranj,mi-am permis sa iti scriu ai niste comori supeeeeeer sa iti traiasca sa fiti fericiti si sa te bucuri de ei...miii de scuze

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

nicio problema, multam de aprecieri...nici cu ai tai nu-mi e rusine
sa fiti fericiti cu totii

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Allexa abia astept sa vad pozele si de la voi... si zici ca la pensiune? fain..dar nu-i prea scump????

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Nu, nu este scump, ne-am facut noi calculele, de cava timp tot calculam , ca totusi nu avem bani de aruncat, dar e mai bine asa, cheltuim mai mult cu 100 lei la pensiune .Deci se merita, nu mai facem tambalau acasa, curatenie si inainte si dupa , apoi iar ca vine Craciunul, plus ca spatiul acasa nu prea ne permite, am fi cam inghesuiti, plus ca nu prea putem sta linistiti si noi la masa cu invitatii, ca tot trebuie sa servesti, duci la bucatiarie, speli vase etc., acolo stai frumos la masa cu toata lumea, esti servit, e mult mai frumos si elegant asa.Abia astept ( plus ca , banii care-i cheltuim acolo sunt de la bunica de la Brasov, ea este sponsorul ...bine dar chiar si asa, daca diferenta de pret era mare, adica mult prea scump acolo,faceam acasa , caci mai bine ne raman noua banii, decat sa cheltuim aiurea .

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

alexa sper sa iasa exact asa cum va doriti ...si dupa, asteptam poze...
camysaniuta am cumparat-o de la cineva, putin folosita...ce am vazut la metro, carrefour, real (noi am vrut neparat cadru metalic si sezut din lemn, si spatar) sunt de la 100-150 lei in sus...si la sotu nu i-a placut nici una, a zis ca is prea ,slabute' si joase, parca pui copilul cu fundul in zapada...oricum mi se parea destul de scump pt o sanie si nici nu era extraordinara...
despre jucarii nu stiu ce sa zic...poate ca se plictiseste repede de ele ca are prea multe ...habar nu am...eu ti-am zis, David are putine...cred ca nici sfertul sfertului din cate are Flavius...dar se joaca cu ele deja de cateva luni...in special cu masinile...
daca mai tii minte autobuzul ala care l-am luat de pe net, din UK parca...ala ii preferatul lui...in plimba de cateva luni si nici acuma nu-l lasa ...
abia astept sa vad poze cu Robert...
A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

mda...e clar, l-am super rasfatat pe Flavius..daca eu nu am avut parte de jucarii, am zis sa eibe el..iar el... chiar a ajuns sa nu le mai aprecieze...serios!
Am foarte multe cutii cu jucarii..de care clar nu se mai atinge...cateodata le mai ia..doar ca sa le arunce prin camera...atat...
Am mai dat din ele...dar tot are f multe...dar nici nu ma pot abtine sa nu-i cumpar...
Flavius, din jucariile cumparate atunci, nu se mai joaca cu nimic

Allexa fain cu asa bunica, vrem si noi

am venit devreme acasa ca sa-l scot afara pe pui..si el a adormit

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput