Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(87*)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

calculatorul nu e batranel...doar ca e plin...mai trebuie sa-i mai bagam meorie...si se rezolva problema...ce bine!

Maine e o zi...o mare zi pt noi...dar o sa vedem..
Este normal sa am emotii, dar sunt pregatita pt orice...nu vreu sa ma mai las prada deznadejdii. Totul e cum vrea DD.
Am inteles ca maine vine matusa lui din Italia...
Sa vedem ce spune ea exact...

O sa vedem!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

sa te ajute Dumnezeu, Camelia, si sa fie totul bine!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

alina......pai asa zi "colega"..si la ce serviciu lucrati?criminalistica?judiciar?
geta..dar de ce nu desparti iepurasii, draga mea...ca altfel daca ii tii la un loc, normal ca ii mananca ceilalti!
pai de ce a stat fara foc mama ta?voi, locuiti in aceeasi curte?
am inteles ca esti infirmiera, nu?la ce spital?si sotzul tau unde lucreaza?mai ai frati/surori?
lorelix mai viziteaza-ne..ca sa nu te mai caut io cu arcanul...mie chiar imi lipseste veselia ta contagioasa!
gabitza...e bine in sanul familiei,nu?acum te relaxezi tu cel mai tare!!
magda, unde esti frumoaso?
pishko mai zi-ne de flacaul tau....esti asa de secretoasa!
lauriciuuuuu....ce mai stii de katy?ce face DI?cum o chema pe mami tau, Lauriciu?tata ai?tot cu voi?ai frati/surori?de curiozitate, cate kg are Sophy?
siiiiiiii...restul fetelor........???????????

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Gata, am trecut cu bine peste serbarea lui Razvan, dar ce spun ca bine...a fost supeeeeer !!!.Mi-a placut tare mult, Razvan a fost peste asteptarile noastre, imi era asa de drag, ca-mi venea sa-l pup incontinuu, nu m-am asteptat sa fie asa de ascultator si f atent. A cantat pana nu a mai putut,a recitat, a colindat, sorcovit,a dansat ( in pereche ) si a fost primull , in capul coloanei si a dansat asa de frumos, nici nu stiam ca poate face asa ceva, acasa doar se stramba , a venit si Mosul, a primit cadoul, e super incantat. Drept rasplata ca a fost super ...la toate , am zis sa-l ducem in oras la un spatiu de joaca .L-am lasat si pe Stefanut pe acolo si spre surprinderea noastra, s-a jucat cu tot ce a gasit pe acolo. A fost foarte fain, am facut poze multe, daca am timp am sa le descarc maine.

CAMY - iti tin pumnii pe maine

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

Salutare !
Gata, am trecut cu bine peste serbarea lui Razvan, dar ce spun ca bine...a fost supeeeeer !!!.Mi-a placut tare mult, Razvan a fost peste asteptarile noastre, imi era asa de drag, ca-mi venea sa-l pup incontinuu, nu m-am asteptat sa fie asa de ascultator si f atent. A cantat pana nu a mai putut,a recitat, a colindat, sorcovit,a dansat ( in pereche ) si a fost primull , in capul coloanei si a dansat asa de frumos, nici nu stiam ca poate face asa ceva, acasa doar se stramba , a venit si Mosul, a primit cadoul, e super incantat. Drept rasplata ca a fost super ...la toate , am zis sa-l ducem in oras la un spatiu de joaca .L-am lasat si pe Stefanut pe acolo si spre surprinderea noastra, s-a jucat cu tot ce a gasit pe acolo. A fost foarte fain, am facut poze multe, daca am timp am sa le descarc maine.

CAMY - iti tin pumnii pe maine

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009

ce ma bucur,un pupic mare si de la noi pentru Stefanut!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

[quote]citat din mesajul lui My_Lady0091

geta..dar de ce nu desparti iepurasii, draga mea...ca altfel daca ii tii la un loc, normal ca ii mananca ceilalti!
pai de ce a stat fara foc mama ta?voi, locuiti in aceeasi curte?
am inteles ca esti infirmiera, nu?la ce spital?si sotzul tau unde lucreaza?mai ai frati/surori?
draga mea lady cu iepurasii este o problema mare ca i-au mancat mammele lor, de pui mici deabia fatatii, avem custi separarte pentru iepuricile care tre sa fete cez le numeste maternitatii.
mami a racit cand a venit la mine, ea sta la targoviste are aprtament si sta singura, iar la mine este rau ca nu am decat o singura soba de teracota si nu pot incalzii toata casa, deabia fac cald in baie, in primavara sper sa termin cu actele de la gaze, ca sa pot monta centrala(care o am si instalatia) dar nu am aprobarile de la gaze.
sunt asistenta medicala la spitalul de psihiatrie cronici adultii gura ocnitei la 15 km de targoviste spre moreni daca sti zona, cu aproximatie, dar imi este mai usor sa spun' nebuni' deoarece ama vut ocazia sa vb cu cineva si sa imi zica ca unde lucrez ce este spital de psihiatrie? si cand am zis ca este 'spital nebuni' a zi a fata asa zi.
cez deabia a reusit sa se angajeze ca operator la supercom, firma de guni din oras dar spera ca din ianuarie sa il treaca pe post de sofer ca a C+e si atestat, deocamdata se lupta cu tomberoaneleeste ff greu.
cez este singur la parintii, bine legal ca ne mai are un frate de la tacsu
eu mai am 2 surorii una mai mare ca mine cu 18 ani care la randu ei are 2 copii baiat(23 de ani) si fata(18 ani) iar cea mijlocie este mai mare cu 10 ani si are 3 copii o fata (13 ani) si 2 gemeni care fac acu pe 30 dec 8 ani. pe mine mami ma nascut la 40 de ani si sunt mezina familiei.acum 6 ani a murit tati si pentru mine a fost dezastru ca eu am avut grija de el pana in ultima clipa, a avut cancer pulmonar.
cam atat despre mine cred ca am spus tot, mai tre sa spun ca sunt cu gramatica cam in pom pap litere, cratima, virgula puncte, asa ca sper sa ma iertatii sau sa ma corectatii

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

am revenit
cami bafta multa maineeee si DD sa fie cu tine
alexa felicitarii ca a fost bine la serbare,hai ssari cu poze ce sa mai tre sa iti faci timp
azi ary a luat contact cu zapada in seara asta ;a 6 fara unsfert cand s-a trezit am imbracato in fas, ghetutele in picioare fularu la gat si hai in curte pai frate a urlat cand am bagato in casa vre 10 min, batea cu mana in usa si arata afara, ea care nu a facut asa, si ii placea cum ninge ff incantata.
maine sper sa o trag cu sania daca nu sambata ca sunt copii liberi, am cativa vecinii care o adora

ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna seara

in bucataria mea la ora asta inca se transeaza dl porc. sotul a sosit pe la 9 acasa si pana a mancat si s-a mai invartit, uite ca nici acum n-a terminat
Lady noi suntem in ap central si nu facem d-astea. Eu economista si sotul It-ist.
Camy sa fie bine maine Orice ar fi sa te gandesti ca DD face cum e mai bine pt Robert.
Getik... si noi am fost putin pe afara si a fost tare fericita si mimoza mea. Cred ca le place mult zapada pt ca si ei sunt fulgusori de iarna
Madalina ce ma bucur ca ai reaparut... am citit comentariile tale la pozele noastre si tare ne-au placut

Am uitat... ne-a trimis de azi nasa hainutele pt turta ca sa i le pregatesc. sunt asa de frumoase! Cica sa aleg eu din ele cu ce o imbrac ca i-a cumparat 2 rochite, 2 bluzite, 2 bodies, dres gros dar din ala finut, o salopeta de iarna imblanita si tot felul. Am ales pana la urma o rochita mov asortata cu roz pe dedesupt. E tare dulcica in ele.

Voi ce le mai pregatiti de mancare la micuti ca eu zau a m-am plictisit de legume si carnita, si ciorbita si iaurt si fructe si iar legume .... zau asa ceva buuun pt ei?

ma duc sa vad in ce stadiul este macelaria din bucatarie. Eu am dezghetat frigiderul, l-am curatat si astept sa pun in pungute "porcariile".

Noapte buna

Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/

Mergi la inceput

aly(si eu tot alina ma numesc),adica tu esti la departamentul financiar-contabilitate si sotul tau la comunicatii si informatica!nu?
spor la treburi!si petrecere frumoasa la ruperea turtei!

geta...si tu cum de stai la tara daca mama ta sta la oras?si e singura...dc nu stati cu ea?

siiiiiii....sa scoatem niste agitate pentru camy!!!!!

Hai CAMY!Hai micutzule Robert!!!!!!

Citat:

Mergi la inceput

lady poveste lunga si incalcita sa incep cu : mama nu la vrut pe cez ca ginere si din asta numai belele,cand a murit tati mama in durerea ei reala si indusa, se purta oribil cu toata lumea, se razbuna ca restu traiesc si tati nu,la facut pe cez sa plece a, mai trecut tim el sa intors,a plecat in spania si eu dupa,in timpu asta soacramea la terorizat vino acasa ca ai casa ca esti singur la parinti ca ai acte ce iti mai trebuie,in fine venim din spania ne mutam la tara ne am angajat eu aveam 2 locuri de munca el unu bun si ne permiteam detoata am facut cintracte multe la utilitaii,net telefon.... acu nu am acum sa las tot aiciisi sa ma mut la mam,mai ales ca nu ne intelegem mai mult o sapt daca stam impreuna,eu m-am obisnuit singura ea la fel, dar mai raman noaptea la ea acu ca am dus patutu lu ary la ea ca a luat altu.cam asta este si aici daca mi-ar merge masina nu as simtii, statu acasa asa rau,poate la anu o rezolvam, sper si este liniste si aer curat am gradina mea, doar socramiu face spume, om ca asta nu am vazut nu stie cum sa bage bete in roate lu fisu si sa se oftice daca noi facem ceva.
a si la mine mai este si soramea pe care nu am bani ssa o despagubesc
gata ma bag la nani

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Lady, draga mea, ia-ma incetisor ca spun tot... sau aproape :
- cu Katy nu am mai vorbit cam de cand a scris aici ultima data. Sper ca e bine, banuiesc ca e doar ocupata pana peste cap cu cei doi copii micuti si activi
- tati al meu s-a prapadit acum 8 ani
- am o singura sora, locuieste in Bucuresti
- Sophia a avut la 1 an 11.25 kg.

Cami, Doamne-ajuta maine.

Mada si Lorelix, ma bucur sa va revad!

Allexa, felicitari pentru serbare!

toata lumea. Ies rapid azi ca in seara asta ma pregatesc pentru un test (pentru alta pozitie la serviciu) care e maine dimineata.

Mergi la inceput