Fulgusorii de nov.dec2009 fac un anisor!LMA!(87*)
Raspunsuri - Pagina 12
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Strumful meu inca doarme , Razvan a plecat la gradi. In dimineata asta m-a intrebat daca Mosul a venit aseara cu saniuta cu reni , ca el era atent la serbare si nu a vazut .Adica , prima data a spus ca sania e trasa de capre , cand a vazut ca am inceput sa rad si-a dat seama ca a gresit si a spus"cerbi " ,I-am explicat inca o data ca aia sunt reni...
Laura B - bafta la test
CAMY- iti tinem pumnii
http://community.webshots.com/user/allexa06
A_driana spune:
'neata
alexa ce-mi place cand povestesti despre copii...mai ales despre Razvan, in sensul ca ii mai mare si scoate mai multe ,perle' pe gurita...cred ca ii minunat sa ai asa copii...si eu tot ii spun la sot ca abia astept sa vorbeasca si David, nu prea mi-l imaginez vorbind ...sa aud ce ,perlute' va spune el
felicitari pr serbarea super reusita
camy sper sa ma ierte calculatorul tau ca l-am facut batranel ...am vrut sa spun doar prea ,plin'
ma gandesc la voi azi
lauraB succes la test
aly petrecere frumoasa sa aveti
lady ca intotdeauna...
getik
A_driana , de minunea mea David-Andrei
getik1 spune:
neata am venit la
cami bafta tinem pumnii
a_driana
alexa super cu piciu mare sa vezi cand o sa inceapa si stefanut sa turuie apoi sa te tiiii
ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar
vias spune:
'neata
haideti sa va zic ceva..de dimineata am mers la dulap sa-mi iau hainele..merg la baie, fac ..si dau sa ma imbrac..am zis sa iau pe mine chilotii aia care ma strang la burta, ce i-am luat dupa nastere...si ii trag pe mine..si ma strang...ma intreb daca au intrat la apa (jur ca asa ma gandeam)...si fiind deja dezbracata am mers sa ma cantaresc... +7 kg
deci cred ca ma doare capul..ce e drept..am si mancat in ultimul timp ca o ......asa ca imi merit soarta...
De ce nu sunt si eu slaba si sa pot manca de toate??????
Allexa felicitari pt Razvanel!
Alina abia astept sa vad poze cu Adela roz
Lady multumesc frumos pt agitate... azi o sa vad acre e raspunsul
LauraB multa bafta la interviu, itit tin pumnii stransi, stransi, stransi!
A_driana
si acum ma duc sa fac ceva cumparaturi..ca nu am pofta de lucru azi
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
lorelix spune:
TeLaura.
Cami , si noi tot pe 24 vom impodobi bradul ca atunci vine Mosul.
as vrea natural si micutz....sa vedem
La Bucuresti s-a asternut zapada....l-am scos putin pe Daniel la aer..era fascinat.....dar cred ca ne paste o raceala.....
My_Lady0091 spune:
LMA...Matei Ioan de Danaflor03!!!!!!!!!!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
noi impodobim mini-bradutul miercuri seara, in 22...vreau sa se bucure David cat mai multe zile de el...chiar daca numai privindu-i globurile, beculetele aprinse...daca sa-l ,zmotoceasca' nu poate
daca era dupa mine, de nerabdatoare ce sunt, il impodobeam din weekedul asta....dar la noi ii cald, va sta cocotat deasupra caloriferului, o sa-i pice tepii tare repede...si vreau sa-l tin pana dupa Rev...
A_driana , de minunea mea David-Andrei
getik1 spune:
fetelor fulgosorii vostri plang cand intratii cu ei in casa de afara de la zapada?? ca ary ma omorat si aseara sia zi a plans cu niste lacrimii imense ca mai vroiaaaa afara .
uiatii poze cu picea la sanius: http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/AryDecembrie#5551672908681375426
noua n-ea inghetat furtunu cu luminite care este pe casa si nu mai avem casuta din povesti cum o numesc eu,poate fac rost de bani sa inlocuiesc partea trosnita.
ariciu a crescut in curand face un anisor,intre timp asteptam sa si cel mai important
ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar
28061982 spune:
My Lady cam asa ceva cu serviciile noastre
Camy asteptam vesti si tinem pumnii. ref la kg am o dieta interesanta daca esti interesata.... dupa sarbatori evident. Eu am tinut vreo luna si acum am o forma mai umana. Am vreo 58 de kg. Daca mai tineam cred ca ajungeam repede la ce-am fost. Nu e grea si nu stai flamanda.
Getik tare inventia cu laditza. Nu mi-ar fi dat prin cap. Si asa frumoasa pitica!!! Noi n-am iesit afara ca am avut parte de vizita mamei mele si s-a jucat cu asta mica in toate felurie. Asa am mai facut si eu putina treaba.
fulgusorii
Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/
vias spune:
din pacate ....matusa lui il va lua, asta este...maine se mai discuta, dar in seara asta Cati (directoarea de acolo) mi-a spus ca matusa lui a venit din Italia special ca sa il ia pe el..si pe sora lui.
Imi pare rau pt mine, dar ma bucur pt el, ca va ramane impreuna cu Ana, surioara lui. Sper sa le mearga foarte bine acolo.
Eu nu ma las, nu renunt la visul meu, de a infia un copilas.
Alina, te rog sa-mi spui de regim...nu ma intereseaza...doar MA INTERESEAZA F TARE!!!!!
Te rog din suflet sa nu ma uiti astept cu mare interes regimul.
Azi am primit indemnizatia, asa ca o sa-l cinsesc pe Pustache cu o pizza..ca daca tot o sa tin regimul de la Alina...pot sa mananc, nu??
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE